مهاجرت به ایرلند

مهاجرت به ایرلند در سال 2018 چگونه و از چه راههایی امکانپذیر می باشد؟ مهاجرت به ایرلند از طریق تحصیل در ایرلند و یا کار در ایرلند بهتر است و یا سرمایه گذاری در ایرلند ؟ شرایط پناهندگی در ایرلند چگونه خواهد بود؟ همانطور که میدانید راه های بسیار زیادی برای اخذ اقامت و تابعیت کشورهای مختلف وجود دارد. قبل از هر چیز بهتر است در رابطه با کلیات کشور مورد نظر اطلاعات کافی را به دست اورید و در صورت نیاز برای ورود به ان کشور از طریق راه مورد نظر اقدام نمایید. قانون تابعیت و اقامت و راه های اخذ اقامت یا اخذ شهروندی ایرلندچگونه است؟ آیا ازدواج در کشور ایرلند موجب اخذ تابعیت میشود؟ آیا تحصیل در کشور ایرلند موجب اخذ تابعیت میشود؟ ویزای کار درایرلند به چند طریق ممکن است؟ راه های تحصیل تابعیت واقامت در ایرلند چیست؟ هزینه زندگی وتحصیل در کشور ایرلند چه مقدار است؟

اخذ تابعیت در کشور ایرلند از چند طریق ازدواج ،ویزای نامزدی، تحصیل، کار، سرمایه گذاری وتولد صورت میگیرد که به طور اختصار در ذیل توضیح داده خواهد شد.

ازدواج: چنانچه یک فرد غیر ایرلندی با یک زن یا مرد ایرلندی ازدواج کند  میتواند چهت اخذ تابعیت اقدام کند که این یکی از موضوعاتی است که افراد می توانند برای ان اقدام نمایند.

تولد: تابعیت از طریق تولد جزء اصلی ترین انواع تابعیت محسوب می شود.در ایرلند تابعیت از طریق پدر ومادر ایرلندی اعطا میشود

ونشان دهنده این است که تولد درایرلند به خودی خود باعث کسب تابعیت ایرلندی نمیشود. این موضوع به این معنا می باشد که ایرلند درمورد تابعیت اصل خون را پذیرفته است.

در کشور ایرلند  مراکزی شامل کالج تخصصی موسسات فناوری وجود دارد.

که این موسسات فناوری شامل برنامه های حرفه ای همانند هتل داری، بهداشت ودرمان، رسانه ها،داروخانه ها وبازاریابی است.

کشور ایرلند دارای هفت دانشگاه دولتی، چهارده موسسه فناوری که در رنکینگ جهانی QS جز ۶۵۰ دانشگاه برتر در دنیا

است.

کشور ایرلند نیز  دارای هفت دانشکده در بخش خصوصی که کوچکترین ان ها BURREN و بزرگترین آنها

SCHOOL DUBIN BUISINESS  است.

دوره کارشناسی  در کشور ایرلند سه سال ودر بعضی از رشته ها ۴سال است وبرای ورود به این مقطع آیلتس۶ مورد نیاز

است.

دوره کارشناسی ارشد برای بعضی از رشته ها یک ساله وبرای بعضی دیگر دو ساله است وبرای این مقطع آیلتس ۶٫۵ الزامی است.

دوره دکتری سه ساله است  وآیلتس ۷برای ورود به این مقطع الزامی است.

اخذ پذیرش برای تحصیل در کشور ایرلند

دانشجویان متقاضی تحصیل در ایرلند باید از سیستم مرکزی CAOاستفاده کنند.

جهت اخذ ویزای تحصیلی به صورت انلاین ۲۰ ژانویه است.

هزینه تحصیل در کشور ایرلند برای دانش اموزان خارج از اتحادیه روپا بسته به موسسه و رشته تحصیلی متفاوت است.

برای مقطع کارشناسی ۳۱٫۰۰۰ الی ۵۰٫۰۰۰ یورو و برای رشته های مرتبط ۱۰٫۰۰۰الی ۲۱۰۶۰۰ یورو و برای مهندسی، علوم پایه و فناوری ۱۰٫۰۰۰ الی ۱۶٫۵۰۰ یورو تعیین کرده است.

هزینه های ذکر شده در فوق میشه گفت جزیی از هزینه های زندگی در کشور ایرلند محسوب میشود.

هزینه زندگی در کشور ایرلند تقریبا همانند سایر کشور های عضو اتحادیه اروپا گران است.

کشور ایرلند رتبه ۳۵ جهانی در اقتصاد جهانی را درارست.

کشور ایرلند از نظر اقتصاد کشور قوی ای به حساب نمی اید ابن امر به موجب بازار ضعیف کشور است. میشه یگی دیگر ا ز دلایل ضعف اقتصاد کشور ایرلند را نرخ بیکاری ۱۲% که بالا تر از سطح جهانی است.

کشور ایرلند یکی از اعضای اتحادیه اروپا است ودریک ژانویه ۱۹۷۳ به این اتحادیه ملحق شد.

کشور ایرلند یکی ازکشور های شمال غرب اروپاست. مرزهای کنونی این کشور پنج ششم خاک جزیره ایرلند را شامل میشود.

ایرلند یکی از کشورهای ثروتمندعضو سازمان ملل متحد است. رئیس جمهور ایرلند رئیس حکومت دراین کشور است که برای دوره های هفت ساله  انتخاب میشود وتنها دوبار میتواند  این سمت را تصدی کند.

اقامت در ایرلند فضایی امن ویکی ازکشورهای جالب وجذاب دنیا وامکانات وسیعی در خطه اصلی اروپا فراهم میکند

این کشور جذاب فرهنگ غنی ومردمانی مهربان دارد که شرایط استثنایی برای سرمایه گذاری را دارا میباشد.

دین ومذهب این کشور مسیحی(کاتویک) می باشد.

نظام حقوقی این کشور پارلمانی متشکل از مجلس سنا دارای ۶۰عضو ومجلس نمایندگان۱۶۶ دوره پنج ساله با رای مردم انتخاب میشود

نظام اموزشی کشور ایرلند تشابه زیادی  به کشور انگلستان دارد.ایرلند دارای دانشگاه های معتبر در سطح اروپا میباشند.

اکنون برای کسب اطلاعات بیشتره شما عزیزانی که قصد مهاجرت به کشور ایرلند را دارید هزینه هایی را ذیل اورده ایم:

یک اتاق در یک خانه مشترک در شهر دوبلین حدود ۴۰۰ یورو است.در حالی که یک اپارتمان خود می تواند شامل هزینه ی ۱۰۰۰ یورو در ماه باشد.

اب و برق و خرارت نیز در کر کشور ایرلند در زمان های هخیر به طور میانگین ۱۵۰ یورو در ماه است.

حفظ یک زندگی اجتماعی و غذا خوردن در رستوران ها، به خصوص در دوبلین، می تواند گران قیمت تمام شود.

یک بلیط به سینما بین ۷ تا ۱۲ یورو است، بسته به زمان و روز و سینما، در حالی که ورود به یک باشگاه شبانه می تواند بین ۷ تا ۱۵ یورو هزیه دارد.

در نهایت بهتر است بدانید که کشور ایرلند کشوری قوی از نظر تحصیل در انواع رشته ها است. کشور ایرلند بسیار جذاب و توریست پذیر است. اما از نظری کشور ایرلند از نظر اقتصادی و سرمایه گذاری ضعیف است و پیشنهاد نمیشود . شما میتوانید در کنار گزینه ی کشور ایرلند به کشور های سطح بالا تری همچون اتریش، المان ومخصوصا انگلستان که از نظر جغرافیایی و فرهنگی نزدیک به کشور ایرلند است.

 

. شما می توانید جهت کسب اطلاعات دقیق تر با موسسه مشاوره ای MIEاتریش باهمکاری موسسه حقوقی ملکپور  در وین و یا دفاتر همکار ایران ما تماس حاصل نمایید .

Rating: 5
10 پاسخ
  1. سید احمدضیا حجتی گفته:

    .باعرض سلام چطور مامیتوانیم به کشور کانادا پناهنده گی بگیریم من شخص خودم یک نظامی فعال در افغانستان هستم. برای شما معلوم است وضعیت موجود در افغانستان خوب نیست اگر رهنمای ام کنید تشکر

    Rating: 5
    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب. موسسه حقوقی ملک پور در رابطه با پناهندگی هیچگونه خدمات و مشاوره ای ارائه نمی دهد.

      پاسخ
  2. كامي گفته:

    باسلام
    شرايط كار و تحصيل در رشته پرستاري اطلاعات ميخواستم،دفاتر تهران و وين شما پاسخگو نيستن

    پاسخ
    • m.s گفته:

      سلام و عرض ادب دوست بزرگوار شما باید برای کار در کشور مقصد باید job offer یعنی پیشنهاد شغلی داشته باشید تا بتوانید برای این نوع ویزا اقدام نمایید . در صورت داشتن این مورد شرایط شما باید به صورت کاملتری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری در این باب با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  3. Arash گفته:

    سلام، وقت بخیر، من برنامه نویس اپلیکیشن موبایل هستم، با مدرک دیپلم و سابقه کار در زمینه برنامه نویسی وبسایت هم دارم، 5-6 سال سابقه در زمینه IT دارم که 2 سالش مربوط به برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید هست، چطور برای ویزای کار میتونم اقدام کنم؟ و اینکه آیا واجد شرایط هستم یا خیر؟

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. برای کار در این کشور به پیشنهاد کاری نیاز است و بهتر است که در این کشور حضور داشته باشید. در صورت داشتن پیشنهاد کاری می توانید برای اخذ ویزای کاری این کشور اقدام نمایید. برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  4. علیرضا گفته:

    با سلام.برای ادامه تحصیل در ایرلند شرط سن داره ؟لطفا درمورد ویزای کار ایرلندتوضیح دهید.ممنون علیرضا از مشهدمقدس

    پاسخ
    • مشاور حقوقی گفته:

      با سلام
      تحصیل در ایرلند برای هر دانشگاه متفاوت است و بهتر است که شرایط خود را به صورت کامل ذکر نمایید تا بتوانیم راهنمایی های بیشتر به شما ارائه نماییم. ویزای کار ایرلند نیز باید برای شما بررسی گردد . با تشکر

      پاسخ
    • مشاور حقوقی گفته:

      از طرح سوال حقوقی شما دوست عزیز خیلی سپاس گزاریم لطف فرمودید و ما را قابل دانستید پاسخ سوال شما به سه طریق ممکن است منتشر گردد
      ۱-از طریق کانال تلگرام و به صورت فایل صوتی
      https://t.me/joinchat/AAAAADuuKeznpNM7t6fyVQ
      ۲-در بخش فایل صوتی وبسایت ما
      https://goo.gl/YSG82A
      ۳-از طریق متن نوشتاری و در همین جا

      باز هم از اینکه ما را برای مشاوره انتخاب نموده اید سپاس گزاریم

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.