پاسخ های همگانیدسته بندی: سایر پرسش هاویزای کار آلمان برای مهندسین مکانیک
0
احمدرضا پرسیده شده در 2 ماه پیش

سلام وقت بخیر

من مدرک مهندسی مکانیک دارم. از دانشگاه سراسری فارغ التحصیل شدم. دو سال سابقه کار در زمینه کنترل کیفیت دارم. تمایل دارم ویزای کار آلمان رو بگیرم خواهش می کنم راهنمایی کنید که آیا شرایطش رو دارم و چیکار باید بکنم؟

2 پاسخ به این سوال داده شده است
R Dpr پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام و عرض ادب،

دوست عزیز برای مهاجرت کاری به آلمان لازم است حداقل مدرک لیسانس و 3 سال سابقه کاری مرتبط داشته باشید. با این حال توجه داشته باشید که وقت های سفارت آلمان طولانی است و می توانید برای بررسی شیوه های جایگزین با شماره زیر تماس بگیرید تا کارشناسان ما شما را تخصصی تر راهنمایی کنند.

021-49196000

mie.malekpour14 عضو سایت پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام دوست عزیز شرایط شما برای ویزای جستجوی کار آلمان بسیار مناسب می باشد چرا که رشته تحصیلی شما جز رشته هایی است که در این کشور کمبود نیروی کار دارند بنابراین شانس بسیار بالایی برای اخذ ویزای جسجتوی کار دارید اما باید شرایط خود را با کارشناسان کاملا بررسی کنید .