پاسخ های همگانیدسته بندی: مهاجرت کاریمهاجرت کاری به آفریقای جنوبی
0
مقیمی... پرسیده شده در 9 ماه پیش
1 پاسخ به این سوال داده شده است
mostafagholampour041 پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

برای اخذ ویزای جست و جوی کار در افریقای جنوبی شخص باید حداقل مدرک لیسانس را داشته باشد. در رنج سنی 24 تا 37 سال باشد و حداقل 3 سال سابقه ی کار مربوط به رشته ی تحصیلی خود داشته باشد که این سابقه از زمان فارغ التحصیلی حساب میشود.دانش زبان انگلیسی نیز از دیگر شرایط است.