پاسخ های همگانیدسته بندی: مهاجرت کاریمهاجرت کاری به ارمنستان
0
hamidreza.fahandezhsaadi پرسیده شده در 8 ماه پیش

با عرض سلام . بنده 30سال دارم و به همراه خانمم و فرزندم تصمیم به مهاجرت جهت کار و زندگی نیازمند مشاوره و راهنمای هستم. لیسانس مدیریت دولتی . 8سال سابقه کار اجرای ساختمان و شرکت ثبت شده ساختمانی در ایران. نزدیک به 10سال سابقه کار هنری و بازیگری و آموزش با مدارک تخصصی و تکمیلی رشته هنرهای نمایشی و مجری گری. مدارک فنی فیلم برداری و عکاسی هستم . متاسفانه سرمایه چندانی نمیتوانم از کشور خارج کنم به دلیل بیکار شدن کارگران ساختمانی ام. حدود 4تا5هزار دلار دارم . لطفا راهنمایی کنید. مد نظر ارمنستان بود اما مشاوره شمارا نیازمند هستم با تشکر فراوان

7 پاسخ به این سوال داده شده است
mahsuna439 پاسخ داده شده در 8 ماه پیش

با سلام و عرض ادب شرایط عمومی شما خیلی خوب است اگر سطح زبان قوی دارید برای اسکیلد ورکر کانادا اقدام کنید کشور ارمنستان فوق العاده کشور ضعیفی است و شرایط زندگی خیلی پائین تر از ایران است. موفق باشید.

farzad.bagheri1300 پاسخ داده شده در 8 ماه پیش

ارمنستان ارزش مهاجرت رو نداره ولی همین ارمنستان هم باز پشتوانه مالی قویتری میخواد واسه یه خانواده 3 نفره بهتره پشتوانه رو قوی تر کنید واسه کانادا اسکیل ورکر اقدام کنید شاید با کمتر از 100 میلیون تومن کل خانوادتون اقامت بگیرید

farzinkargar پاسخ داده شده در 8 ماه پیش

سلام دوست عزیز شما تو ارمنستان باید کارفرما داشته باشیدتا بتونید تو این کشور کارکنید

امیر حسین پور پاسخ داده شده در 8 ماه پیش

سلام دوست عزیز

شرایط شما خیلی خاصه

این مورد خیلی باید روش بررسی و تحلیل بشه

از کسی مشاوره و راهنمایی بگیرین که درست قدم بردارین

ghazale.baghery303 پاسخ داده شده در 8 ماه پیش

سلام دوست عزیز برای کار در ارمنستان باید حتما جاب افر داشته باشین یعنی یه کار فرما شما رو تایید کنه و دعوت نامه بفرسته براتون . بنظرم برای کشورهای عالی که اقامت میدن بهتون اقدام کنین مثل المان و اتریش چون ارمنستان اقامت نمیده

کسری پاسخ داده شده در 8 ماه پیش

سلام دوست عزیز

بهتره ابتدا میزان سرمایه اتون رو بالا ببرید چون از هر طریق که اقدام بفرمایید باید ابتدا هزینه ها ی زندگی رو در ماه های اولیه در اون کشور در نظر بگیرید.

nima06 پاسخ داده شده در 8 ماه پیش

سلام دوست عزیز کشور ارمنستان از دسته کشور های است که شما حتما باید دعوت نامه کاری داشته باشید تا بنونید وارد بازار کار این کشور شوید شما شانس برای وبزاهای جست و جوی کار هم دارید بهتر بیشتر اطلاات داشته باشید و کمک بگیرید