پاسپورت مالتا و بررسی روش های اخذ آن

  • پاسپورت مالتا و شرایط عمومی
  • پاسپورت مالتا و اعتبار آن
  • پاسپورت مالتا و روش های اخذ پاسپورت مالتا
  • پاسپورت مالتا از طریق کار
  • پاسپورت مالتا از طریق تحصیل
  • پاسپورت مالتا از طریق سرمایه گذاری
  • پاسپورت مالتا از طریق تولد
  • پاسپورت مالتا از طریق ازدواج
  • پاسپورت مالتا از طریق پناهندگی
  • پاسپورت مالتا و نکات مهم در باب پاسپورت مالتا
  • پاسپورت مالتا و وکیل معتبر برای امور مهم
پاسپورت مالتا 1 پاسپورت مالتا

شما میتوانید از طریق لینک روبرو با ما در ارتباط باشید و از کارشناسان موسسه مشاوره رایگان دریافت نمایید.

پاسپورت مالتا و مقدمه ای بر آن

پاسپورت مالتا، راه های اخذ اقامت مالتا و تابعیت مالتا در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار خواهد گرفت. بهترین مسیر اخذ پاسپورت مالتا کدام است؟ راه های سرمایه گذاری در مالتا به چه صورت است؟ پاسپورت مالتا از جنبه های متفاوتی قابل ارزیابی می باشد که در این نوشتار کاربردی ترین و اصلی ترین نکات در این خصوص به حضور شما همراهان همیشگی توضیح داده خواهد شد. جمهوری مالت یا مالتا یکی از کشورهای ثروتمند در حوزه شنگن می باشد و همیشه اخذ تابعیت مالتا و به تبعه آن پاسپورت این کشور مورد سئوال بسیاری از شما عزیزان می باشد. با امید به این که این مقاله که توسط کارشناسان کارآزموده مؤسسه حقوقی ملک پور به رشته تحریر در آمده است، جوابگوی پرسش ها و ابهامات ذهنی شما باشد و اطلاعات کاملی در خصوص پاسپورت مالتا و شرایط اخذ تابعیت مالتا خدمت شما همراه گرامی ارائه دهد. در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی در مورد پاسپورت مالتا با کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور؛ همکار مؤسسه MIE اتریش؛ تماس حاصل فرموده و مشاره تلفنی رایگان دریافت نمایید.

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت

فایل تصویری موسسه ملک پور در رابطه با پاسپورت مالتا از طریق سرمایه گذاری

video پاسپورت مالتا

فایل صوتی موسسه ملک پور در رابطه با پاسپورت مالتا از طریق سرمایه گذاری

audio پاسپورت مالتا

پاسپورت مالتا و شرایط عمومی

کشور مالتا در 21 سپتامبر سال 1964 از بریتانیا اعلام استقلال کرد و مشخص نمود برخی از افراد به صورت خودکار و از طریق تولد می توانند تابعیت مالتا را اخذ نمایند و برخی دیگر که متقاضی اخذ تابعیت مالتا هستند باید ثبت نام نمایند. ثبت نام کردن به این معنی می باشد که هر شخصی می تواند بر اساس قانون اساسی که در 10 فوریه سال 2000 تغییراتی در آن رخ داد درخواست اخذ تابعیت مالتا را دهد و در واقع تابعیت فرعی مالتا را اخذ نماید. مالتا یا جمهوری مالت در جنوب اروپا قرار دارد و مساحت آن 316 کیلومتر مربع و جمعیت آن 402 هزار نفر است. این کشور عضو اتحادیه اروپا بوده و زبان رسمی آن انگلیسی می باشد. جمهوری مالت از قاعده خون در خصوص اخذ تابعیت اصلی پیروی می کند یعنی اینکه هر فرزندی در هرجا از یکی از والدین مالتایی متولد شود می تواند تابعیت این کشور را اخذ نماید. مالتا از معدود کشورهای اروپایی می باشد که تابعیت دوگانه را می پذیرد و به همین دلیل مورد توجه بسیاری از افراد است. معمولا علاقه مندان به اخذ تابعیت مالتا بیشتر از سرمایه گذاران می باشند. اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در این کشور نیاز به حضور در این کشور ندارد. اقامت مالتا با تابعیت مالتا و پاسپورت مالتا تفاوت هایی دارند. اقامت به معنی سکنی گزیدن می باشد و شخصی که اقامت مالتا را دارا می باشد می تواند به راحتی در این کشور زندگی نماید و به کشورهای عضو شنگن تردد داشته باشد اما در مسائل سیاسی این کشور نمی تواند دخالت داشته باشد اما اگر تابعیت مالتا را داشته باشید می توانید پاسپورت مالتا را اخذ نموده و می توان رابطه سیاسی و رابطه معنوی با دولت مالتا برقرار نمود.

پاسپورت مالتا پاسپورت مالتا

پاسپورت مالتا و اعتبار آن

پاسپورت مالتا یکی از پاسپورت های قدرتمند در دنیا می باشد و در رده 5 رتبه بندی پاسپورت ها قرار دارد و با کشورهای جمهوری چک، ایسلند و مجارستان هم رده می باشد. این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور به رشته تحریر درآمده است و هر گونه کپی برداری و تغییرات در آن غیر قانونی بوده و این موسسه هیچ گونه رضایتی در این خصوص ندارد و این کار از لحاظ عرفی و شرعی حرام می باشد. مالتا عضو کشورهای منطقه شنگن می باشد و دارندگان پاسپورت مالتا به 163 کشور امکان سفر دارند که از این تعداد برای 124 کشور بدون نیاز به ویزا امکان سفر وجود دارد. از جمله این کشورها کلیه کشورهای عضو شنگن و سوئیس را می توان نام برد و برای 39 کشور با دریافت ویزا امکان رفت و آمد فراهم خواهد بود. در گراف زیر می توانید به راحتی در خصوص قدرت پاسپورت مالتا اطلاعات کافی به دست آورید.

پاسپورت مالتا پاسپورت مالتا

مالتا
تردد آزاد
بدون نیاز به ویزا
ویزا در زمان ورود
ویزای الکترونیکی
ویزا در زمان ورود و ویزای الکترونیکی
اخذ ویزا قبل از اقدام به سفر

پاسپورت مالتا و روش های اخذ پاسپورت مالتا

پاسپورت مالتا بر اساس اخذ تابعیت مالتا از یکی از 6 طریق زیر قابل وصول خواهد بود که برخی از آن ها تابعیت اصلی و برخی دیگر تابعیت فرعی می باشد. در ادامه تک تک به شرح راه های اخذ پاسپورت مالتا می پردازیم.

پاسپورت مالتا از طریق کار

پاسپورت مالتا به واسطه کار کردن در این کشور برای شهروندان غیر اتحادیه اروپا به واسطه داشتن یک پیشنهاد شغلی از سوی یک کارفرما که در جمهوری مالت حضور دارد امکان پذیر خواهد بود. متقاضیان کار در مالتا بعد از 5 سال کار کردن در این کشور و مالیات پرداخت کردن می توانند درخواست اقامت دائم مالتا را نمایند. زمانی که 6 سال از مدت اقامت دائم مالتا گذشته باشد می تواند درخواست تابعیت مالتا و به تبعه آن پاسپورت مالتا را نماید.

جهت اخذ مجوز کار در مالتا باید از اداره کار در این کشور (ETC) مراجعه کرد. لازم به ذکر است کارفرمایانی که از کارگران غیر قانونی استفاده نمایند مشمول جریمه های سنگین برای کارفرما و مجازات سخت برای کارگر می باشد. مجوز کار بایستی از سوی کارفرما درخواست گردد و کارفرما باید اثبات نماید که یک مالتایی و یا یکی از افراد عضو اتحادیه اروپا قادر به انجام آن کار نیست تا بتواند نیروی مورد نظر خود را از متقاضیان خارج از اتحادیه اروپا استخدام نماید. نکته قابل توجه در این زمینه ممنوعیت انتقال مجوز کار مالتا به غیر می باشد؛ یعنی اینکه اگر مجور کار برای یک شخص خاص صادر شود، فقط آن شخص می تواند از آن مجوز جهت کار در مالتا برخوردار شود و کارفرما مجاز به استفاده از آن مجوز برای یک کارگر دیگر نخواهد بود. از سوی دیگر یک کارگر اجازه اینکه با مجوز کار یک کارفرما برای کارفرمای دیگری کار کند را نخواهد داشت.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ مجوز کار مالتا به قرار زیر است.

  • کارت شناسایی معتبر
  • فرم ثبت نام ETC35
  • آخرین مدرک تحصیلی
  • مدارک حرفه ایی معتبر

مدارک مورد نیاز جهت صدور ویزای کار مالتا به شرح زیر خواهد بود.

  • فرم درخواست
  • رزومه
  • شرح نوع شغل
  • عکس گذرنامه ای
  • کپی پاسپورت معتبر
  • کپی ویزای معتبر
  • کپی گواهی سلامت
  • کپی عدم سوء پیشینه
  • نامه از سوی کارفرما که آدرس محل کار را مشخص کرده باشد.
  • پرداخت هزینه صدور ویزا به مبلغ 150 یورو
  • نامه ای که اثبات کند در موقعیت شغلی مورد نظر هیچ کسی از اتحادیه اروپا و سوئیس جهت تصدی آن شغل وجود نداشته است.

مدت زمان پردازش و صدور این مجوز بین 4 تا 6 هفته می باشد. این مجوز برای یک سال صادر می شود و جهت تجدید آن 8 هفته زودتر باید اقدام شود. افرادی که ویزای کار مالتا را داشته باشند امکان همراهی خانواده نیز برای آن ها وجود دارد.

نرخ بیکاری در مالتا در سال 2018 در حدود 3.65% بوده است در نمودار زیر می توانید در خصوص نرخ بیکاری مالتا اطلاعات کافی را کسب نمایید.

پاسپورت مالتا 1 پاسپورت مالتا

مهاجرت کاری به مالتا

پاسپورت مالتا از طریق تحصیل

پاسپورت مالتا از طریق تحصیل به صورت مستقیم قابل اتخاذ نخواهد بود. یعنی اینکه به صرف تحصیل در مالتا نمی توان موفق به اخذ پاسپورت جمهوری مالت شد اما این تحصیل می تواند زمینه ساز کار در مالتا باشد و بار کار کردن در مالتا می توان اقامت دائم مالتا و به دنبال آن پاسپورت مالتا را اخذ کرد. بعد از اتمام تحصیل در مالتا دانشجویان خارجی 6 ماه فرصت دارند تا کار پیدا کرده و بتوانند ویزای کار این کشور زیبا را کسب نمایند. مالتا با وجود مساحت کم از سطح علمی خوبی برخوردار است.

  • تحصیل در مقطع کارشناسی

    جهت تحصیل در مقطع لیسانس در این کشور مدرک آیلتس 6 مورد نیاز می باشد. البته از آنجایی که تحصیل در دوره های آموزش زبان انگلیسی در مالتا امکان پذیر می باشد، دانشجویی که مدرک زبان را دارا نباشد می تواند در مالتا زبان انگلیسی خود را تقویت کرده و پس از آن به ادامه تحصیل در مالتا بپردازد. طول مدت تحصیل در مالتا در مقطع لیسانس 4 سال می باشد.

  • تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد

    جهت تحصیل در مقطع فوق لیسانس در مالتا آیلتس 6.5 مورد نیاز است و طول مدت تحصیل در مقطع فوق لیسانس بین 1 تا 2 سال است.

  • تحصیل در مقطع دکترا

    برای تحصیل در مقطع دکتری آیلتس 7 و داشتن سوپر وایزر از الزامات بوده و طول مدت تحصیل در مقطع دکتری در دانشگاه های مالتا بین 2 تا 5 سال است.

دانشجویا خارجی در مالتا اجازه 20 ساعت کار کردن در هفته را دارا بوده و هزینه تحصیل در این کشور بین 2،000 یورو تا 7،000 یورو متغیر است. آموزش در این کشور به زبان انگلیسی بوده و امنیت بالای این کشور می تواند یکی از دلایل انتخاب دانشجویان بین المللی باشد. دانشگاه های مالت و موسسه گردشگری و زبان EES-IT IS MALTA و همچنین دانشگاه آمریکایی مالت در سطح جهان شناخته شده می باشند. در ادامه به مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانشجویی مالتا اشاره می نماییم.

  • پذیرش دانشگاه
  • تکمیل فرم های مربوطه
  • پاسپورت معتبر
  • مدارک هویتی
  • آخرین مدرک تحصیلی و ریز نمرات
  • 2 قطعه عکس پرسنلی
  • گواهی پزشکی
  • بیمه درمانی معتبر
  • پرداخت هزینه های پردازش به مبلغ 144 دلار
  • تعیین وضعیت مسکن در مالتا در طول دوران تحصیل

زمان پردازش ویزای تحصیلی مالتا بین 8 تا 9 هفته می باشد.

تحصیل دندانپزشکی در مالتا

پاسپورت مالتا از طریق سرمایه گذاری

پاسپورت مالتا از طریق سرمایه گذاری در این کشور یکی از بهترین و پر متقاضی ترین مسیرها در این امر مهم است. اخذ پاسپورت مالتا از راه سرمایه گذاری در این کشور به نسبت سرمایه گذاری در برخی از کشورهای دیگر سریع تر انجام می شود و معمولاً 3 یا 4 ماه بیشتر به درازا نمی انجامد. برنامه شهروندی از طریق سرمایه گذاری در مالتا اولین برنامه ای بود که در اتحادیه اروپا در سال 2014 به رسمیت شناخته شد. تا سال 2019 برنامه های سرمایه گذاری در مالتا به بیش از 1000 درخواست از طرف سرمایه گذاران بیش از 40 کشور رسیده است. به دلایل مختلفی سرمایه گذاری در مالتا بسیار مقرون به صرفه و مطمئن می باشد. از این جمله دلایل می توان موارد زیر را نام برد.

  • از امنیت بالایی برخوردار است.
  • زیرساخت های مناسب جهت سرمایه گذاری دارد.
  • نیروی کار ماهر و متخصص چند زبانه در این کشور حضور دارند.
  • دارا بودن یک سیستم مالیاتی سودمند جهت سرمایه گذاران.
  • دارا بودن سیستم های مخابراتی به روز و اینترنت بی سیم مدرن.
  • پیروی از خط و مشی های لیبرال و جذاب سرمایه گذاری.
  • برخورداری از سیاست های انگیزاننده مالی مناسب نظیر وام ها و کمک های مالی.
  • ثبات اقتصادی خوبی دارد.
  • موقعیت جغرافیایی فوق العاده عالی و ارتباطات خوب با اروپا، خاورمیانه و شمال آفریقا.
  • عضویت در منطقه شنگن.
  • به همراه داشتن فرزندان حتی بالای 18 سال و پدر و مادر متقاضی اصلی و همسر وی.
  • معافیت مالیاتی دارند.

همچنین به دلایل فوق می توان به رشد اقتصادی خوب در این کشور اشاره کرد که در نمودار زیر به این اصل مهم در سرمایه گذاری پرداخته شده است.

از دیگر موارد مهم در سرمایه گذاری در یک کشور که نشانگر حمایت های دولت آن کشور از سرمایه گذاران خارجی می باشد میل به مبارزه با فساد در آن کشور است و در نمودار زیر به این مهم اشاره شده است.

نمودار نرخ کنترل فساد در مالتا

پاسپورت مالتا 3 پاسپورت مالتا

نمودار رشد اقتصادی در مالتا

پاسپورت مالتا 2 پاسپورت مالتا

راه های متعددی جهت سرمایه گذاری در مالتا وجود دارد که در ادامه به آن ها اشاره می شود. پس از اصلاحیه فصل 188 قانون شهروندی مالتا و همچنین تصویب اعلامیه حقوقی LN47 که در سال 2014 انجام شد؛ افراد واجد شرایط دریافت تابعیت مالتا باید حداقل 18 سال سن داشته باشند و شرایط مهاجرت زیر را دارا باشند.

حساسیت دولت مالتا در خصوص سرمایه گذاران در این کشور در خصوص نداشتن پرونده های قضایی و کیفری بالاست و در این خصوص از یک فرآیند 4 مرحله ای باید عبور کرد و در مورد هر شخصی از اینترپل و دادگاه های بین المللی کیفری استعلام گرفته می شود و متقاضیان بایستی از کشور خود گواهی عدم سوء پیشینه ارائه دهند. متقاضیان نباید هیچ نوع بیماری مسری و خطرناکی داشته باشند و تحت پوشش بیمه سلامت باشند.

  • مشارکت مالی در صندوق توسعه ملی و اجتماعی

    در این مدل سرمایه گذاری در مالتا متقاضیان بایستی در صندوق توسعه ملی و اجتماعی که توسط دولت مالتا ایجاد شده است و توسط یک هیئت امناء اداره می شود سرمایه گذاری نمایند. این صندوق هم سطح بانک مرکزی مالتا قرار دارد و این منابع مالی در پروژه های بهداشت عمومی، آموزش، اشتغال زایی، بهبود اجتماع و نوآوری هزینه می شود. این میزان سرمایه باید ظرف 4 ماه بعد از صادر شدن تأییدیه از طرف دولت مالتا انجام شود. هزینه های این نوع سرمایه گذاری به شرح زیر می باشد.

    • متقاضی اصلی: 650،000 یورو
    • همسر: 25،000 یورو
    • فرزندان زیر 18 سال: هرکدام 25،000 یورو
    • فرزندان 18 تا 26 سال مجرد: هر کدام 50،000 یورو
    • پدر و مادر یا پدربزرگ و مادر بزرگ متقاضی اصلی و همسر وی: هرکدام 50،000 یورو
    • فرزندان بزرگسال که از لحاظ جسمی یا ذهنی معلولیت دارند: هر کدام 50،000 یورو
  • سرمایه گذاری در املاک و مستغلات

    متقاضیان سرمایه گذاری در بخش املاک و مستغلات در مالتا باید حداقل 350،000 یورو در بخش املاک و مستغلات در این کشور سرمایه گذاری انجام دهند و این املاک را باید تا 5 سال حفظ نمایند. متقاضیان می توانند املاک خود را برای مدت 5 سال اجاره دهند و سالیانه حداقل 16،000 یورو اجاره دریافت دارند. در این مدل سرمایه گذاری در مالتا نیز 4 ماه زمان لازم است.

  • سرمایه گذاری در اوراق قرضه

    متقاضیان سرمایه گذاری در اوراق قرضه در مالتا باید حداقل 150،000 یورو در زمینه های اوراق قرضه، سهام و منابعی که به نفع ملت مالتا باشد سرمایه گذاری نمایند و این سرمایه گذاری باید حد اقل برای 5 سال ادامه داشته باشد. سرمایه گذاری در اوراق قرضه در مالتا نیز 4 ماهه صورت می پذیرد.

سرمایه گذاری در مالتا برای ایرانی ها از طریق هدیه کردن فراهم می باشد و شخص سرمایه گذار می تواند با مبلغ 150،000 یورو اهدا کرده و اقامت دائم مالتا را اخذ نماید و فرزندان بالای 18 سال و پدر و مادر خود و همسر شخص اصلی هم اقامت دائم مالتا را اخذ می نمایند. مهم ترین نکته این سرمایه گذاری این است که نیازی به حضور در این کشور وجود ندارد و بیمه های درمانی و تحصیل فرزندان رایگان می باشد.

پس از سرمایه گذاری در مالت برای افراد متقاضی یک گواهی هویت مالتی به نام eResidence صادر می شود که نشانگر آغاز اقامت در مالتا می باشد. 12 ماه پس از صدور این کارت اقامت برای افراد تابعیت مالتا صادر می شود.

سرمایه گذاری در مالتا

پاسپورت مالتا از طریق تولد

پاسپورت مالتا از طریق تولد قابل وصول می باشد و این کشور از قاعده خون در این خصوص پیروی می کند. این بدان معنا می باشد که هرگاه طفلی در هر جایی که متولد شود و حداقل یکی از والدین اش شهروند مالتا باشد آن طفل تابعیت مالتا را می تواند اخذ نماید. در این مورد شخص متقاضی فقط لازم است که مدارک مربوط به والدین مالتی خود را ارائه دهد. به فرزندانی که از افراد غیر مالتایی در خاک مالتا متولد شوند و والدین طفل در مالتا سرمایه گذاری کرده باشند تابعیت مالتا اعطا می شود.

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد قواعد تولد

video پاسپورت مالتا
تولد در مالتا

پاسپورت مالتا از طریق ازدواج

پاسپورت مالتا را بعد از ازدواج با یک شهروند مالتایی نیز می توان دریافت کرد. قانون اساسی در مالتا این اجازه را می دهد که با ازدواج با یک شهروند اهل مالتا به شرط اینکه طرفین ازدواج اثبات نمایند که با هم زندگی می کنند و از قبل با هم آشنایی داشته اند و مدارکی دال بر اینکه 5 سال است ازدواج کرده اند، درخواست اخذ پاسپورت مالتا را داد. لازم به ذکر است که زوجین در این 5 سال نباید از هم جدا شوند و ازدواج آن ها باید به صورت پیوسته باشد. یعنی اینکه اگر افراد به عنوان مثال 2 سال باهم زندگی کرده باشند و 1 سال جدا از یکدیگر باشند و مجدد 3 سال با هم زندگی کنند مورد پذیرش نخواهد بود.

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد ازدواج با خارجی

video پاسپورت مالتا
ازدواج در مالتا

پاسپورت مالتا از طریق پناهندگی

  • لازم به ذکر است مؤسسه حقوقی ملک پور هیچ گونه خدماتی در باب پناهندگی نداشته و به هیچ شخصی این روش را برای مهاجرت توصیه نمی کند.

امکان دریافت پاسپورت مالتا از راه پناهندگی برای متقاضیان وجود دارد. هر شخصی که وارد مالتا شود می تواند درخواست پناهندگی دهد اما این بدان نیست که درخواست پناهندگی همه این افراد پذیرفته خواهد شد. مالتا عضو کنوانسیون 1951 که مربوط به وضعیت پناهندگان است بوده و علاوه بر این عضو پروتکل های 1967 و 1971 می باشد. این کشور در 13 دسامبر 2001 رزرو جغرافیایی خود را لغو کرد و این کشور عضو کنوانسیون های سازمان ملل متحد نمی باشد. زمانی که یک پناهجو در مالتا درخواست پناهندگی می دهد دارای حقوق زیر خواهد بود.

  • حق اقامت در مالتا تا زمان تعیین وضعیت
  • حق دریافت اطلاعات در خصوص طی مسیر پناهندگی
  • حق استخدام مترجم
  • حق برقراری ارتباط با کمیساریای عال پناهندگان در مالتا
  • حق دریافت کمک های قانونی
  • حق محرمانه ماندن پرونده

از سوی دیگر پناهجویان بایستی در خصوص اطلاعات خود با دولت مالتا صادق باشند و از قوانین مالتا پیروی کنند.

مهاجرت به مالتا از طریق پناهندگی

پاسپورت مالتا و نکات مهم در باب پاسپورت مالتا

پاسپورت مالتا برای شهروندان اتحادیه اروپا بعد از 6 سال اقامت در این کشور قابل وصول خواهد بود. این امر برای شهروندان خارج از اتحادیه اروپا ممکن است تا 18 سال باشد. مالتا هیچ گونه محدودیتی برای تابعیت دوگانه ندارد اما محل اقامت باید مشخص باشد تا اهداف مالیاتی این کشور محقق شود. بهترین روش جهت اخذ تابعیت مالتا سرمایه گذاری در مالتا می باشد. در مهاجرت کاری به مالتا باید 5 سال مالیات پرداخت کرد تا اقامت دائم این کشور را اخذ نمود و 6 سال پس از آن پاسپورت مالتا را دریافت کرد. در سرمایه گذاری در مالتا به محض سرمایه گذاری اقامت دائم مالتا اعطا می شود و بعد از 12 ماه می توان تابعیت مالتا را کسب کرد. با کسب پاسپورت مالتا می توان بدون محدودیت به تمامی کشور های عضو شنگن آمد و شد داشت و در کل منطقه شنگن سرمایه گذاری کرده و حساب بانکی افتتاح نمود. همچنین هزینه های زندگی در مالتا ارزان می باشد در جدول زیر به نرخ برخی از اجناس و خدمات در مالتا اشاره می نماییم.

کالا قیمت به یورو کالا قیمت به یورو
یک قرص نان 0.98 12 عدد تخم مرغ 2.19
یک کیلو برنج 1.85 یک کیلو سیب زمینی 1.23
یک لیتر شیر 0.89 یک بطری آب 1.5 لیتری 0.73
یک کیلو گوشت 10.47 هزینه حمل و نقل داخل شهری 26
یک کیلو مرغ 6.61 هزینه آب، برق و انرژی برای واحد 85 متری 79.21

پاسپورت مالتا و وکیل معتبر برای امور مهم

بیشترین درخواستی که برای اخذ پاسپورت مالتا وجود دارد، از سوی سرمایه گذاران متقاضی سرمایه گذاری در این کشور زیبا می باشد. به همین دلیل استخدام وکیل معتبر و آشنا به حقوق بین الملل و تجارت بین الملل و با سابقه کاری مشخص و شفاف از ملزومات این امر مهم می باشد. چرا که به تجربه ثابت شده است که مؤسسات تقلبی و افرادی که تجربه کمی در خصوص مهاجرت به مالتا و سرمایه گذاری در مالتا داشته اند خسارات مالی و روحی زیادی برای افرادی که با آن ها قرارداد داشتند به بار آورده اند.

مؤسسه حقوقی ملک پور همکار مؤسسه مشاوره ایی MIE اتریش این افتخار را دارد تا در خصوص سرمایه گذاری در مالتا خدمت شما همراهان گرامی باشد تا این روند برای شما تسهیل شود. به جرأت می توان موسسه حقوقی ملک پور؛ همکار موسسه MIE اتریش را قوی ترین موسسه در خصوص سرمایه گذاری در مالتا نام برد.  

پاسپورت مالتا و سخن پایانی

پاسپورت مالتا، اخذ اقامت مالتا و تابعیت مالتا در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار گرفت. در مورد قدرت پاسپورت مالتا، راه های سرمایه گذاری در مالتا و کار در مالتا صحبت های جامع و کاربردی انجام شد. سرمایه گذاری در مالتا مزایای زیادی دارد از جمله اینکه نیاز به حضور در این کشور ندارد، فرزندان بالای 18 سال را نیز می توان به همراه داشت، معافیت مالیاتی این کشور برای سرمایه گذاران و افراد می توانند پدر و مادر خود و همسر خود را به همراه داشته باشند. از این رو یکی از بهترین سرمایه گذاری ها در دنیا می باشد. امید است این مقاله توانسته باشد ابهامات و دغدغه های ذهنی شما مخاطبین گرامی را در خصوص شرایط اخذ پاسپورت مالتا پاسخ گفته باشد. در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی می توانید با کارشناسان موسسه تماس گرفته و مشاوره تلفنی رایگان دریافت دارید. همچنین در انتهای مقاله در قسمت دیدگاه، نظرات و پیشنهادات خود را مطرح نموده و در اسرع وقت پاسخ خود را دریابید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

2 پاسخ
    • sahar bandalizadeh گفته:

      با سلام دوست عزیز مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در کشورهای مختلف شرایط متفاوتی دارد که بعضی از این کشورها شرط حضور دارن و بعضی خیر،،بعضی از کشورها بلافاصله بعد از اقدام بعضی کشورها سالها بعد

      پاسخ
Rating: 4