ویزای مهاجرت کاری (گرین کارت دانمارک)

ویزای مهاجرت کاری به دانمارک و شرایط اخذ گرین کارت دانمارک 2018 ، و قوانین جدید اخذ ویزای کاری دانمارک و اخذ گرین کارت دانمارک ، آیا سوال شما این است که گرین کارت دانمارک چیست ؟ آیا در حال حاضر امکان اخذ گرین کارت دانمارک وجود دارد؟؟ آیا برنامه اقامت از طریق ویزای گرین کارت دانمارک لغو شده است ؟ تاریخ لغو قانون ویزای گرین کارت دانمارک از چه زمانی است ؟ شرایط اقامت در کشور دانمارک چگونه است ؟ آیا دارندگان ویزای گرین کارت دانمارک امکان تمدید ویزا را دارند یا خیر ؟؟ شرایط تمدید ویزای گرین کارت دانمارک چیست ؟

audio ویزای مهاجرت کاری (گرین کارت) دانمارک
audio ویزای مهاجرت کاری (گرین کارت) دانمارک

در این مقاله که توسط مشاورین و کارشناسان ارشد مؤسسه حقوقی ملک پور  برای شما عزیزان تهیه و گرد آوری گردیده است ، می توانید تمامی اطلاعات مربوط به کشور دانمارک ،  گرین کارت دانمارک و لغو آن  ، تمدید ویزای گرین کارت دانمارک ، شرایط کار در کشور دانمارک ، شرایط اقامت در کشور دانمارک ، شرایط اخذ مجوز ملاقات خانواده در کشور دانمارک را به دست آورید. همچنین شما عزیزان می توانید در صورت وجود هر گونه شبهه و همچنین توضیحات کامل تر در خصوص اقامت در کشور دانمارک ، با مشاوران و وکلای برجسته امور حقوق بین الملل در مؤسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان تلفنی در مورد امور مهاجرتی خود ، اخذ انواع ویزای تحصیلی ، ویزای توریستی ، اقامت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت ، انواع ویزای کار و ویزای جست و جوی کار در سایر کشورها و … بهره مند شوید.

#  توجه داشته باشید تمامی مطالب این مقاله در رابطه با قوانین سابق گرین کارت دانمارک است و در حال حاضر این قوانین ملغی شده است#

 

گرین کارت دانمارک و لغو آن :  (The Greencard scheme )

اجازه اقامت در دانمارک با برنامه کارت سبز یا گرین کارت دانمارک  از تاریخ ۱۰ ژوئن ۲۰۱۶ لغو گردیده است. اما اقدامات لازم در جهت اجازه اقامت برای کسانی که قبل از ۱۰ ژوئن ۲۰۱۶ جهت دریافت گرین کارت دانمارک اقدام نموده اند ، انجام خواهد شد و پرونده آنان مورد بررسی قرار می گیرد.

شرایط برای اخذ گرین کارت دانمارک به صورت امتیازی بود که متقاضی باید حداقل ۱۰۰ امتیاز کسب می نمود. جهت کسب امتیاز ، مدرک تحصیلی ، سطح زبان ، دانشگاه محل تحصیل ، سازگاری با محیط دانمارک و …. تاثیرگذار بود. ویزا به مدت ۲ سال صادر می شد و متقاضیان می توانستند در این مدت در جست و جوی کار باشند.

حداقل مدرک تحصیلی قابل قبول مدرک لیسانس بود .در حال حاضر اقامت از این طریق امکان پذیر نمی باشد و دولت دانمارک این قانون را لغو نمود.

اطلاعات مهم برای دارندگان گرین کارت دانمارک ( یا افرادی که قبل از ۱۰ ژوئن ۲۰۱۶ جهت اخذ گرین کارت دانمارک اقدام نموده اند) :  

توجه داشته باشید که ظرف ۶ ماه از دریافت مجوز خود باید به دانمارک بروید و یک آدرس رسمی از خود ثبت نمایید. مسئولیت شما برای پیدا کردن یک مکان برای زندگی الزامی است که سبب می شود شما تحت پوشش بیمه درمانی کامل توسط بیمه ملی بهداشت دانمارک قرار بگیرید.

اگر دارنده گرین کارت دانمارک  هستید که مطابق آن قبل از تاریخ ژوئن ۲۰۱۶ اجازه اقامت در دانمارک به شما اعطا شده است می توانید اقامت خود را تمدید نمایید.

همچنین اگر شما از اعضا خانواده دارنده گرین کارت دانمارک می باشید که قبل از ۱۰ ژوئن ۲۰۱۶ اقدام نموده است اقامت شما قابل تمدید می باشد و می توانید به عنوان یک عضو همراه حتی بعد از ۱۰ ژوئن ۲۰۱۶ اجازه اقامت در دانمارک  داشته باشید.

مزایای بیمه بیکاری برای فارغ التحصیلان جدید در دانمارک و یا هر کمک عمومی تحت شرایط قانون دانمارک شامل کسانی که از طریق گرین کارت دانمارک اقامت دارند، نمی شود.

اگر شما در دانمارک بدون اجازه کار اشتغال داشته باشید هم شما و هم کارفرمای شما در معرض خطر اخراج قرار می گیرید و ممکن است به پرداخت جریمه نقدی یا زندان محکوم شوید.

اخراج شما از دانمارک به معنی ممنوع الورود شدن شما به کشورهای عضو اتحادیه اروپا و شنگن از جمله دانمارک به مدت حداقل ۲ سال است.

تمدید ویزای گرین کارت دانمارک 

به عنوان یک دارنده گرین کارت دانمارک شما می توانید اجازه اقامت خود را تمدید نمایید و برای فارغ التحصیلان جدید با مدرک لیسانس تمدید گرین کارت دانمارک به حداقل درآمد فرد در ۱۲ ماه گذشته به طور متوسط (از بخش دولتی و خصوصی) منوط می باشد.

فایل صوتی توضیحات آقای ملک پور در باب گرین کارت دانمارک

audio ویزای مهاجرت کاری (گرین کارت) دانمارک

بررسی اجمالی از حقوق و دستمزد به طور متوسط برای فارغ التحصیلان جدید با مدرک لیسانس برای تمدید ویزای گرین کارت

 

سال میانگین درآمد
۲۰۱۰ DKK 289،۲۸۶
۲۰۱۱ DKK 296،۵۴۶
۲۰۱۲ DKK 301،۰۸۴
۲۰۱۳ DKK 306،۱۵۶
۲۰۱۴ DKK 309،۴۲۴
۲۰۱۵ DKK 313،۳۸۱
۲۰۱۶ DKK 317،۷۲۵

 

برای مثال، اگر شما برای اولین بار مجوزاقامت خود را در سال ۲۰۱۰ دریافت نموده اید ، حقوق و دستمزد  شما باید در سال گذشته حداقل DKK 289،۲۸۶  (کرون دانمارک) باشد (به طور متوسط حقوق و دستمزد برای سال ۲۰۱۰) که برای هر بار که می خواهید ویزای گرین کارت دانمارک خود را تمدید نمایید، مورد نیاز می باشد.

این حقوق و دستمزد را می توانید در یک یا چند شغل به دست آورده باشید. شما باید این حقوق و دستمزد در شرایط عادی به دست آورده باشید،  از میزان حقوق و دستمزد خود باید به دولت ، مالیات دانمارکی   (SKAT)  پرداخت نموده باشید و کارفرمای شما باید در دانمارک تاسیس شده است.

یارانه های عمومی و پشتیبانی، پرداخت های بیماری، منافع در ارتباط با زایمان و یا مرخصی والدین و مشابه در هنگام محاسبه پرداخت مالیات مشمول نمی شود.
شما باید ۳ ماه قبل از انقضای مدت اقامت در دانمارک برای تمدید ویزای خود اقدام نمایید در غیر این صورت درخواست شما رد خواهد شد مگر در شرایط خاص مثلا تعهدات بین المللی دانمارک به تمدید ویزا حکم نماید.

تمدید ویزای کوتاه مدت دانمارک

یک ویزای شنگن صادر شده برای کمتر از ۹۰ روز را تحت شرایط خاص می توان برای اقامت در کل ۹۰ روز در دانمارک تمدید کرد. این شرایط خاص عبارتند از :

  • ملاحضات بشردوستانه ، کسب و کار یا دلایل شخصی قانع کننده
  • اطلاعات و دلایل جدیدی که در آن زمان که ویزا صادر شده بود وجود نداشته یا در دسترس نبوده است.
  • به دلیل شرایط فوق العاده مانند اعتصابات هواپیمایی یا آب و هوای نا مساعد (فورس ماژور ) خروج شما از دانمارک منع شده باشد.
  • شما و یا فردی که در دانمارک زندگی می کند به طور جدی دچار بیماری شده باشد.
  • ضمن رعایت شرایط فوق باید بیمه سفر شما برای مدتی که ویزا تمدید می شود ، معتبر باشد.
  • هزینه ارسال درخواست تمدید ویزا کوتاه مدت دانمارک ۲۲۵ DKK ( کرون دانمارک ) می باشد.

شرایط دیگر تمدید ویزای کوتاه مدت دانمارک 

در برخی موارد ویزایی که از طریق مجوز ملاقات دانمارک اخذ شده است تا ۹۰ روز قابل تمدید می باشد و مجوز ملاقات فقط برای دانمارک معتبر است و شما حق بازدید از دیگر کشور های شنگن را ندارید.

شرایط برای اخذ مجوز ملاقات دانمارک برای همسر یا همخانه شریک بدین صورت است که سن هر دو شخص باید حداقل ۲۳ سال و ۶ ماه باشد.

مجوز ملاقات را می توان برای همسر ، شریک زندگی مشترک بدون ازدواج ، دوست پسر ، دوست دختر یا نامزد ، پدر و مادر ، کودکان و یا خواهر و برادر که در دانمارک زندگی می کنند درخواست داد و باید شهروند یا عضو اتحادیه اروپا باشند.

نسخه کاغذی فرم درخواست تمدید ویزا در مرکز خدمات اداره مهاجرت یا در هر ایستگاه پلیس در دسترس است و معمولا فردی که شما برای بازدید وی به دانمارک آمده اید باید همراه شما باشد.

اطلاعات مهم در مورد پاسپورت شما به هنگام درخواست تمدید ویزای دانمارک 

پاسپورت فرد متقاضی برای تمدید ویزا باید بالای ۳ ماه اعتبار داشته باشد یعنی بعد از پایان ویزای مجدد و زمانی که میخواهید برگردید باید سه ماه به انقضای پاسپورت شما زمان باقی مانده باشد. به عنوان مثال اگر پاسپورت شما ۴ ماه اعتبار دارد ویزای شما فقط به مدت ۱ ماه میتواند تمدید شود. در صورت عدم اعتبار پاسپورت ، اداره مهاجرت می تواند ویزا را لغو نماید یا تمدید نکند.

دیگر شرایط کار در دانمارک

اگر شما شهروند یک کشور در خارج از اتحادیه اروپا می باشید جهت کار در دانمارک باید مجوز کار و اقامت در دانمارک داشته باشید. به دست آوردن مجوز کار و اقامت در دانمارک در درجه اول به شرایط شما بستگی دارد.

  • لازم به ذکر است این قوانین در مورد شخصی که می خواهد داوطلبانه و بدون مزد در دانمارک کار کند اعمال می شود.

در حال حاضر شرایط کار در دانمارک به این صورت می باشد که شغل فرد و تحصیل وی باید در فهرست مثبت ( positive list ) دانمارک آمده باشد و یک قرارداد کار یا پیشنهاد کار مکتوب از دانمارک داشته باشد.

فهرست مثبت متشکل از تعدادی از حرفه و شغل است که در حال حاضر در دانمارک با کمبود متخصص واجد شرایط رو به رو است.

کار شما باید در لیست مثبت ذکر شده باشد. علاوه بر این شما باید یک قرارداد کار و یا پیشنهاد کار مکتوب که حقوق و دستمزد و شرایط اشتغال  را مشخص می کند داشته باشید. حقوق و دستمزد و شرایط اشتغال می بایست با استانداردهای دانمارک مطابقت داشته باشد.

حداقل سطح آموزشی مورد نیاز برای قرار گرفتن در لیست مثبت مدرک لیسانس حرفه ای است. علاوه بر این در فهرست مثبت در برخی موارد به صراحت اعلام شده است  که شما باید یک مجوز دانمارک نیز دریافت نمایید.

به عنوان مثال پزشکان خارجی آموزش دیده باید توسط موسسه ایمنی بیماران دانمارک مجاز به اشتغال در دانمارک تلقی شوند.

مرور کامل بر تمام عناوین شغلی در لیست مثبت دانمارک

مهندس مکانیک
مورد نیاز: مدرک حرفه ای کارشناسی

مهندس تولید
مورد نیاز: مدرک حرفه ای کارشناسی
مهندس ساختمان
مورد نیاز: مدرک حرفه ای کارشناسی
مهندس انرژی
مورد نیاز: مدرک حرفه ای کارشناسی
مهندس برق
مورد نیاز: مدرک حرفه ای کارشناسی
مهندس فناوری اطلاعات
مورد نیاز: مدرک حرفه ای کارشناسی
مهندس، طراحی و نوآوری
مورد نیاز: مدرک حرفه ای کارشناسی

تکنولوژیست های معماری و ساخت و ساز
مورد نیاز: مدرک حرفه ای کارشناسی

مشاور پزشکی
مورد نیاز: مدرک + دانمارکی مجوز کارشناسی ارشد
دکتر پزشکی
مورد نیاز: مدرک + دانمارکی مجوز کارشناسی ارشد
دکتر بیمارستان
مورد نیاز: مدرک + دانمارکی مجوز کارشناسی ارشد
دکتر مشاور / پزشک ارشد
مورد نیاز: مدرک + دانمارکی مجوز کارشناسی ارشد
دندانپزشک
مورد نیاز: مدرک + دانمارکی مجوز کارشناسی ارشد

پرستار جراحی
مورد نیاز: مدرک حرفه ای کارشناسی + مجوز دانمارکی
پرستار بیهوشی
مورد نیاز: مدرک حرفه ای کارشناسی + مجوز دانمارکی
پرستار
مورد نیاز: مدرک حرفه ای کارشناسی + مجوز دانمارکی
عینک ساز
مورد نیاز: مدرک حرفه ای کارشناسی + مجوز دانمارکی
بهداشت دهان و دندان
مورد نیاز: مدرک حرفه ای کارشناسی + مجوز دانمارکی

معمار IT
مورد نیاز: حداقل سه سال آموزش IT

برنامه نویس و توسعه دهنده سیستم
مورد نیاز: حداقل سه سال آموزش IT
مشاور فناوری اطلاعات
مورد نیاز: حداقل سه سال آموزش IT

تدریس در مدارس متوسطه، حوزه های علمیه، مدارس عالی مردمی و غیره

معلم دبیرستان، علوم طبیعی و تربیت بدنی
مورد نیاز: مدرک کارشناسی ارشد + دانمارکی به رسمیت شناختن رسمی

معلم مدارس متوسطه
مورد نیاز: مدرک حرفه ای کارشناسی + رسمیت شناختن رسمی دانمارکی
معلم در مدرسه شبانه روزی مستقل برای دانش آموز دوره متوسطه کمتر
مورد نیاز: مدرک حرفه ای کارشناسی

اموزگار
مورد نیاز: مدرک حرفه ای کارشناسی
آموزگار اجتماعی
مورد نیاز: مدرک حرفه ای کارشناسی
کارگر اجتماعی
مورد نیاز: مدرک حرفه ای کارشناسی

کشاورز
مورد نیاز: مدرک کارشناسی ارشد
نقشه برداری زمین
مورد نیاز: مدرک کارشناسی ارشد + دانمارکی به رسمیت شناختن رسمی

داروساز
مورد نیاز: مدرک کارشناسی ارشد + دانمارکی به رسمیت شناختن رسمی

اقتصاد و کسب و کار مدیر
مورد نیاز: حداقل سه سال آموزش در سطح دانشگاه و یا مدرسه کسب و کار

تحلیلگر کسب و کار
مورد نیاز: حداقل سه سال آموزش در سطح دانشگاه و یا مدرسه کسب و کار

ممیز
مورد نیاز: مدرک کارشناسی ارشد

وکیل
مورد نیاز: دانمارکی کارشناسی و کارشناسی ارشد + رسمیت شناختن رسمی دانمارکی

فروش و بازاریابی

مدیریت حساب های کلیدی
مورد نیاز: حداقل سه سال آموزش در سطح دانشگاه و یا مدرسه کسب و کار

دانمارک

مدت اجازه اقامت در دانمارک براساس قرارداد کار نامحدود ( قرارداد کار بدون تاریخ انقضا )

مدت اجازه اقامت در دانمارک در قرارداد کار نامحدود به طور معمول ۴سال می باشد. پس از گذشت ۴ سال شما می توانید با رعایت این شرط که پس از مدت ۴ سال هنوز در همان شغل با شرایط یکسان اشتغال داشته باشید مجوز اقامت خود در دانمارک را تمدید نمایید.

مدت اجازه اقامت در دانمارک براساس قرارداد کار موقت 

مدت اجازه اقامت شما در دانمارک همان مدت زمان است که در قرارداد کار ذکر شده است به علاوه ۶ ماه . به علت اینکه به شما مجوز ۶ ماه اضافی برای اقامت در دانمارک اعطا شده است.

اگر از کار خود در دانمارک اخراج شوید و یا شغل خود را از دست بدهید شما می توانید اجازه اقامت اضافی به مدت۶ ماه برای پیدا کردن شغل جدید از دانمارک دریافت نمایید.

در این مورد شما باید برای اجازه اقامت برای پیدا کردن شغل جدید ( jobseeking ) در دانمارک ۲ روز بعد از انعقاد قرارداد کار درخواست دهید.

 مدارک مورد نیاز جهت درخواست jobseeking (جست وجوی کار جدید ) پس از اتمام قراردادکار :

  • پر کردن فرم درخواست AR1
  • نامه ای از فسخ قرارداد کار یا اسناد دیگری که توضیح میدهد که چرا شما کار خود را از دست داده اید
  • یک کپی از گذرنامه معتبر خود( حداقل سه ماه اعتبار داشته باشد)
  • پرداخت هزینه این درخواست و ضمیمه رسید این پرداخت به سایر مدارک

اجازه اقامت همراهان یا اعضای خانواده در دانمارک:

اجازه اقامت در دانمارک می تواند به همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال و یا همخانه شریک که با شما زندگی می کنند داده شود و باید به طور معمول برای یک دوره حداقل ۱۸ الی ۲۴ ماه با هم زندگی کرده باشید.

شرایط اجازه اقامت همراهان در دانمارک :

  • شما و خانواده تان باید با هم در همان آدرس در دانمارک زندگی کنید
  • شما باید قادر به پشتیبانی مالی از خانواده خود باشید و نشان دهید که کمک های عمومی مالی از دولت دانمارک دریافت نمی کنید.
  • باید توجه داشته باشید که اجازه اقامت به اعضای خانواده داده نمی شود تا زمانیکه شما یک محل برای زندگی و اقامت در دانمارک پیدا کنید و در حال دریافت حقوق و دستمزد باشید.

اجازه اقامت برای فرزندان بالای ۱۸ سال و پدر و مادر:

در موارد فوق العاده و استثنا و پس از ارزیابی فردی اجازه اقامت برای فرزندان بالای ۱۸ سال و یا پدر و مادر شما در دانمارک با اثبات شرایط ذیل امکان پذیر است:

شما همیشه از این افراد حمایت مالی کرده اید و با شما زندگی کرده اند؛ یا به دلیل بیماری ، نقص جسمانی، سن و موارد مشابه به شما وابسته اند و هیچ خانواده دیگری در کشور شما ندارند.

 مدارک مورد نیاز برای اجازه اقامت همراهان در دانمارک

  • گواهی ازدواج برای همسر
  • مستندات زندگی مشترک مانند قراردادهای اجاره بیمه نامه ، پرداخت های مشترک یا مشابه آن برای خود و شریک زندگیتان
  • شناسنامه فرزندان زیر ۱۸ سال
  • اگر شما و پدر و مادر دیگری حضانت مشترک کودکی را دارید، رضایت نامه صاحب کودک برای کودکان زیر ۱۸ سال لازم می باشد.

اگر شما به عنوان یک محقق و به منظور به دست آوردن مجوز دانمارکی به عنوان دکتر یا دندان پزشک و… اجازه اقامت در دانمارک اعطا شده است باید سندی ارائه دهید که می توانید از خانواده تان برای سال اول اقامت خود در دانمارک حمایت مالی نمایید و با رعایت این شرط اجازه اقامت همراهان در دانمارک به شما داده خواهد شد.

  • ضمن سپاس از حضور گرم شما در سایت مؤسسه حقوقی ملک پور به اطلاع شما عزیزان می رسانیم در صورت تمایل و در جهت ارائه توضیحات و پاسخ به سوالات بیشتردر باب ویزای مهاجرت کاری دانمارک و اخذ گرین کارت دانمارک و کار در دانمارک، شما سروران گرامی می توانید با مؤسسه در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان (به صورت تلفنی) و در صورت نیاز مشاوره حضوری وکلا و کارشناسان ارشد مؤسسه حقوقی ملک پور بهره مند گردید.
  • اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

 

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

5 پاسخ
  1. امیر ملکی گفته:

    سلام مدرک درجه 1و2 جوشکاری برق ودرجه 1جوشکاری CO2وجوشکاری جوشکاری آرگون درجه 1و14سال سابقه کاری در خودروسازی با مدرک فوق دیپلم وبا 34 سال سن برای چه کشوری میشه اقدام کرد برای ویزای کاری

    پاسخ
    • shahram shahidi گفته:

      با سلام و عرض ادب. شما می بایست از کارفرما پیشنهاد کاری داشته باشید. پیشنهاد می گردد جهت بررسی شرایطتان و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02149196000 دفتر موسسه تماس حاصل فرمائید.

      پاسخ
  2. علی گفته:

    با سلام خدمت جناب دکتر ملک پور عزیزمن لیسانس مکانیک از دانشگاه ازاد دارم با حدود سه سال سابقه بیمه و هفت سال سابقه کاری در زمینه بازرسی جوش و طراحی مخازن تحت فشار
    خواستم برای ادامه تحصیل به اتریش اقدام کنم که متاسفانه جلوی ورود دانشگاه ازاد رو گرفتن
    خواستم برای ویزای کار دانمارک اقدام کنم که این هم متاسفانه گرین کارت رو برداشت
    چرا هر چی جلوتر میریم درهای بسته بیشتری در انتظارمونه ؟؟

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. امکان اخذ ویزای کار کشور آلمان یا اتریش برای شما وجود دارد. برای بررسی شرایط موجود متناسب با رزومه خود می توانید با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  3. نوشین گفته:

    سلام من دندانپزشک هستم در ایران میخواستم راجع به امکان کار و میزان درامد در دانمارک و امکان مهاجرت به دانمارک بپرسم.

    پاسخ