بررسی شرایط مهاجرت پزشکان به آمریکا
هر زمان که شخصی به فکر مهاجرت می افتد، ابتدا به حفظ حرفه خود و کار در تخصص خود در کشور مقصد می اندیشد. چالش اصلی زمانی اتفاق می افتد که حرفه و تخصص متقاضی از مشاغل فوق تخصصی باشد و نیازمند گذراندن برخی دوره ها و یا آزمون های اولیه باشد. یکی از این مشاغل تخصصی، پزشکی است. زمانی که یک پزشک به فکر مهاجرت می باشد، دو حالت برای وی پیش خواهد آمد. اول از طرق روش های سرمایه گذاری و سرمایه داری و دومین روش از طریق شغل و حرفه خود می توانند وارد کشوری شوند. موسسه حقوقی ملک پور (MIE اتریش) در این مقاله سعی دارد که مهاجرت پزشکان به آمریکا را به شما عزیزان توضیح دهد. از این رو، اگر در خصوص مهاجرت پزشکان به آمریکا سوالاتی داشتید، می توانید از مشاوره اولیه رایگان خود از طرق مختلف استفاده کنید و راه مهاجرتی خود را بیابید.
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
مراحل معادل سازی مدرک پزشکان در آمریکا
روند جهانی شدن مشاغل، یافتن فرصت های شغلی در خارج از کشور را برای متخصصان در بسیاری از زمینه ها آسان کرده است. اما این امر لزوما در زمینه پزشکی صدق نمی کند. به ویژه هنگامی که صحبت از پزشکان خارج از ایالات متحده آمریکا باشد. فارغ التحصیلان رشته پزشکی خارجی که معمولا به عنوان FMG در بخش مراقبت های بهداشتی آمریکا شناخته می شوند، معمولاً باید دوره های آموزشی خاصی را بگذرانند که ممکن است از برنامه های درسی رشته خود در کشور مبداء نبوده باشد.
ویدئـو و پـادکست شرایط بهترین طریق برای مهاجرت پزشکان
ویـدئــو
- دریافت(دانلود)
- 6 دقیقه
- 132.44 MB
- 2 K
پـادکست
- دریافت
- 6 دقیقه
- 6.44 MB
- 2 K
به طور کلی سیستم آموزشی آمریکا در خصوص تحصیل پزشکی در این کشور، به این شکل است که زمانی که شخصی قصد تحصیل در رشته پزشکی در کشور آمریکا را دارد، باید دوره پیش پزشکی خود را بگذراند. این دوره، معمولا سه ساله می باشد که البته داشتن لیسانس علوم پایه، مثل لیسانس زیست یا شیمی، می تواند جایگزین این دوره های پیش پزشکی باشد. پس از این دوره ها، افراد باید آزمون مورد نظر را انجام بدهند تا بتوانند وارد مدارس و دانشگاه های پزشکی شوند. اسم این آزمون MCAT می باشد که مخصوص کشور های آمریکا، کانادا، استرالیا و جزایر کارئیب می باشد. پس از قبولی افراد، آن ها وارد دوره بالینی می شوند و معمولا 4 سال به تحصیل در رشته مورد نظر خود مشغول می شوند. اینجاست که آزمون USMLE نمایان می شود. افراد دو مرحله از آزمون مذکور را در این 4 سال تحصیلی باید پشت سر بگذرانند. پس از فارغ التحصیلی افراد در این مقطع، دکترای عمومی خود را دریافت می کنند. پس از آن دوره های کارآموزی و به اصطلاح طرح پس از تحصیل خود را می گذرانند. مرحله سوم آزمون USMLE ممکن است قبل از کارآموزی افراد در رشته پزشکی انجام شود. اما در حالت عادی، مرحله سوم این آزمون، پس از گذراندن کارآموزی می باشد. در ادامه به تحلیل آزمون USMLE می پردازیم.
اما زمانی که یک پزشک با شرایط مناسب مثل تسلط به زبان انگلیسی و آشنایی به سطح اولیه از مبانی درسی پزشکی مثل زیست شناسی، فیزیک، شیمی و… باید امتحان USMLE را که سه مرحله دارد، انجام دهد. با قبولی در این آزمون، افراد می توانند با گذراندن دوره های کارآموزی، معادل یک پزشک آمریکایی شناخته شوند.
ساختار امتحان MCAT و USMLE باهم متفاوت است. آزمون MCAT مجموعه ای از سوالات چند گزینه ای می باشد و از چهار بخش تشکیل شده است که به صورت جداگانه امتیاز می گیرند. هر بخش حدود 50 تا 60 سوال دارد و بین 90 تا 95 دقیقه زمان به شما اختصاص می یابد. این امتحان تقریبا 7.5 ساعت به طول می انجامد که شامل زمان استراحت بین بخش ها نیز می شود. دانش آموزان با استفاده از رایانه در یک مرکز آزمون، این آزمون را در یک روز به پایان می رسانند.
در همین حال، USMLE بسیار پراکنده است. این آزمون به سه مرحله تقسیم می شود که برخلاف MCAT نه تنها شامل آزمون های مبتنی بر رایانه بلکه امتحانات عملی نیز می باشد. امتحان USMLE برای افرادی که در کشور آمریکا مشغول به تحصیل هستند، در طول دوره تحصیلی خود برگزار می شود. این آزمون برای افرادی که مشغول به تحصیل پزشکی در کشور آمریکا می باشند، در مراحل مختلف تحصیل خود گرفته می شود. اما کسانی که برای مهاجرت پزشکان به آمریکا اقدام می کنند چه؟
اما برای افرادی که در خارج از کشور، فارغ التحصیل شده اند و به عنوان یک پزشک در کشور خود شناخته می شوند، دو مرحله اول این آزمون که به صورت آنلاین و حضور در کشور های همسایه برگزار می شود قابل انجام است و مرحله سوم آن، همراه با افرادی است که در کشور آمریکا مشغول به تحصیل می باشند. معمولا مرحله سوم آزمون USMLE یک سال پس از کارآموزی پزشکی شما برگزار می شود. مرحله سوم همیشه در آخرین سلسله امتحانات معادلسازی پزشکان در آمریکا انجام می شود. زیرا فارغ التحصیلان پزشکی بین المللی باید دارای مجوز کمیسیون آموزشی برای فارغ التحصیلان پزشکی خارجی باشند که شامل مجوز برای شرکت در گام سوم می باشد. برخی از ایالت ها قبل از اخذ دوره کارآموزی به پزشکان اجازه می دهند مرحله سوم را پشت سر بگذرانند. بسیاری از پزشکان تصور می کنند که گذراندن مرحله سوم آزمون مذکور، شانس دریافت کارآموزی را افزایش می دهد. این ممکن است در بعضی موارد درست باشد، اما نمره بالا در مراحل اول و دوم از مهمترین عوامل دستیابی به کارآموزی است. افرادی که در مدرسه ها و دانشگاه های پزشکی کشور آمریکا مشغول به تحصیل هستند، ممکن است قبل از کارآموزی، وارد مرحله سوم USMLE شوند. اگر متقاضی، خواهان دریافت ویزای نوع J می باشد، باید مرحله دوم این آزمون را پشت سر بگذراند. پس از کارآموزی، افراد می توانند با دریافت ویزای H در مشاغل پزشکی در کشور آمریکا مشغول شوند.
همانطور که پیش تر گفته شد، مرحله اول و دوم آزمون USMLE معمولا به صورت آنلاین و در کشور های همسایه برگزار می شود. پس بعد از قبولی در این آزمون و کسب نمره مورد نیاز، افراد می توانند برای دریافت ویزای غیر مهاجرتی اقدام کنند. پس از ورود خود به کشور آمریکا، کارآموزی متقاضی شروع می شود. معمولا یکسال پس از کارآموزی، مرحله سوم آزمون USMLE برگزار می شود.
آزمون USMLE در مرحله اول و دوم، دارای دو بخش مهارت کلینیکال و دانش کلینیکال می باشد. هر کدام از این مراحل، شما را برای مدیریت پروسه درمان بیمار از مراحل ابتدایی تا مراحل بالینی آماده می کند.
یکی از راه های مهاجرت پزشکان به آمریکا، تحصیل پزشکی در این کشور می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه کلیک کنید.
همانطور که در بند پیش بیان شد، در صورتی که فارغ التحصیل پزشکی در خارج از کشور آمریکا باشید می توانید در آزمون USMLE شرکت کنید و با قبولی در مرحله اول و دوم این آزمون وارد آمریکا شوید و پروسه یک ساله معادلسازی و کارورزی خود را آغاز کنید و پس از آن در صورت قبولی در مرحله سوم آزمون USMLE می توانید مشفول به کار در آمریکا شوید. اطلاعات کامل این پروسه در این مقاله بیان شده است.
سرمایه گذاری یکی دیگر از روش هایی است که پزشکان می توانند از طریق آن به کشور آمریکا مهاجرت کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه کلیک کنید.
هزینه مهاجرت پزشکان به آمریکا
معمولا اولین نکته ای که برای مهاجرت پزشکان به آمریکا در ذهن خطور می کند، تخمین هزینه های آن است. زمانی که شما برای معادلسازی پزشکی در کشور آمریکا اقدام می کنید، باید به مراحل آن بسیار دقت کنید. چرا که در هر مرحله، شما شامل هزینه هایی می شوید. هزینه های اداری معادلسازی و شرکت در آزمون USMLE در سال 2019 افزایش داشته است. موسسه حقوقی ملک پور (MIE اتریش) در ادامه به بررسی هزینه های ریز این پروسه می پردازد.
هزینه درخواست برای صدور مجوز کمیسیون آموزشی فارغ التحصیلان پزشکی خارج از کشور شامل 135 دلار می باشد.
هزینه ثبت نام در مرحله اول و دوم آزمون USMLE در بخش دانش کلینیکال در هر مرحله شامل 940 دلار می باشد.
هزینه ثبت نام در مرحله اول و دوم آزمون USMLE در بخش مهارت های کلینیکال در هر مرحله شامل 1580 دلار می باشد.
هزینه تمدید آزمون دانش کلینیکال برای هر مرحله 80 دلار می باشد.
هزینه تغییر ناحیه و حوزه آزمون USMLE در هر مرحله 75 دلار می باشد.
هزینه دریافت ویزای کشور آمریکا پس از گذراندن مرحله دوم که J-1 می باشد، 340 دلار می باشد.
این مطلب را از دست ندهید!
درآمد پزشکان در آمریکا
درآمد هر شغل، از عوامل موثر در انتخاب آن شغل است. البته که علاقه از اصلی ترین این عوامل است اما درآمد و شان اجتماعی می تواند موثر و تاثیر گذار باشد. زمانی که به فکر مهاجرت پزشکان به آمریکا هستید، درآمد خود را در کشور آمریکا متصور می شوید. البته که درآمد پزشکان در سطوح مختلف تجربه کاری، با یکدیگر بسیار متفاوت است. موسسه حقوقی ملک پور (MIE اتریش) در این قسمت، به تحلیل درآمد ها و هزینه های انواع پزشک در کشور آمریکا پرداخته است.
درآمد پزشک با بالاترین سابقه شغلی: ساعتی 169 دلار و سالانه 352 هزار دلار
درآمد پزشک بلند مرتبه: ساعتی 86 دلار و سالانه 179 هزار دلار
درآمد پزشک با سابقه شغلی متوسط: ساعتی 50 دلار و سالانه 105 هزار دلار
درامد پزشک در سال های اولیه: ساعتی 37 دلار و سالانه 78 هزار دلار
حداقل درآمد پزشک در کارآموزی ها و گام های نخست: ساعتی 33 دلار و سالانه 68 هزار دلار
وضعیت کار پزشکان در آمریکا
زمانی که به فکر مهاجرت کاری هستید، موقعیت شغلی مورد نظر برای شما از اصلی ترین اصول مهاجرت می باشد. از این رو، افراد به تحلیل موقعیت شغلی و فرصت های بالقوه شغلی خود می پردازند. زمانی که برای مهاجرت پزشکان به آمریکا اقدام می کنید، باید بدانید که وضعیت شغلی و میزان استخدام پزشکان در کشور آمریکا به چه صورت می باشد. شاید برای شما جالب باشد که نرخ بیکاری پزشکان در کشور آمریکا، 7 دهم درصد می باشد. به بیان ساده تر، زمانی که به عنوان پزشک در کشور آمریکا شناخته می شوید، احتمال اینکه شغلی را پیدا کنید بسیار قوی تر از آن است که شغلی را متناسب با تحصیلات پزشکی خود پیدا نکنید. از این رو، تعداد افراد بیکار در حرفه پزشکی در کشور آمریکا، از هر 1000 نفر فقط 7 نفر می باشد. آمار و اعداد در تحلیل ها و تخمین های مهاجرت پزشکان به آمریکا، نشان دهنده آینده ای روشن برای شما متقاضی عزیز است. اما باید دید که آیا پروسه معادلسازی و مهاجرت پزشکان به آمریکا، به راحتی انجام می شود یا خیر.
مقالات مرتبط
شرایط ویزای همراه پزشکان
زمانی که برای معادلسازی و مهاجرت پزشکان به آمریکا اقدام می شود، پس از گذراندن مرحله دوم آزمون USMLE افراد می توانند ویزای J-1 را دریافت کنند. با این ویزا افراد می توانند برای دریافت کارآموزی ها اقدام کنند. این ویزا برای افراد ماهر در زمینه های خاص مثل پزشکان که قصد تبادل فرهنگی و علمی را دارند، صادر می شود. از این رو، اعضای خانواده این افراد، یعنی همسر و فرزندان مجرد زیر 21 سال می توانند برای ویزای همراه این نوع، یعنی J-2 اقدام کنند. در این حالت، اعضای خانواده اجازه تحصیل و اجازه کار در آمریکا را خواهند داشت. این مقاله در خصوص مهاجرت پزشکان به آمریکا نگارش شده و هر گونه کپی و رو نوشت از آن پیگرد قانونی خواهد داشت. پس در بیان ساده تر می توان گفت که شخصی که برای معادلسازی پزشکان به کشور آمریکا عزیمت می کند تا دوره های کارآموزی را بگذراند، می تواند خانواده خود را به همراه خود داشته باشد. همچنین است که همسر وی اجازه کار و فرزندان مجرد زیر 21 سال این خانواده، اجازه تحصیل را نیز خواهند داشت.
شرایط اخذ اقامت و تابعیت در آمریکا پس از معادل سازی
کسانی که به مهاجرت فکر می کنند، قطعا آینده خود را در کشور مقصد متصور می شوند. این آینده نگری می تواند در خصوص دریافت اقامت دائم و حتی تابعیت آن کشور باشد. به صورت کلی، کشور آمریکا، شرایط مناسبی برای دریافت اقامت دائم خود را به متقاضیان ارائه می دهد. از این رو، افراد می توانند با رعایت شرایط مناسب، وارد پروسه دریافت اقامت دائم در کشور آمریکا شوند. زمانی که شما به مدت دو سال در کشور آمریکا مشغول به کار باشید، می توانید در خواست اقامت دائم کشور آمریکا یا همان گرین کارت را داشته باشید. گرین کارت آمریکا به مدت 10 سال معتبر می باشد.
نکته بسیار مهم برای مهاجرت پزشکان به آمریکا، این است که هم ویزای J-1 و هم ویزای H-1B توانایی دریافت اقامت دائم یا گرین کارت را دارند. زمانی که ویزای H را دریافت می کنید، یعنی به صورت رسمی در کشور آمریکا مشغول به کار هستید. اگر دو سال این ویزا را دارا باشید، برای اقامت دائم این کشور اقدام خواهید کرد.
افرادی که به دنبال تحصیل تابعیت کشور آمریکا هستند، این موضوع را بدانند که در صورتی که در کشور آمریکا به مدت 5 سال حضور داشته باشید و مشغول به کار باشید می توانید درخواست تابعیت کشور آمریکا را به مقامات دولت این کشور ارائه دهید. دانستن زبان رسمی این کشور یعنی انگلیسی و دانستن فرهنگ و تاریخ تمدن این کشور از ملزومات دریافت تابعیت کشور آمریکا می باشد.
پاسخ به سوالات متداول در زمینه مهاجرت پزشکان به آمریکا
✅ آیا معادلسازی از داخل ایران امکان پذیر است؟
بله. در مراحل اولیه معادلسازی و انجام امور مهاجرت پزشکان به آمریکا، برگزاری آزمون ها و شرکت در کلاس ها می تواند به صورت آنلاین باشد. همچنین آزمون USMLE می تواند در کشور های اطراف برگزار شود.
✅ آیا مهاجرت پزشکان به آمریکا امری منطقی است؟
این موضوع کاملا سلیقه ای است. شخص ممکن است کشور آمریکا را کعبه آمال خود بداند و یا کشور های دیگر را به این کشور ترجیح دهد. اما در هر صورت، پزشکان در کشور های خارجی، شرایط مناسبی برای کار و زندگی خواهند داشت.
✅ سطح زبان مورد نیاز برای شرکت در آزمون USMLE چه سطحی است؟
آیلتس یا تافل برای حضور در USMLE اجباری نیست. کلیه داوطلبانی که دارای مدرک فارغ التحصیلی قابل قبول در ایالات متحده هستند، مجاز به شرکت در این آزمون هستند. اما اگر از خارج از آمریکا برای شرکت در آزمون مذکور اقدام می کنید، باید سطح مورد نظر را داشته باشید. چرا که این آزمون دارای مراحل متفاوتی است و شما ممکن است در هر مرحله، سطح زبانی متفاوت نیاز داشته باشید.
✅ آیا موسسه حقوقی ملک پور در خصوص مهاجرت پزشکان به آمریکا اقدامی می کند؟
بله. موسسه حقوقی ملک پور با داشتن سال ها تجربه درخشان در زمینه مهاجرت، می تواند شما پزشکان عزیز را در پروسه معادلسازی در کشور های مختلف در قاره های مختلف جهان همراهی کند. برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین مجموعه در ارتباط باشید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.