مهاجرت کاری به کشور کانادا

مهاجرت کاری به کشور کانادا

مهاجرت کاری به کشور کانادا از روش Express Entry  ۲۰۱۸ و شرایط جدید کار در کانادا چگونه است ، آیا با کشور کانادا آشنایی دارید؟ آیا مهاجرت کاری به کشور کانادا امکان پذیر است؟ راه های مهاجرت به کانادا خصوصآ مهاجرت کاری به کشور کانادا چیست؟ Express Entry چیست؟ مهاجرت کاری به کشور کانادا از روش Express Entry چگونه است؟ امتیازات Express Entry به چه عواملی بستگی دارد؟ آیا امکان مهاجرت کاری به کشور کانادا و استان کبک و کار در کانادا وجود دارد؟ امتیازات مهاجرت نیروی متخصص به استان کبک چگونه است؟ آیا با مهاجرت کاری به کشور کانادا از روش خوداشتغالی آشنایی دارید؟

فایل های صوتی آقای ملک پور (دانشجو دکترا رشته حقوق در دانشگاه ملی وین اتریش ) در باب مهاجرت کاری به کانادا 

audio مهاجرت کاری به کشور کانادا
audio مهاجرت کاری به کشور کانادا

این ها تمامی سوالاتی می باشد که در خصوص مهاجرت کاری به کشور کانادا برای شما متقاضیان به وجود می آید .پیشنهاد وکلا و کارشناسان خبره موسسه حقوقی ملک پور با همکاری موسسه ام آی ای اتریش به شما عزیزان این می باشد که قبل از هر گونه اقدامی در باب مهاجرت کاری به کشور کانادا با موسسات معتبر در سراسر کشور تماس حاصل بفرمائید و از مشاوره تلفنی و حضوری بهرمند شوید.

کشور کانادا در شمال قاره آمریکا واقع شده است. این کشور خود شامل ده استان و سه قلمرو می باشد.حاکمیت این کشور بر عهده ملکه الیزابت دوم است و پس از کشور روسیه بزرگترین کشور جهان، کشور کانادا محسوب می شود.آب و هوای کشور کانادا سرد و در برخی نقاط مانند شهر ونکوور معتدل می باشد، زبان مردم کشور کانادا انگلیسی و فرانسوی است که اکثر افراد فرانسوی زبان در استان کبک سکونت دارند.

به طور کلی راه های مختلفی برای مهاجرت به کشور کانادا وجود دارد، یکی از این راه ها مهاجرت کاری به کشور کانادا می باشد که خود شامل انواع مختلف است. از انواع مهاجرت های کاری به کشور کانادا می توان به روش های Express Entry، مهاجرت نیروی متخصص به استان کبک و خود اشتغالی اشاره کرد.

  • روش Express Entry

کشور کانادا برای دریافت افراد حرفه ای و متخصص سال گذشته سیستم Express Entry یا ورود سریع را راه اندازی نمود تا با امتیازبندی افراد را براساس توانایی و مهارت هایشان جذب نماید. همان طور که مشخص است شانس قبولی را افرادی دارند که بالاترین امتیاز را کسب نمایند. یکی از فاکتورهای اساسی در قبولی متقاضیان داشتن پیشنهاد کاری از کارفرمای کانادایی می باشد که امتیاز ان در سال جدید (۲۰۱۷) شامل تغییراتی شده است. این روش خود شامل دو مرحله می شود. در مرحله اول شرایط متقاضیان در سیستم امتیازبندی بررسی می گردد و متقاضی در صورت اخذ امتیاز ۶۷ از ۱۰۰ امتیاز می تواند برای ورود به مرحله دوم یا ثبت نام انلاین اقدام نماید. امتیازبندی در مرحله اول به شرح زیر است:

  • سن:
سن امتیاز
زیر ۱۸ سال ۰
۱۸ تا ۳۵ سال ۱۲
۳۶ سال ۱۱
۳۷ سال ۱۰
۳۸ سال ۹
۳۹ سال ۸
۴۰ سال ۷
۴۱ سال ۶
۴۲ سال ۵
۴۳ سال ۴
۴۴ سال ۳
۴۵ سال ۲
۴۶ سال ۱
۴۷ سال به بالا ۰

 

  • مدرک تحصیلی:
تحصیلات امتیاز
زیر دیپلم ۰
مدرک دیپلم ۵
مدرک کاردانی یکساله ۱۵
مدرک کاردانی دوساله ۱۹
مدرک دانشگاهی سه ساله یا مدرک کارشناسی ۲۱
دو مدرک تحصیلی که یکی از مدارک، مدرک تحصیلی سه ساله یا مدرک کارشناسی باشد ۲۲
مدرک کارشناسی ارشد ۲۳
مدرک دکترا ۲۵

 

  • مدرک زبان:
CLB هر چهار بند اسکور Speaking/Writing/Reading/Listening امتیاز
۷ ۴ ۱۶
۸ ۵ ۲۰
۹ ۶ ۲۴

 

  • سابقه کار:
سابقه کار در ۱۰ سال گذشته امتیاز
یکسال ۹
۲ سال ۱۱
۴ سال ۱۳
۶ سال به بالا ۱۵

 

  • انطباق پذیری:
انطباق امتیاز
سابقه تحصیلی در کشور کانادا ۵
سابقه کاری در کشور کانادا ۱۰
مدرک زبان همسر با حداقل مدرک CLB 4 ۵
سابقه تحصیلی همسر در کشور کانادا ۵
سابقه کاری همسر در کشور کانادا ۵
داشتن اقوام در کشور کانادا ۵

 

  • امتیازات مرحله اول:
فاکتور حداکثر امتیاز
سن ۱۲
مدرک تحصیلی ۲۵
مدرک زبان ( انگلیسی یا فرانسه ) ۲۸
سابقه کاری ۱۵
انطباق پذیری ۱۰
پیشنهاد شغلی از کشور کانادا ۱۰
امتیاز قبولی مجموع امتیازات
۶۷ ۱۰۰

 

پس از کسب امتیازات لازم در مرحله اول متقاضی به مرحله دوم راه می یابد. در این مرحله که مرحله اصلی به حساب می اید فرد با ثبت نام در سامانه مربوطه در کشور کانادا با اخذ حداقل امتیاز مجاز به دریافت دعوتنامه و مهاجرت به کشور کانادا می شود. امتیازبندی در مرحله دوم به شرح زیر است:

  • سن:
سن امتیاز فرد مجرد امتیاز فرد متاهل
کمتر از ۱۸ سال ۹۹ ۹۰
۱۹ سال ۱۰۵ ۹۵
۲۰ تا ۲۹ سال ۱۱۰ ۱۰۰
۳۰ سال ۱۰۵ ۹۵
۳۱ سال ۹۹ ۹۰
۳۲ سال ۹۴ ۸۵
۳۳ سال ۸۸ ۸۰
۳۴ سال ۸۳ ۷۵
۳۵ سال ۷۷ ۷۰
۳۶ سال ۷۲ ۶۵
۳۷ سال ۶۶ ۶۰
۳۸ سال ۶۱ ۵۵
۳۹ سال ۵۵ ۵۰
۴۰ سال ۵۰ ۴۵
۴۱ سال ۳۹ ۳۵
۴۲ سال ۲۸ ۲۵
۴۳ سال ۱۷ ۱۵
۴۴ سال ۶ ۵
۴۵ سال به بالا ۰ ۰

 

  • مدرک تحصیلی:
تحصیلات امتیاز فرد مجرد امتیاز فرد متاهل امتیاز همسر فرد متاهل
کمتر از مدرک دیپلم ۰ ۰ ۰
مدرک دیپلم ۳۰ ۲۸ ۲
مدرک کاردانی یکساله ۹۰ ۸۴ ۶
مدرک کاردانی دوساله ۹۸ ۹۱ ۷
مدرک دانشگاهی سه ساله یا مدرک کارشناسی ۱۲۰ ۱۱۲ ۸
دو مدرک تحصیلی که یکی از مدارک، مدرک تحصیلی سه ساله یا مدرک کارشناسی باشد ۱۲۸ ۱۱۹ ۹
مدرک کارشناسی ارشد ۱۳۵ ۱۲۶ ۱۰
دکترا ۱۵۰ ۱۴۰ ۱۰

 

  • مدرک زبان اول (زبان انگلیسی یا فرانسه):
CLB امتیاز فرد مجرد امتیاز فرد متاهل امتیاز همسر فرد متاهل
۳ و کمتر ۰ ۰ ۰
۴ ۶ ۶ ۰
۵ ۶ ۶ ۱
۶ ۹ ۸ ۱
۷ ۱۷ ۱۶ ۳
۸ ۲۳ ۲۲ ۳
۹ ۳۱ ۲۹ ۵
۱۰ و بالاتر ۳۴ ۳۲ ۵

 

  • مدرک زبان دوم (زبان انگلیسی یا فرانسه):
CLB امتیاز فرد مجرد امتیاز فرد متاهل
۳ و کمتر ۰ ۰
۴ ۱ ۱
۵ ۳ ۳
۶ ۶ ۶

 

  • سابقه کار:
سابقه کار امتیاز فرد مجرد امتیاز فرد متاهل امتیاز همسر فرد متاهل
زیر یکسال ۰ ۰ ۰
یکسال ۴۰ ۳۵ ۵
۲ سال ۵۳ ۴۶ ۷
۳ سال ۶۴ ۵۶ ۸
۴ سال ۷۲ ۶۳ ۹
۵ سال به بالا ۸۰ ۷۰ ۱۰

 

  • انطباق پذیری:
تحصیلات یکسال در کشور کانادا ۲ سال در کشور کانادا ۷CLB و بالاتر ۹CLB و بالاتر
کمتر از مدرک دیپلم ۰ ۰ ۰ ۰
دوره پس از دیپلم یکساله یا بیشتر ۱۳ ۲۵ ۱۳ ۲۳
دوره پس از دیپلم دوساله یا بیشتر ۲۵ ۵۰ ۲۵ ۵۰

 

تجربه کاری ۷CLB و بالاتر ۹CLB و بالاتر یکسال تجربه کاری در کشور کانادا دو سال تجربه کاری در کشور کانادا و بیشتر
فاقد تجربه کاری در کشور کانادا ۰ ۰ ۰ ۰
یک تا دوسال تجربه کاری ۱۳ ۲۵ ۱۳ ۲۵
بالای ۳ سال تجربه کاری ۲۵ ۵۰ ۲۵ ۵۰

 

در قانون جدید، پیشنهاد شغلی از کشور کانادا به جز در ۶ شغل خاص از ۶۰۰ امتیاز به ۵۰ امتیاز کاهش یافت هم چنین فرد پس از دریافت دعوتنامه از کشور کانادا ۹۰ روز فرصت دارد درخواست اقامت خود را به ثبت رساند و کشور کانادا پس از بررسی مدارک متقاضی طی مدت ۶ ماه برای صدور ویزا برای اقامت دائم متقاضی اقدام می نماید. بسیاری از استان های کشور کانادا به طور مجزا به جذب نیروی متخصص می پرداختند اما در سال های اخیر بیشتر استان ها خود را با سیستم فدرال منطبق کرده و از همین روش Express Entry برای جذب نیروهای خود استفاده نمودند. برخی از استان ها در کشور کانادا بصورت مجزا طی بازه زمانی خاص و طی چند مرتبه در سال اقدام به جذب نیروی متخصص می نمایند.

  • مهاجرت به استان کبک

در این روش متقاضی برای دریافت اقامت استان کبک مانند روش Express Entry باید امتیازاتی را دریافت نماید. امتیازبندی این ویزا به شرح زیر است:

سن: حداکثر ۱۶ سال

مدرک تحصیلی: حداکثر ۱۴ امتیاز

مدارک آموزشی: حداکثر ۱۶ امتیاز

مدرک زبان ( زبان انگلیسی یا فرانسوی ): حداکثر ۲۲ امتیاز

تجربه کاری: حداکثر ۸ امتیاز

پیشنهاد کاری تائید شده: حداکثر ۱۰ امتیاز

اقامت قبلی یا داشتن اقوام در استان کبک: حداکثر ۸ امتیاز

شرایط و ویژگی های همسر: حداکثر ۱۶ امتیاز

توان مالی: یک امتیاز

فرزندان وابسته: حداکثر ۸ امتیاز

علاوه بر امتیازات فوق رشته های تحصیلی متقاضیان و همسر انها در مهاجرت به استان کبک امتیازات خاص خود را دارد.

  • روش خود اشتغالی

این روش مخصوص افراد خاص مانند هنرمندان، عکاسان، نویسندگان، کشاورزان، مترجمان، ورزشکاران حرفه ای و …. می باشد که بدون نیاز به مدرک زبان وارد کشور کانادا می شوند اما شرط ورود انها توانایی ایجاد کار برای خود و وابستگانشان در کشور کانادا می باشد. لیست مشاغل برای روش خود اشتغالی در کشور کانادا محدود می باشد.

موسسه حقوقی ملک پور با همکاری موسسه ام ای ای اتریش در این مقاله مفتخر بود که اطلاعاتی در باب مهاجرت کاری به کشور کانادا در اختیار شما متقاضیان گرامی قرار دهد. همان طور که می دانید شرایط کار در کشور کانادا با امتیاز بندی بخصوصی مواجه می باشد که توصیه وکلا و کارشناسان خبره به شما متقاضیان گرامی این می باشد که قبل از هر گونه اقدامی با وکلای مهاجرت متبحر مشاوره بفرمایید. در صورت تمایل به مشاوره با ما میتوانید با دفتر مرکزی ما در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل نموده و در باب مهاجرت به کانادا و کار در کانادا ، اخذ اقامت کانادا ، اخذ ویزای کانادا ، کار در کانادا ، کاریابی در کانادا و … مشاوره بفرمایید.

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

Rating: 5
26 پاسخ
  1. سجاد گفته:

    سلام من مدرک لیسانس علمی کاربردی رشته مهندسی شبکه(network engineer) دارم و معدلم ۱۶ هست برای مهاجرت میخوام اقدام کنم آیلتس ۸ دارم ۳۰ سال سن دارم و ۲ سال سابقه کاری مرتبط دارم برای ویزای کاری کانادا اقدام کنم یا ویزای تحصیلی من مشکلی بابت ادامه تحصیل ندارم فقط میخوام سریعترین پروسه رو انجام بدم و اینکه مدت گپ تحصیلی من ۲ ساله.آیا امیدی هست برای مهاجرت یا قیدشو بزنم ممنون که وقت گذاشتین ببخشید حرفام طولانی شد ممنون از آقای ملک پور و تیم خوبشون.

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour2 گفته:

      سلام. شما اطلاعاتی در زمینه وضعیت تاهل و میزان سرمایه ارائه نکردید تا بتونیم دقیق شما رو راهنمایی کنیم. پشنهاد می کنیم با دفاتر ما تماس بگیرید تا شرایط شما رو دقیق ارزیابی کنند.

      پاسخ
  2. علی گفته:

    سلام وقت بخیر
    واقعیتش من تو انتخاب رشته گیر کردم
    پرستاری شهر خودمون (اردبیل) و تهران؟
    چون تو شهر خودمون راحت ترم میخام اردبیلو بزنم
    تو مهاجرت اعتبار دانشگاه خیلی تاثیر زیادی داره؟
    چه چیزای دیگه ای مربوط به مدرک دانشگاهی تو مهاجرت تاثیر داره
    متشکرم

    Rating: 5
    پاسخ
  3. ناشناس گفته:

    سلام آقای ملک پور
    من گواهینامه پایه یک دارم و قصد مهاجرت کاری به کانادا از طریق رانندگی کامیون را دارم.مدرک زبان انگلیسی ندارم و 32 سالمه.سابقه کاری کمی هم دارم.مدرک تحصیلی پیش دانشگاهی دارم.میخواستم بدونم شانسی برای دریافت ویزا برای من وجود داره؟

    Rating: 4
    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب. شانس برای کار در کانادا کم می باشد. مدرک تحصیلی، مدرک زبان و سابقه کار از الزامات ویزای کار کانادا می باشید. اما این امکان برای شما وجود دارد که از طریق تحصیل اقدام کنید. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      پاسخ
  4. parvane گفته:

    سلام
    یک ابهام برای من پیش آمده امیدوارم راهنماییم بکنید.
    مدت زمان پذیرش برای ورود به استخر چقدر هست؟
    آیا امکان دارد ما قبل از امتحان زبان و گرفتن مدرک درخواست ورود به استخر بدیم و پس از آن دنبال جاب آفر و امتیاز زبان بالاتر باشیم؟

    پاسخ
    • P.Taghavi گفته:

      با عرض سلام و ادب. بزرگوار شما در صورت کسب امتیاز لازم اولیه جهت ورود به استخر نیاز به زمان ندارید و بدون وقفه وارد استخر خواهید شد. البته برای کسب امتیاز لازم اولیه شما باید مدرک زبان ارائه دهید و همچنین باید پروسه معادل سازی مدارک را انجام دهید که احتمالاً چند ماه طول خواهد کشید. پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتر و محاسبه امتیازتان با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  5. م۱۸ گفته:

    با سلام
    پدر من ۳۰ سال سابقه کار در شرکت نفت رو دارن و دارای دو مدرک فوق دیپلم و لیاسنس مدیریت صنعتی هستن و سنشون ۴۹ سال هست به فرض اینکه بتونن ایلتس رو اخذ کنن آیا امکان مهاجرت از طریق اکسپرس اینتری برای ایشون و خانواده وجود داره؟

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار شما از طرق ویزای کاری و تحصیلی در کانادا باید شرایطتان ارزیابی گردد.
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.
      با احترام فراوان

      پاسخ
  6. نگار گفته:

    باسلام
    من ۲۷سالمه.پرستاری خوندم و ۲سال سابقه کار دارم
    به همراه برادر و مادرم قصد مهاجرت به کانادارو داریم اما برای ۲تا ۳سال آینده…
    خودم از طریق کار و برادرم برای ادامه تحصیل(رشته کارشناسیش آی تی هست و الان ۲۱سالشه)

    میخواستم بدونم هر ۳نفر میتونیم از طریق موسسه شما اقدام کنیم و اینکه پروسه ویزا کاری و تحصیلی چقدر زمانبره؟

    پاسخ
    • mie.editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. اخذ ویزای کاری کشور کانادا امتیازبندی بوده و باید امتیازات شما مورد محاسبه قرار گیرد. در صورت داشتن امتیازات لازم می توانید برای کار به این کشور وارد شوید. با توجه به تغییر قوانین تصمیم گیری برای ۳ سال اینده مطمئن نخواهد بود. برای بررسی امتیازات و اخذ اطلاعات در خصوص تحصیل در این کشور در شرایط فعلی پیشنهاد میکنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  7. mie editor2 گفته:

    درود خدمت جناب ملک پور و سپاس از شما بابت در اختیار گذاشتن این اطلاعات. بنده لیسانس کامپیوتر گرایش نرم افزار دارم، ۲۵ ساله هستم و حدودا ۴ سالی سابقه کار در دو شرکت تعمیرات قطعات سخت افزاری مربوط به لپ تاپ و کامپیوتر رو دارم البته بدون بیمه و از لحاظ زبان انگلیسی واسه مکالمه مشکلی ندارم ولی مدرکی ندارم سوالم اینجاست که من قصد دارم از طریق موسسه خودتون واسه ویزای کار کانادا یا آلمان اقدام کنم به نظر شما با این شرایط آیا شانسی دارم و اینکه چه کارهایی میتونم انجام بدم واسه اینکه با شانس بیشتری اقدام کنم؟؟ سپاس و بدرود

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و احترام. شرایط شما مطلوب است. ویزای کار کشور کانادا امتیازبندی می باشد که برای اقدام باید امتیازات شما مورد بررسی قرار گیرد. اخذ مدرک زبان می تواند کمک شایانی به شما نماید. برای اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  8. mie editor2 گفته:

    با سلام جناب دکتر ملک پور ممنون از شما بخاطر ویدیو های پر انرژی و امیدوار کننده تون، بنده و خانمم ۳۰ ساله هستیم و یک دختر یکساله و همچنین هردو کارشناسی ارشد شیمی با معدل تقریبی ۱۶ داریم نهایت تا ماه آبان سال ۹۷ نمره ۷ آیلس را انشالله میگیریم و خیلی مصمم هستیم برای مهاجرت ترجیحا به کانادا و یا استرالیا، جدیدا نگاهی به لیست جدید ساسکاچوان انداختم و کارشناس شیمی متاسفانه نمیخواستند و در مورد استرالیا نیز به همین شکل درلیست جدید ۲۰۱۸ نشانی از کارشناس شیمی وجود نداشت حال از شما خواهش میکنم راهی را پیشنهاد کنید راستی روش اکسپرس اینتری چطور هست احتمالش بالاست؟ و دوستی گفت برو آنجا دوباره ارشد بخوان، نظرتان چی هست؟ رشته آینده دار چی هست در آنجا؟ هزینه ۲ سال آن چقدر می شود؟

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. برای هر یک از کشورها نظیر کانادا یا استرالیا نیاز است که امتیازات شما مورد بررسی قرار گیرد. در صورت داشتن امتیازات لازم می توانید برای آن اقدام کنید. امکان تحصیل نیز برای شما وجود دارد که پس از تحصیل شانس کاریابی در این کشورها را خواهید داشت. برای بررسی شرایط و امتیازات خود پیشنهاد می کنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  9. mie editor2 گفته:

    سلام دکترخسته نباشید.بنده لیسانس پرستاری از دانشگاه آزاد اصفهان با معدل ۱۶ هستم.تا چندماه دیگه هم دوره ی طرحم رو شروع میکنم.خانمی۲۴ ساله ومتاهل هستم وبا همسرم که ایشون هم لیسانس هوافضا از دانشگاه آزاد هستن قصد ادامه تحصیل در خارج کشور رو داریم.همچنین من میخوام به عنوان پرستار در بیمارستان مشغول به کار بشم.آیا مدرکم رو کشورهایی مثل انگلیس یا کانادا قبول دارند؟ حقوق ومزایای یک پرستار در کدوم کشورها بهتره؟و اینکه کدوم کشور برای شرایط ما مناسب تره ؟متشکرم

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و احترام. ویزای کار کشور کانادا امتیازبندی بوده و برای کار در این کشور امتیازات شما باید مورد ارزیابی قرار گیرد. در صورت داشتن پیشنهاد شغلی از کشور انگلیس می توانید برای کار در این کشور اقدام کنید. با سابقه کار مرتبط امکان اقدام برای کار در کشورهایی نظیر آلمان، اتریش و … نیز وجود دارد. برای اطلاع از روش ها و کشورهای متناسب با شرایط خود پیشنهاد می کنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  10. حسین گفته:

    با عرض سلام و ارادت خدمت جناب آقای ملک پور و همکاران محترمشان
    بنده ۳۲ ساله هستم و متاهل و دارای مدرک لیسانس معدن با تقریبا بالای ۴ سال سابقه کاری و توانایی اخذ آیلتس clb 8 یا ۹ را دارا میباشم و همسر بنده نیز ۳۲ ساله و لیسانس گرافیک با چندین سال سابقه کاری می باشد. بنده تصمیم قطعی برای مهاجرت دارم و با ارزیابی هایی که خودم انجام دادم فک میکنم که بتوانم شرایط رو داشته باشم ولی در مورد روش مهاجرت هنوز به نتیجه ای نرسیده ام خواستم بهم کمک کنید تا بتونم یه تصمیم درست بگیرم و مواردی را که برای آن روش نیاز هست رو فراهم کنم

    پاسخ
  11. mie editor2 گفته:

    سلام. خسته نباشید.کارشناسی عمران از دانشگاه غیر انتفاعی دارم. آیا با داشتن پروانه اشتغال در نظام مهندسی ایران می توان کار های مرتبط با آن را در کشور کانادا انجام داد یا برای دولت و کشور کانادا مورد قبول نمی باشد؟

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و احترام. ویزای کار کشور کانادا امتیاز بندی است و برای اقدام باید امتیازات شما مورد محاسبه قرار گیرد. در صورت داشتن امتیازات لازم می توانید برای این کشور اقدام کنید. برای محاسبه امتیازات خود با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  12. میلاد گفته:

    با عرض سلام ادب و خسته نباشید خدمت دکتر ملک پور عزیز و همه کسانی که در این راه شما را همراهی میکنن میلاد حاجی زاده هستم از آمل بنده حدود یک ماهه کانال شما رو دنبال میکنم و فایل های صوتی و ویدئو های شما را پیگیری میکنم چند سالی میشه تصمیم به این گرفتم که به خارج از ایران سفر کنم و اقامت یکی از کشور های اروپایی رو بگیرم طی این چند سال همزمان با تحصیلم در دانشگاه تو کارگاه خودم هم مشغول کار هستم که بتونم مبلغی رو پس انداز کنم که بتونم اما متاسفانه طی این چند سال تمام در آمدم نه تنها پس انداز نمیشه بلکه خرج خودم هم در نمیاد با اینکه از سن کم تو شغل کابینت سازی بودم الان۱۵ ساله سابقه کاری دارم. چند مدت بود که میخواستم از راه های غیر قانونی از ایران خارج بشم و برای پناهندگی اقدام کنم اما با صحبت های شما منصرف شدم یه جورایی ته دلم خالی شد تمام راهکارایی که شما پیشنهاد میکنین مستلزم هزینه های زیادیه که واقعا واسه یه جون ۲۴ ساله بدون پشتوانه مالی سخته به نظر شما چه راهکاری به غیر از اقدام برای پناهندگی وجود داره ممنون میشم پاسخگو باشین

    پاسخ
    • مشاور حقوقی گفته:

      با سلام
      لطفا مبلغ اولیه خود را اعلام نمایید تا بتوانیم شما را بهتر راهنمایی نماییم . زیرا راه های زیادی برای مهاجرت و کشورهای زیادی برای مهاجرت وجوذ دارد. همچنین میتوانید با شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید
      با تشکر

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.