پاسخ های همگانیدسته بندی: سوالات عمومیاقامت آلمان از طریق دعوت نامه
-1
مهرشاد اژدری پرسیده شده در 10 ماه پیش

سلام من 18 ساله هستم دارای دیپلم برق می خواستم بدونم اگر کسی برای من دعوت نامه بفرسته چند سال باید توی آلمان بمونم تا اقامت دایم بگیرم باتشکر

1 پاسخ به این سوال داده شده است
arian hassaskhah پاسخ داده شده در 3 ماه پیش

سلام. دعوت نامه ای که برای شما ارسال می شود دعوت نامه توریستی است. شما امکان تبدیل این نوع اقامت را به اقامتی که منجر به اقامت دائم شود ندارید.