کار در سنگاپور و بررسی شرایط آن

  • کار در سنگاپور و شرایط عمومی آن
  • کار در سنگاپور نرخ بیکاری در سنگاپور
  • کار در سنگاپور و ویزای کاری سنگاپور
  • کار در سنگاپور و بررسی ویزای همراه
  • کار در سنگاپور و مدارک مورد نیاز ویزای کار سنگاپور
  • کار در سنگاپور و میزان حقوق در سنگاپور
  • کار در سنگاپور و مشاغل مورد نیاز در سال 2019
  • کار در سنگاپور و نحوه کاریابی در سنگاپور
  • کار در سنگاپور و موسسات کاریابی در سنگاپور
  • کار در سنگاپور و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در سنگاپور
کار در سنگاپور کار در سنگاپور

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

کار در سنگاپور و مقدمه ای بر آن

کار در سنگاپور، شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار سنگاپور و مهاجرت کاری به سنگاپور در این مقاله  مورد بحث و بررسی علمی قرار می گیرد. کار در سنگاپور شامل دارای چه شرایطی می باشد؟ آیا با ویزای کار در سنگاپور می توان اقامت سنگاپور را به دست آورد؟ موسسه حقوقی ملک پور با بیش از 15 سال سابقه در امور حقوق بین الملل و مهاجرت، آماده ارائه اطلاعات دقیق در مورد اخذ اقامت سنگاپور از طریق کار به شما متقاضیان محترم می باشد.

کار در سنگاپور  از جمله راه های مهاجرت به کشور سنگاپور می باشد. امروزه امر مهاجرت یکی از موضوعاتی است که مورد استقبال بسیاری از افراد قرار گرفته است.  به همین دلیل برآن شدیم تا در این مقاله به بررسی یکی از روش های مهاجرت به سنگاپور پرداخته و در مورد کار در سنگاپور توضیحات کاملی ارائه دهیم.

امید است این مقاله که توسط متخصصین مجرب موسسه حقوقی ملک پور به نگارش درآمده است تمامی سوالات و ابهامات ذهنی شما را پاسخگو باشد. در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی با کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه (MIE ) اتریش ، تماس گرفته و مشاوره رایگان دریافت نمایید.

مهاجرت به سنگاپور

کار در سنگاپور و شرایط عمومی آن

کار در سنگاپور و اخذ ویزای کاری سنگاپور نیازمند اخذ پیشنهاد کاری از سوی کارفرمای سنگاپوری می باشد. متقاضیان کار در سنگاپور در صورت کار مداوم به همراه تمدید ویزای کاری و دارا بودن شرایطی دیگر، می توانند اقامت سنگاپور را اخذ نمایند. دولت سنگاپور سرمایه گذاران خارجی و سرمایه گذاران کسب‌ و کار را تشویق به کار و زندگی در سنگاپور کار می کند تا استعداد و منابع اقتصادی آن‌ها بتواند به رشد اقتصاد این کشور بیافزاید . با این هدف ، دولت سنگاپور سیاست‌های مهاجرت باز و انعطاف‌پذیر برای خارجی‌ها را به اجرا گذاشته است . ویزای کار سنگاپور انواع مختلفی دارد که در ادامه به معرفی آن ها خواهیم پرداخت.

کار در سنگاپور نرخ بیکاری در سنگاپور

یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار درمبحث مهاجرت برای متقاضیان کار در سنگاپور، دانستن نرخ بیکاری در این کشور است. در حال حاضر، نرخ بیکاری در سنگاپور چیزی در حدود 2.2 در صد در ژانویه سال 2019 می باشد. بر اساس اطلاعات در دسترس از سال 2008 تا 2018  متوسط نرخ بیکاری، 2.5 درصد می باشد. در آخرین گزارشات اعلام شده جمعیت سنگاپور در سال 2018 ، جمعیت این کشور 5.6 میلیون نفر اعلام شده است. همچنین میانگین بیشترین در آمد ماهیانه در سنگاپور در سال 2018 به 5119 دلار ، و کمترین درآمد ماهیانه به 4962 دلار در ماه رسیده است. نمودار ذیل بیانگر نرخ بیکاری در کشور سنگاپور می باشد.

1 11 کار در سنگاپور

کار در سنگاپور و ویزای کاری سنگاپور

همانطور که اشاره شد، کار در سنگاپور و اخذ ویزای کاری سنگاپور نیازمند داشتن پیشنهاد کاری و یا job offer از سوی کارفرمای سنگاپوری می باشد. ویزای کار در سنگاپور دارای شرایط سنی بوده و به افراد زیر 58 سال مالزیایی و یا زیر 50 سال غیر مالزیایی اعطا خواهد شد.

ویزای کار در سنگاپور دارای انواع گوناگونی بوده و کارگران خارجی بسته به میزان مهارت به سه نوع زیر طبقه بندی می شوند:

  • غیر ماهر و نیمه ماهر
  • ماهر
  • متخصصان، مدیران و کارفرمایان

همچنین ویزای کار سنگاپور انواع مختلفی دارد که در ادامه به معرفی آنها خواهیم پرداخت:

کار در سنگاپور و بررسی ویزای همراه

همراه در عرف کشورها به عنوان همسر و فرزندان زیر 18 سال تعریف می گردد.، ولی در سنگاپور این نوع ویزا شامل همسر و فرزندان مجرد زیر 21 سال می باشد. بنابریان متقاضیان کار در سنگاپور به محض اخذ اقامت می توانند برای دریافت ویزای همراه همسر و فرزندان اقدام نمایند. این نوع ویزا به ویزای DP و یا ویزای همراه برای دارندگان ویزای کار سنگاپور شهرت دارد. این نوع ویزا دارای محدودیت تردد به کشور مبدا نمی باشد. امکان کار و تحصیل برای همسر متقاضی در صورت موافقت اداره مهاجرت سنگاپور وجود خواهد داشت و همچنین تحصیل فرزندان متقاضی بدون نیاز به اخذ مجوز امکان پذیر خواهد بود. لازم به ذکر است که این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور همکار مؤسسه MIE اتریش تهیه و گردآوری شده، هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعاً و قانوناً حرام و غیرقانونی می باشد. حداقل درآمد مورد نیاز دارنده ویزای کار در سنگاپور برای اخذ ویزای همراه، 6000 دلار در ماه می باشد. شخصی که اقامت خود را از طریق کار در این کشور به دست آورده و قصد الحاق به خانواده را دارد می بایست ثابت نماید که توانایی مالی و پرداخت هزینه های زندگی خانواده خود را دارد. اخذ ویزای همراه بین 1 تا 2 ماه به طول خواهد انجامید.

مدارک مورد نیاز این نوع ویزا شامل موارد زیر می باشد:

  • فرم تکمیل شده درخواست ویزای همراه
  • یک کپی از صفحه جزئیات شخصی گذرنامه کودک شما
  • یک کپی از سند ازدواج رسمی ، تولد و یا فرزند خواندگی به عنوان مدرکی برای اثبات رابطه جدی بین دو طرف
  • ریز نمرات به همراه مدرک تحصیلی، در صورت وجود
  • مدرک نام‌نویسی در مدرسه و یا موسسه آموزشی در سنگاپور ، در صورت وجود
  • جزئیات درآمد ماه اخیر متقاضی،در صورت وجود

کار در سنگاپور و مدارک مورد نیاز ویزای کار سنگاپور

شهروندان کشورهای موسوم به سطح دوم که قصد اخذ ویزای کاری سنگاپور را دارند، می بایست پس از اخذ پیشنهاد کاری و عقد قرارداد کار با کارفرمای سنگاپوری، اقدام به ارائه مدارکی به منظور اخذ ویزای کار در سنگاپور نمایند.

لذا جهت درخواست مجوز کار در سنگاپور، اشخاص موظف به ارائه مدارک زیر برای دریافت این ویزا می باشند:

  • فرم تمکیل شده 14A
  • عکس پاسپورتی

    گرفته شده در 3 ماه اخیر

  • بلیط رفت و برگشت به سنگاپور

    دارای حداقل 6 ماه اعتبار

  • فرم تکمیل شده V39A
  • قرارداد کاری
  • کپی مدارک اثبات محل اسکان
  • کپی پیشینه تجاری متقاضی به همراه جزئیات دقیق ثبت شده در پروفایل تجاری شخص
  • مدارک تحصیلی، در صورت وجود

لازم به ذکر است تمامی مدارک می بایست به انگلیسی ترجمه شده باشند. زمان مورد نیاز برای اخذ ویزا بین 1 تا 2 ماه به طول خواهد انجامید.

کار در سنگاپور و میزان حقوق در سنگاپور

دانستن میزان حقوق در هر کشوری، اولین شرط مورد نیاز برای کار در آن کشور محسوب می شود. میزان حقوق در سنگاپور در طول سالیان اخیرفراز و نشیب قابل توجهی داشته است. در حال حاضر نرخ بیکاری سنگاپور 2.2 درصد می باشد که رقم مناسبی به شمار می رود. در حال حاضر متوسط حقوق در سنگاپور 67152 دلار در سال است که معادل5596 دلار در ماه می باشد. آخرین یافته ها حاکی از آن است که متوسط سرانه ناخالص سالیانه برای کارگران تمام وقت این کشور به 4437 دلار رسیده است که تغییر عادی ۴.۶ درصدی از سال ۲۰۱۲ تا سال ۲۰۱۷ محسوب می شود .

همچنین میانگین ساعات کاری مفید در کشور سنگاپور، ۴۵ ساعت در هفته است، که این میزان به طور میانگین ۳ ساعت در روز محاسبه شده است .

برترین مشاغل و صنایع با بیشترین حقوق پرداختی در سنگاپور شامل حسابداری و امور مالی ، پزشکی، علوم زیستی و فن‌آوری اطلاعات می باشند .

نمودار زیر میانگین حقوق پرداختی در سنگاپور را به نمایش می گذارد:

2 6 کار در سنگاپور

هزینه های زندگی در سنگاپور

کار در سنگاپور و مشاغل مورد نیاز در سال 2019

کار در سنگاپور نیازمند و مستلزم پیشنهاد شغلی می باشد. افرادی که به دنبال شرایط کاری مناسب و موقعیت کاری مناسب هستند باید تخصص و تحصیلات در زمینه شغلی خود داشته و همچنین از میزان حقوق، نرخ بیکاری و مشاغل مورد نیاز آن کشور نیز اطلاعات دقیق داشته باشند.  بر اساس شرایط کار در سنگاپور و نیاز  بازار کار این کشور، مهمترین مشاغل مورد نیاز در سال 2019 در سنگاپور عبارتند از :

شغل میزان حقوق سالیانه به دلار
مهندس نرم افزار 50.316
مدیر بازاریابی 35.203
حسابدار حرفه ای 33.574
مهندس مکانیک 43.296
مدیر اجرایی 68.714

کار در سنگاپور و نحوه کاریابی در سنگاپور

کار در سنگاپور همانطور که بیان شد نیازمند داشتن پیشنهاد کاری از کارفرمایی در سنگاپور می باشد. به این صورت که کارفرما در صورت اثبات عدم وجود متقاضی کار در شغل مورد نظر در سنگاپور، آگهی جذب نیرو در کشورهای آسیایی را منتشر می کند که در صورت داشتن شرایط مورد نیاز، متقاضی از ایران و سایر کشورهای آسیایی امکان ارسال رزومه و مدارک لازم به کارفرمای سنگاپوری به منظور استخدام و عقد قرارداد کاری را خواهد داشت. در مبحث بعدی در مورد موسسات کاریابی در سنگاپور توضیحاتی را ارائه خواهیم داد.

کار در سنگاپور و موسسات کاریابی در سنگاپور

در بخش قبلی به شرایط کاریابی در کشور سنگاپور پرداخته شد. به منظور طی فرآیند کاریابی و اخذ پیشنهاد کاری ور در نهایت اخذ ویزای کار در سنگاپور، نیاز به شناخت از بازار و مشاغل مورد نیاز این کشور وجود خواهد داشت. به این منظور شناخت و اقدام از طریق موسسات کاریابی بین المللی در سنگاپور ضروری به نظر می رسد. در ادامه به معرفی موسسات کاریابی در سنگاپور خواهیم پرداخت.

  • موسسه کاریابی Randstand
  • مؤسسه کاریابی هادسون Hudson
  • مؤسسه کاریابی RobertHalf
  • موسسه کاریابی 3C Synergy
  • موسسه کاریابی Aegis Recruitment
  • موسسه کاریابی American Association Career Resource Centre
  • موسسه کاریابی Career Hub Consultants
  • موسسه کاریابی DP Search
  • موسسه کاریابی Garner International
موسسات کاریابی در سنگاپور

کار در سنگاپور و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در سنگاپور

کار در سنگاپور خصوصاً برای ایرانیان، راه تضمینی و آسانی برای اخذ اقامت دائم و تابعیت سنگاپور محسوب نمی شود و پیشنهاد می شود با کار در کشورهایی با اخذ اقامت آسان تر مانند اتریش، آلمان، کاناداف دانمارک و … جایگزین شود. اخذ اقامت سنگاپور نیازمند داشتن شرایط و مدارک خاصی است که در ادامه به معرفی آن خواهیم پرداخت.

  • داشتن سن بالای 21 سال
  • گذشت 2 سال از اقامت دائم
  • تاییدیه اشتغال به کار
  • مدارک شناسایی شامل عکس و پاسپورت
  • تکمیل فرم های مربوطه
  • پرداخت هزینه 180 دلار بابت هزینه درخواست ویزا
  • آدرس محل سکونت متقاضی
  • کارت شناسایی
  • شناسنامه یا گواهی تولد
  • سند ازدواج و شناسنامه فرزندان

    در صورت تاهل

  • مدارک تحصیلی
  • مدارک شغلی
  • گواهی پرداخت مالیات

لازم به ذکر است مدت زمان رسیدگی به این درخواست بین 6 ماه تا 1 سال خواهد بود.

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

کار در سنگاپور و سخن پایانی

کار در سنگاپور و شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری سنگاپور در این مقاله مورد بحث و بررسی قرار گرفت. از آنجا که مهاجرت کاری به سنگاپور برای برخی از افراد مبحث جالب توجهی به شمار می رفت، بر آن شدیم مسائل مهم در این رابطه را در قالب یک مقاله به نگارش درآوریم تا چراغ راه شما متقاضیان کار در سنگاپور باشد. امیدواریم توانسته باشیم به سوالات شما در باب کار در سنگاپور پاسخ گفته باشیم. در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی در این مورد می توانید با مشاوران مجرب ما در امر حقوق بین الملل تماس حاصل نموده و از مشاوره های رایگان بهره مند شوید. همچنین می توانید در بخش انتهایی مقاله و در قسمت دیدگاه ها، نظرات و پیشنهادات خود را بیان نموده و پاسخ خود را در کوتاه ترین زمان ممکن دریافت نمایید.