پاسخ های همگانیدسته بندی: مهاجرت از طریق ازدواجشرایط اخذ ویزای نامزدی آمریکا
0
تقی صفری پرسیده شده در 4 هفته پیش

سلام من قصد گرفتن ويزاي نامزدي(k-1) از امريكا را دارم . من مقيم ايران هستم و نامزد من سيتيزن امريكا هست ، به سن قانوني رسيده ايم ، و در ٢ سال گذشته ٤ بار به مدت ٧ ماه همديگر را ديده ايم . سوال هاي من : ١- چگونه روند گرفتن ويزاي نامزدي را بايد با موفقيت پشت سر بزاريم؟ ٢-چگونه فرم هاي مورد نياز رو تكميل كنيم كه در سفارت به مشكل نخوريم ؟ ٣-چگونه بايد ثابت كنيم كه همديگر را ديده ايم و قصد ازدواج داريم ؟ ٤- ايا حتما لازم است كه در يك كشور ثالث كه مورد تاييد امريكا است به مدت ٦ ماه زندگي كرده باشم ؟ ٥-ايا ويزاي نامزدي قابل تمديد مي باشد ؟

1 پاسخ به این سوال داده شده است
امیر حسین پور پاسخ داده شده در 3 هفته پیش

سلام

تمام این سوالات به صورت تخصصیه

فکر نمیکنم افراد عادی در این خصوص چیزی بدونن

باید با وکیل مهاجرتی مشورت کنین

ممنونم