مهاجرت کاری به اسپانیا

مهاجرت کاری به اسپانیا در هنگام مهاجرت به اسپانیا 2018 و پس از گرفتن وکیل مهاجرت و پس از اخذ ویزای کار اسپانیا و یا برای کار در اسپانیا و شرایط اخذ اقامت اسپانیا چگونه است ؟ شرایط اخذ ویزای کار اسپانیا و یا موسسات کاریابی در اسپانیا و یا مشاغل موردنیاز سپانیا چگونه است ؟ما در این مقاله سعی بر آن داریم اطلاعاتی را در خصوص مهاجرت کاری به اسپانیا و همچنین مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار اسپانیا ، نحوۀ اقدام برای مهاجرت کاری به اسپانیا در اختیار شما قرار دهیم. اما پیشنهاد می نمائیم به منظور کسب اطلاعات جامع تر در خصوص مهاجرت کاری به اسپانیا با وکلا و حقوقدانان ارشد موسسۀ حقوقی ملک پور تماس حاصل نمائید تا ایشان بتوانند در مسیر صحیح مهاجرت کاری به اسپانیا راهنمائی نمایند .

تمامی این سوالات را مو به مو پاسخ گو هستیم ، فقط کمی زمان بگذارید و خط به خط این مقاله را به دقت بخوانید ، ما در این مقاله سعی کردیم تا برای مهاجرت به اسپانیا بهترین راه ها را به شما معرفی کنیم و همچنین منحصرا در مورد اخذ ویزای کار و مهاجرت کاری به اسپانیا اطلاعاتی کامل به خدمت شریفتان برسانیم ، همانطور که می دانید کشور اسپانیا در حوزه ی شنگن واقع شده و بالطبع برای دستیابی به ویزای کار اسپانیا می بایست ابتدا از قوانین اتحادیه اروپا در مورد اخذ ویزاهای کاری اطلاعات کسب نمود ، با توجه به میل و رقبت بسیاری از مهاجرین کشورهای غرب آسیا و مشخصا اتباع ایرانی برای مهاجرت به کشورهای اتحادیه اروپا ، افرادی که در اتحادیه اروپا و یا سوئیس اقامت دارند بدون محدودیت و عدم نیاز به مجوز کاری به کار در اسپانیا مشغول شوند ، البته اتباع کشور کرواسی تا تاریخ ۲۰ جون ۲۰۲۰ به مجوز نیاز دارند و این قانون هم برای همه افرادی که خارج از اتحادیه اروپا هستند وجود دارد که در ابتدا به دنبال یک مجوز کاری باشند که این مجوز همان ویزای کاری و یا کاریابی در اسپانیا خواهد بود و در ادامه با ارائه توضیحاتی راه ورود و مهاجرت کاری به اسپانیا را برای اتباع خارج از اتحادیه اروپا نشان خواهیم داد .

همانگونه که صحبت شد راه ورود برای به کار رسیدن در اسپانیا برای افرادی که خارج از اتحادیه اروپا می باشند اخذ ویزای کاری اسپانیاست ، البته در مواردی هم می توان بدون دریافت مجوز به کار در اسپانیا مشغول شد و به اقامت دائم رسید که این اتفاق زمانی می افتد که شما برای توسعه و ارتقا دانش خود در اسپانیا مشغول به تحصیل و یا مشغول به گذراندن طرح و یا دوره خاص هستید و یا فردی دانشمند با رزومه ی منحصر به فرد  برای کار در یک پروژه خاص و یا یک هنرمند و یا روزنامه نگار خارجی هستید که برای ارتقاء سطح علم و فرهنگ به اسپانیا دعوت شده اید و یا افراد خانواده تان در اسپانیا مشغول به کار هستند که طبق قوانین شما می توانید برای دریافت اقامت دائم اسپانیا و اتحادیه اروپا بعد از گذشت حداقل ۳ سال که از زمان کار کردن شما در اسپانیا می گذرد اقدام نمائید .

حال اگر شما توانستید یک موقعیت کاری در اسپانیا یابید برای اخذ ویزای کار نیاز به دعوتنامه از کارفرما دارید که طبق قوانین اتحادیه اروپا می بایست از طریق اداره کار و در یک پروسه ابتدا آن کارفرما با ارائه مدارکی نشان دهد که این موقعیت کاری را در کشور اسپانیا آگهی نموده و همچنین این پروسه را سه ماه در اتحادیه اروپا تکرار کرده و به علت کمبود نیروی متناسب با این شرایط کاری اگر موفق به جذب نیروی کار نشد حال می تواند این دعوتنامه را برای شخصی که خارج از اتحادیه اروپاست ارسال نماید و همچنین با ارائه یکسری مدارک که در آن تعهدات مالی را برای جذب نیروی خارجی را پذیرفته باشد و شخص با ارائه مدارک کامل و قوی برای اخذ ویزای کاری اسپانیا اقدام نماید که در این پروسه به کمک یک وکیل نیاز دارد و می تواند در ارائه مدارک مورد نیاز از علم آن وکیل استفاده نماید ، شما می توانید برای اخذ هرگونه ویزا برای مهاجرت به کشور اسپانیا از دفاتر همکار موسسه حقوقی ملک پور از طریق مشاوره تلفنی مشاوره و راهنمایی بگیرید تا در نهایت برای اخذ هرگونه ویزا اقدام نمائید .

همچنین این امکان برای یک شخصی که خارج از این اتحادیه است وجود دارد که  به درخواست یک خانواده اسپانیایی که قرار است به عنوان یک خدمتکار مشغول به کار شود اخذ ویزای کاری کند که می بایست آن شخص سنی بین ۱۷ تا ۳۰ سال داشته باشد و شخص کارفرما تمامی تعهدات مالی و پاداش و حقوق  آن را مشخص نموده باشد و آن شخص با دریافت یک ویزای یکساله می تواند برای خدمات به این خانواده در اسپانیا زندگی کند وحتی اقامت خود را تمدید نماید تا به اقامت دائم دست یابد .

یکی از مزایای اشتغال به کار در یکی از کشورهای اتحادیه اروپا اخذ کارت آبی اتحادیه اروپاست این کارت می تواند به اشخاصی با تحصیلات حداقل لیسانس و یا مدرکی که نشان دهد در یک دوره ی حداقل ۳ ساله اخذ شده و مورد تائید نظام آموزشی اسپانیاست و یا دارای تجربه ای ۵ ساله در همان سطح و حرفه می باشد تعلق گیرد که شخص می تواند با دریافت این کارت در هر کشوری از اتحادیه اروپا مشغول به کار شود که برای دریافت این کارت شما می بایست حقوقی ۱٫۵ برابر و یا حداقل ۱٫۲ برابر یک موقعیت کاری معمول در اسپانیا دریافت کنید  . این کارت قابلیت تمدید را هم دارد و اگر شخص همچنان واجد شرایط باشد می تواند برای تمدید آن اقدام نماید ، همچنین این امکان وجود دارد که با این کارت آبی ( بلو کارت ) برای مدت سه ماه از یک دوره ی شش ماهه سفر کند به سایر کشورهای اتحادیه اروپا و همچنین بعد از گذشت ۱۸ ماه از دریافت این کارت برای کار در سایر کشورهای اروپایی اقدام نماید اما امکان کار همزمان در دو کشور و یا بیشتر برای شخص وجود ندارد ،  همچنین اگر شما توانستید از یکی دیگر از کشورهای اتحادیه اروپا به غیر از اسپانیا بلوکارت به مدت ۱۸ ماه دریافت نمائید می بایست ابتدا یک راست به اسپانیا وارد شوید و پس از گذشت یک ماه شما و یا کارفرمایتان برای ورود شما به کشور دوم اقدام نماید .

همچنین اگر شخصی مایل به ایجاد یک کسب وکار برای خود باشد و یا به نوعی کارفرمای خویش باشد و مستقل کار کند می تواند در اسپانیا ویزای کاری دریافت نماید اما برای دریافت این ویزا شرایطی را می بایست احراز نماید

_ ارائه یک طرح اقتصادی که مورد تائید قرار گیرد

_ ارائه تمکن مالی مناسب و حداقل سرمایه گذاری مناسب با طرح اقتصادی

_ دارا بودن تجربه و مهارت کافی در ارتباط با کار مورد نظر

_ ارائه مدارک های مرتبط با شرکت ثبت شده

_ همزمان در جایی دیگر مشغول به کار نباشد

_ ارائه مدارکی که نشان دهد پتانسیل موجود در اسپانیا برای کار شما وجود دارد

شما می توانید نیز برای همراهان خود ( همسر ) اجازه کار دریافت نمائید و تا زمانی که شخص اصلی با ویزای کاری مشغول به کار در اسپانیاست همراهش می توانند بدون نیاز به اخذ مجوز کاری و بدون محدودیت زمانی به صورت فول تایم کار کنند .

همچنین نوع دیگری که شخص می تواند مشغول به کار در اسپانیا شود ، کار به صورت پارت تایم در هنگام تحصیل می باشد که اجازه ۲۰ ساعت کار به شخص داده می شود و این در صورتی است که لطمه ای به درس او وارد نشود و کارفرمایی با تعهدات او را بپذیرد .

در پایان موسسه حقوقی ملک پور مورد وثوق ترین موسسه حقوقی در خاورمیانه دارای جامع ترین اطلاعات و دانش ها در امر حقوق بین الملل و انواع مهاجرت از جمله مهاجرت به اسپانیا و مهاجرت کاری به اسپانیا و شرایط اخذ ویزای کار اسپانیا و یا موسسات کاریابی در اسپانیا و یا مشاغل موردنیاز سپانیا و شرایط کار در اسپانیا و در نهایت شرایط اخذ اقامت اسپانیا می باشد .

شما عزیزان اگر در رابطه با مهاجرت کاری به اسپانیا دارای هر گونه سوال وابهامی می باشید همواره می توانید با تمامی دفاتر همکار موسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا از جمله با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و از طریق کارشناسان و وکلای رسمی این موسسه به صورت تلفنی و رایگان مشاوره ی تخصصی دریافت نمایید .

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.