0
شهرزاد عربشاهی پرسیده شده در 8 ماه پیش

با سلام آقای دکتر وقت بخیر. من قبلا در مشاوره حضوری شعبه سعادت آباد تهران حضور داشتم. یک سوالم هنوز برام مبهم هست. برای دوره CO ops کانادا تحقیق کردم. 32 سال سن دارم و فوق لیسانس برق هستم. طبق ویدیویی که انتشار دادید دوره 1 ساله که 6 ماهش بیشتر درس هست 6 ماه دوم بیشتر کار. طبق قانون کانادا باید حداقل 1800 ساعت گذرانده شده باشد یا بیشتر برای مراحل اقامت بعدی. سوال من این است که بعد از این دوره 1 ساله به چه صورت میشود اقامت گرفت؟ شامل Post Graduate Permit می شود؟ یا باید فقط توسط آن کارفرمای خاص استخدام شد؟ جای دیگر نمی شود؟ خیلی برام مهم هست ممنون میشم بهم پاسخ دقیق بدهید.

با تشکر

2 پاسخ به این سوال داده شده است
farzad.bagheri1300 پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

این شامل قانون اقامت پس از تحصیل نمیشه و اگر از اون قانون بخواید استفاده کنید باید دوره های مختلف دیگه ای توی کانادا بگرونید

m.rf پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام و درود فراوان شما برای دریافت پاسخ این سوال می توانید به راحتی با مشاور حضوری خود ارتباط برقرار نمائید.