مدارک و شرایط لازم برای پذیرش ایتالیا

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا سال 2018 و همچنین توضیح روند  اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا و نمونه فرمی که برای مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا است را در این مقاله آورده ایم و به شرح آن خواهیم پرداخت .

امروزه با توجه به امکان اخذ بورسیه تحصیلی از ایتالیا افراد زیادی وجود دارند که قصد ادامه تحصیل در ایتالیا و همچنین مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا برای تحصیل در دانشگاه های ایتالیا را دارند. قبل از هر چیز باید بدانید مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا و شرایط اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا برای اخذ اقامت ایتالیا چیست ؟

audio مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا
audio مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا

تمامی مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا لازم و ضروری است یا اینکه مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا فقط برای تعدادی از افراد ضروری می باشد.  موسسه حقوقی ملک پور شما را در زمینه تحصیل و تهیه مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا راهنمایی خواهد کرد.

شرایط اساسی مورد نیاز برای پذیرش هر دوره:

  • مدرک دیپلم ۱۲سال تحصیلی برای متقاضیان دوره کاشناسی
  • لیسانس علوم و یا معادل آن برای متقاضیان برنامه های فوق العاده تحصیلی
  • مدرک کارشناسی ارشد هنگامیکه فرد متقاضی شرکت در دوره دکتری یا تخصصی است

دانشجویانی که از کشورهایی که در آن ورود به دانشگاه بعد از ۱۰-۱۱ سال تحصیل ممکن است، باید ثابت کند که در دانشگاه محلی حضور داشته. و تمام امتحانات لازم برای ۲سال و ۱سال را در مجموع ۱۲سال تحصیلی گذرانده باشند.

 

مدارک لازم برای درخواست پیش از هر کارشناسی(سطح۱)

  • گواهی اثبات اتمام یک یا ۲سال از مطالعات دانشگاهی یا عنوانی مبنی بر اتمام نظام آموزشی ۱۰-۱۱ساله در کشور خود.
  • گواهی آزمون ورودی دانشگاه ها در صورت نیاز در قانون کشور (به عنوان مثال KAO-GAO برای چین، دهلیزی برای برزیل و غیره
  • ۲قطعه عکس

مدارک لازم برای درخواست پیش از سطح ۲

  • ارائه فرم A به کنسولگری ایتالیا
  • مدرک کارشناسی یا معادل آن برای سطح درجه اول
  • ریز نمرات مدرک مکمل دیپلم و امتحانات گرفته شده
  • ۲قطعه عکس

دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا یک آزمون به زبان ایتالیایی قبل از ثبت نام باید بدهند.

معمولا این امتحان قبل از آغاز آزمون ورودی دانشگاه به دوره اول و دوره دوم برگزار شود.

دانشجویان زیر از دادن امتحان زبان ایتالیایی معاف هستند

الف)کسانی که تاییدیه گواهی زبان دارند(به عنوان مثال گواهی CELI-سطح B2)

ب)کسانی که برخی از مدارس ایتالیا بی سابقه تحصیل دارند.

ج)کسانی که زبان انگلیسی را تا حدمجاز می دانند متقاضی برخی رشته های کارشناسی ارشد بدون آزمون ورودی هستند.

مدارک تحصیلی خارجی باید رسما به ایتالیایی ترجمه و تحقیق شده و به تأیید مقامات آن کشور برسد(به جز در مورد موافقت نامه ها و قراردادهای بین المللی که دارای معافیت هستند)

یک دانشجوی بین المللی برای ورود تحصیلی به ایتالیا باید منابع مالی کافی در دسترس داشته باشد . اتباع خارجی باید ثابت کنند که قادر به گذراندن معیشت خود هستند که اثبات این امر با نشان دادن پول نقد – ضمانت نامه بانکی – ضمانت بیمه و یا دیگر اسناد رسمی مبنی بر داشتن درآمد قابل اثبات است .

نمونه فرم مدارک لازم جهت پذیرش تحصیلی در کشور ایتالیا

اسناد لازم برای ویزای دانشجویی

  1. فرم درخواست، به طور کامل تکمیل و امضا شده توسط متقاضی
  2. یکی اخیر عکس سایز پاسپورت.
  3. گذرنامه داشتن اعتبار بیش از ۱ سال است.
  4. بیمه بهداشت و درمان پوشش کل دوره اقامت در ایتالیا.
  5. اثبات امکانات مالی کافی:

(یک) بیانیه بانک از پدر و مادر.

(ب) ضمانت نامه بانکی حاکی از پول کافی برای کل دوره طول دوره

(درآمد ۳۵۰ یورو در هر ماه حدود).

(ج) اثبات حساب بانکی در ایتالیا و یا اثبات کارت اعتباری ارائه شده توسط پدر و مادر.

  1. پذیرش نامه / پذیرش از دانشگاه / کالج بیان زیر

جزئیات:

  • طول دوره
  • نوع دوره (موضوع انجام)
  • متوسط مطالعه (زبان انگلیسی یا ایتالیایی)
  • اثبات رسید پرداخت ۳۰٪ از هزینه دوره را از دانشگاه / کالج
  1. در صندوق قرار دادن واسطه آموزشی این دوره در ایتالیایی، لطفا

اثبات گواهی اساسی دانش ایتالیایی گواهی یعنی زبان.

  1. یکی از راه های بلیط هوا یا رزرو را تایید کرد.
  2. اثبات محل اقامت چه در دانشگاه و یا محل سکونت متناوب.

لطفا توجه داشته باشید: اسناد اضافی ممکن است در موارد خاص مورد نیاز است. متقاضی می تواند

درخواست شود به نظر می رسد برای مصاحبه.

تاریخ:

SIGANATURE

 

هدف ازنگارش این مقاله که متعلق به موسسه حقوقی ملک پور است تشریح و توضیح مدارک و شرایط مورد نیاز پذیرش تحصیلی در ایتالیا است که با توجه به دانشجویی بودن کشور ایتالیا و سطح علمی بالای دانشگاه های ایتالیا بتوانیم اطلاعات درستی را به خواننده این مطلب بدهیم .

همواره می توانید با موسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و در خصوص شرایط مهاجرت به ایتالیا از جمله مهاجرت تحصیلی به ایتالیا و شرایط تحصیل در ایتالیا و در نهایت شرایط مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا و شرایط اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا و بلاخره شرایط اخذ اقامت ایتالیا به صورت تخصصی مشاوره رایگان دریافت نمایید .

5 پاسخ
    • miemalekpour30 گفته:

      باسلام و عرض ادب
      جهت ادامه تحصیل در ایتالیا به مدارکی نیازمند هستید و اینکه شرایط شما بایستی بررسی شود.درحال حاضر اطلاعات شما ناقص است و نمی توان راهنمایی انجام داد

      پاسخ
  1. حمزه گفته:

    با سلام، ارزانترین کشور برای تحصیل ارشد حقوق تجارت با توجه به وضع مالی ضعیف، کدوم کشور است، ایتالیا یا المان، کدوم رو پیشنهاد میکنید، مرسی از راهنمایی های همیشگی

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.