هزینه تحصیل و زندگی در چین

هزینه تحصیل و زندگی در چین در هنگام تحصیل در چین و شرایط اخذ اقامت چین چگونه است ؟ شرایط گرفتن وکیل مهاجرت را می دانید ؟ یکی از مهم ترین مسائلی که برای مهاجرت به چین 2018 و اقامت چین مطرح می شود هزینه تحصیل و زندگی در چین است. افرادی که مایل به مهاجرت تحصیلی به چین هستند هزینه تحصیل و زندگی در چین را به دقت بررسی می کنند و برای گذران زندگی در چین هزینه تحصیل و زندگی در چین را پیش از سفر پیش بینی می نمایند.

دانشجوی بین المللی بودن یک تجربه فراموش نشدنی و فوق العاده با ارزش است . شما می توانید شاهد تحول تاریخی چین از یک کشور توسعه نیافته به یک قدرت جهانی باشید و همچنین می توانید با مردم زیادی از سراسر دنیا در ارتباط باشید . دانشجویان خارجی می توانند از دو تعطیلی طولانی در یک سال تحصیلی هر یک به مدت ۲ ماه برای سفر در چین و سراسر آسیا استفاده نمایند .

هزینه زندگی در چین :

در باب هزینه تحصیل و زندگی در چین؛ در پکن , گران ترین شهرستان چین , شما می توانید به راحتی با ۱۵ دلار در روز زندگی کنید . اجاره یک آپارتمان حدود ۲۵۰ الی ۳۵۰ دلار در ماه هزینه دارد . اگر بودجه شما کم است , می توانید از طریق تدریس پاره وقت به حقوق و دستمزد خوبی برسید . همچنین اگر شما فقط مایل به زندگی در شهرهای بزرگی مثل شانگهای یا پکن هستید , باز هم نمی توانید زندگی در شهرستان های کمتر شناخته شده را نادیده بگیرید , چون در این شهرستان ها شما ممکن است بتوانید با پرداخت ۱۵۰ دلار در ماه یک اتاق پیدا کنید .

حمل و نقل و هزینه های آن :

مالکیت خودروی شخصی در چین یک پدیده نسبتا جدید است . این به این معنی است که شما به آسانی بدون داشتن ماشین می توانید در چین سفر کنید . چین یکی از بهترین و توسعه یافته ترین سیستم های راه آهن جهان را در اختیار دارد که مسافرت و رفت و آمد با آن بسیار راحت و مقرون به صرفه است . تنها مشکلی که هست این است که یکی از کارهای سخت , به دست آوردن یک جا برای نشستن است , چون با توجه به جمعیت این کشور , یک مقدار شرایط برای استفاده دشوار است . هزینه مترو در پکن حدود ۳۰ سنت آمریکا است , هزینه اتوبوس ۱۰ تا ۲۰ سنت آمریکا و تاکسی ۳۰ سنت آمریکا است .

هزینه های غذا :

در مهاجرت به چین شما ممکن است تعجب کنید که مواد غذایی محلی در چین , تفاوت چندانی با مواد غذایی کشور شما ندارد . این امر تا حدی به دلیل دستورالعمل متناسب با توجه سلیقه های محلی انجام شده و به همین دلیل غذاهای چینی از منطقه ای به منطقه دیگر متفاوت است . غذا خوردن در چین بسیار مقرون به صرفه است . یک وعده غذایی در غذاخوری دانشگاه , یک رستوران محلی کوچک و یا یک فست فود زنجیره ای به طور معمول بین ۵ تا ۲۵ یوان (تقریبا ۱ تا ۴ دلار) قیمت دارد .

هزینه های تحصیل در چین :

پیرو هزینه تحصیل و زندگی در چین؛ دانشگاه های چین خوابگاه های بسیار راحت و خوبی برای دانشجویان بین المللی ارائه می دهد . این خوابگاه ها معمولا دارای حمام خصوصی برای هر اتاق , تلویزیون , اینترنت , ماشین لباسشویی , یخچال و فریزر و حتی یک آشپزخانه کوچک هستند .شما همچنین می توانید یک آپارتمان در خارج از دانشگاه اجاره نمایید . هزینه تحصیل در چین نسبتا کم است . انواع برنامه های بورس تحصیلی برای دانشجویان خارج از کشور ایجاد شده است . در زیر هزینه هایی که باید پرداخت کنید به تفکیک شرح داده شده است .

 

هزینه های قبل از اقامت :

پس از دریافت پذیرش از دانشگاه , شما ممکن است نیاز به پرداخت این موارد داشته باشید :

هزینه معاینه پزشکی : دولت چین برای شهروندان خارجی که مابل به تحصیل در چین هستند , ملزم به انجام معاینه پزشکی هستند .

هزینه ویزا : کشورها و مناطق مختلف برای ویزا هزینه های متفاوت دارند . شما برای اطلاع از این هزینه می توانید با نزدیک ترین سفارتخانه و کنسولگری چین مشورت بگیرید .

بلیط هواپیما : کشورهای مختلف هزینه های متفاوتی در این زمینه دارند .

 

هزینه های بعد از اقامت :

به محض ورود به دانشگاه , شما ممکن است مجبور به پرداخت :

شهریه :۲ هزار تا ۴ هزار دلار آمریکا در سال (بستگی به مدرسه دارد )

اسکان : ۲۰۰ الی ۳۰۰ دلار آمریکا (بستگی به مدرسه و شهرستانی که در آن واقع شده دارد)

بیمه : حدود ۱۰۰ دلار آمریکا (۶۰۰ یوان ) در یک سال

هزینه آزمایش های پزشکی : حدود ۱۰۰ دلار آمریکا

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت تحصیلی به چین و شرایط اخذ اقامت تحصیلی چین و یا هزینه تحصیل و زندگی در چین و شرایط تحصیل در چین با کارشناسان مؤسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و در خصوص راههای مهاجرت به چین و در نهایت راههای اخذ اقامت چین مشاوره رایگان بگیرید.

Rating: 5
4 پاسخ
    • MIE.Malekpour2 گفته:

      سلام. در ابتدا باید نگاه کنید که کدام کشور مدارکش معتبر تر است و در مرحله دوم بستگی به شرایط شما دارد.
      تحصیل پزشکی در اکثر کشورها نیازمند گذراندن دور های پیش پزشکی و یا آزمون های تخصصی مربوطه به همراه داشتن مدرک زبان رسمی آن کشور حداکثر بعد از گذشت دو ترم از تحصیل پزشکی شما می باشد. مدارک و شرایط دیگری نیز مورد نیاز خواهد بود. شما اطلاعات کامل و دقیق را برای ارزیابی ارائه نکرده اید تا بتوانیم دقیق تر شما را راهنمایی نماییم.

      پاسخ
    • MIE.Malekpour2 گفته:

      سلام. در ابتدا باید نگاه کنید که کدام کشور مدارکش معتبر تر است و در مرحله دوم بستگی به شرایط شما دارد.
      تحصیل پزشکی در اکثر کشورها نیازمند گذراندن دور های پیش پزشکی و یا آزمون های تخصصی مربوطه به همراه داشتن مدرک زبان رسمی آن کشور حداکثر بعد از گذشت دو ترم از تحصیل پزشکی شما می باشد. مدارک و شرایط دیگری نیز مورد نیاز خواهد بود. شما اطلاعات کامل و دقیق را برای ارزیابی ارائه نکرده اید تا بتوانیم دقیق تر شما را راهنمایی نماییم.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.