0
sanaz haghani پرسیده شده در 5 ماه پیش

اگر برای ارشد در کشور هلند رشته ایی رو بخونی که مدت زمانش یکساله باشه باز هم بعد از فارغ التحصیلی یک سال برای کار پیدا کردن فرصت داری؟

5 پاسخ به این سوال داده شده است
esmaeilialamoti_marzi پاسخ داده شده در 5 ماه پیش

سلام هلند فرصت پیدا کردن کار بعداز نحصیل 6 ماه تا 1 ساله.

farzad.bagheri1300 پاسخ داده شده در 5 ماه پیش

حداقل اگه 12 ماه باشه و توی یه دانشگاه معتبر درس خونده باشید برای ویزا یک ساله واجد شرایط هستید

mary.sharifi پاسخ داده شده در 5 ماه پیش

بعد از تحصیل در هلند شما به مدت 6 ماه تا یکسال وقت دارین تا در محیط دنبال کار بگردین

امیر حسین پور پاسخ داده شده در 5 ماه پیش

سلام و عرض ادب

برای کشور هلند دوره هایی هستن که بعد از لیسانس برگذار می شود و یک ساله یا یک سال و نیمه می باشد و خیلی برای کاریابی و دریافت اقامت کاری پس از تحصیل بسیار مناسب می باشد.

باز برای ادامه روند کاری خودتون، با موسسه تماس بگیرید

سپاس

nima06 پاسخ داده شده در 5 ماه پیش

سلام دوست عزیز من یکی از دوستانم اقدام کرد برای رشته های مدیریتی در هلند و بعد از تحصیل به ایشون یک سال اجازه دادن تا بمونن و جست و جوی کار داشته باشند