پاسخ های همگانیدسته بندی: مهاجرت کاریمهاجرت کاری به آلمان
0
میم زز پرسیده شده در 3 هفته پیش

2 پاسخ به این سوال داده شده است
behaminkarimi پاسخ داده شده در 3 هفته پیش

عرض ارادت.

لطفا مجددا سوال خود را مطرح بفرمایید

با تشکر

mostafagholampour041 پاسخ داده شده در 3 هفته پیش

سلام و عرض ادب

مهاجرت از طریق جست و جوی کار در کشور آلمان شرایط و الزاماتی مانند: داشتن حداقل مدرک تحصیلی لیسانس، سابقه ی کار حداقل 3 ساله، داشتن مدرک زبان آلمانی B1 و سن در بازه ی سنی 24 سال تا 40 سال می باشد. متقاضی بعد از داشتن این شرایط میتواند ویزای جست و جوی کار در کشور آلمان را دریافت کند.