پاسخ های همگانیدسته بندی: سایر پرسش هاویزای کار آلمان برای لیسانس مهندسی کامپیوتر
-2
Yousef_shahmiry پرسیده شده در 9 ماه پیش

با عرض سلام و خسته نباشی اینجانب 34 ساله متاهل دارای یک فرزند یکساله دارای مدرک لیسانس مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار از دانشگاه پیام نور و مدرک MCITPوCCNA از گستره دانش مشهد می باشم میخواستم امکان درخواست ویزای کار المان وجود دارد و چقدر هزینه دارد ممنون از راهنمایی

9 پاسخ به این سوال داده شده است
malekpour پاسخ داده شده در 8 ماه پیش

salam

doste azizam

pasokh soal shoma be sorat file soty zabt shod

mitonid be kanal telegram moasese malekpour rojo befarmeed

pasokh onja hast

mamnon az shoma

پریسا.ر پاسخ داده شده در 8 ماه پیش

با سلام دوست عزیز. من دوست صمیمیم که لیسانس کامپیوتر داشت و 32 ساله بود، برای ویزای جستجوی کار اقدام کرد و به آلمان رفت. خیلی هم خوب تونست کار پیدا کنه. البته خیلی هم تخصص داشت. انشالا که شما هم بتونید اقدام کنید و کار پیدا کنید.

mahsuna439 پاسخ داده شده در 8 ماه پیش

سلام و عرض ادب دوست عزیز رشته و سن شما فوق العاده است و شرایط عمومی خوبی دارید می توانید اقدام کنید هم برای آلمان هم اتریش خوبیش هم این است که باتوجه به رشته و مهارتتان شانس کاریابی شما خیلی بالاست.

hadiseh.ak85 پاسخ داده شده در 8 ماه پیش

سلام، رشته تون خیلی خوبه، دوست من با همین رشته برای اتریش اقدام کردند و ویزای جستجوی کار این کشور رو گرفت، البته می گفت برای آلمان هم میشه ویزای کار گرفت اما پروسه اش طولانی تر میشه، برای همین از طریق اتریش اقدام کرد. انشالله موفق باشید

n.ahmadii1212 پاسخ داده شده در 8 ماه پیش

سلام دوست عزیز در صورتی که سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلیتون رو دارید می تونید برای ویزای جستجوی کار آلمان اقدام نمایید برادر من هم با رشته مهندسی کامپیوتر همین ویزا زو اقدام کرد و خیلی راحت تونست کار پیدا کنه اما باز بهتره شرایطتون رو با کارشناسان حقوقی بررسی کنید .

mahsuna439 پاسخ داده شده در 8 ماه پیش

با سلام و عرض ادب دوست عزیز شرایط عمومی شما خیلی خوب است برای ویزای جستجوی کار آلمان و اگر سابقه کار مناسب بین سه تا 5 سال هم داشته باشید می توانید اقدام به دریافت ویزای جستجوی کار آلمان و همچنین اتریش نمائید. در خصوص هزینه هم تمام دوستان من برای اینکه ویزا شوند هزینه یک سال زندگی خود را در خاج از کشور داشتند که بین 10 تا 12 هزار یورو بیشتر نمی باشد. موفق باشید

saharfahimii64 پاسخ داده شده در 8 ماه پیش

سلام

رشته شما رشته خوبی هست و میتوانید برای ویزای کار آلمان اقدام داشته باشید ، ولی نیاز به مدرک زبان آلمانی و سابقه کاری می باشد

nooshin.mashak پاسخ داده شده در 8 ماه پیش

سلام و عرض ادب دوست عزیز

دریافت ویزای کاری یکی از ارزانترین روش های مهاجرتی هست

کشور آلمان بازار کار خیلی خوبی برای رشته های مهندسی داره و اگر مدرک زبان المانی و سابقه کاری مرتبط داشته باشید امکان پیدا کردن کار مناسب خواهید داشت و در صورتی که قرارداد کاری با یک کارفرما منعقد کنید میتوانید به اقامت کشور آلمان دست یابید .

فرید شایگان پاسخ داده شده در 8 ماه پیش

سلام دوست عزیز

شما می تونی به نظرم برای ویزای کار آلمان و اتریش اقدام کنید

به نظرم اگر می خوایی زود تر بری اتریش بهتره

واست آرزوی موفقیت می کنم