مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی در لهستان

آیا می خواهید پذیرش دانشگاه های لهستان را داشته باشید ؟ مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی در لهستان در مقاطع مختلف چه مدارکی است؟ آیا می خواهید بدانید جهت اخذ پذیرش دانشگاه های لهستان چه مدارکی احتیاج است ؟ چگونه می توان فهمید مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی در لهستان چه مدارکی می باشد ؟ موسسه حقوقی ملک پور بزرگترین موسسه حقوقی در خاورمیانه در این مقاله کاملا مدارک مورد نیاز جهت پذیرش دانشگاه های لهستان را توضیح داده است . شما عزیزان اگر می خواهید بدانید مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی در لهستان چه مدارکی است می توانید این مقاله را با دقت مطالعه نموده و همچنین با تمامی دفاتر همکار موسسه حقوقی ملک پور در سراسر ایران تماس حاصل نموده و از طریق کارشناسان حقوقی مسلط در امر حقوق بین الملل و وکلای رسمی این دفاتر به صورت تلفنی و رایگان مشاوره ی تخصصی دریافت نمایید .

تحصیل در مقطع کارشناسی (دوره اول) و مدارک مورد نیاز جهت پذیرش دانشگاه های لهستان در مقطع کارشناسی :

  • گواهی اتمام مدرسه (قانونی) در خارج از کشور و حق تحصیل در تمام دانشگاه ها در کشور متناسب با نظام آموزشی که گواهی را صادر کرده است. این گواهی باید قانونی شود و یا به زبان لهستانی توسط مترجمان رسمی (مورد تأیید) ترجمه شود. داوطلبان همچنین باید بیانیه ای ارائه دهند مبنی بر این که گواهی اتمام مدرسه اجازه ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در کشوری صادر کننده گواهی را می دهد، در صورتی که چنین بیانیه ای در گواهی قید نشده باشد.
  • گواهی تایید تسلط به زبان انگلیسی (برای تحصیل به زبان انگلیسی) و یا گواهی تایید تسلط به زبان لهستانی (برای تحصیل به زبان لهستانی).
  • گواهی بهداشت مبنی بر این که هیچ محدودیتی برای تحصیل در رشته مورد نظر وجود ندارد (معاینه پزشک عمومی).
  • سند تایید هویت داوطلب؛
  • عکس (فرمت ۴۵ در ۳۵ میلی متر، نیمرخ به طوری که گوش چپ قابل مشاهده باشد، بدون هیچ گونه جواهرات، سر برهنه و بدون کلاه و عینک تیره، با نور یکسان روی اجزای صورت).
  • فقط برای رشته های هنری- مجموعه ای از آثار و کارهای شخصی در رشته هنری انتخابی، به عنوان مثال، عکس، گزارش، فیلم و غیره

مقطع کارشناسی ارشد (دوره دوم) و مدارک مورد نیاز جهت پذیرش دانشگاه های لهستان در مقطع کارشناسی ارشد :

  • مدرک کارشناسی (همراه با مدرک تکمیلی، در صورت وجود) و یا گواهی دیگری مبنی بر اتمام تحصیلات در خارج از کشور، که طبق آن شروع تحصیل در دوره دوم در کشور صادر کننده مدرک مجاز باشد. این مدرک باید قانونی شود و یا توسط مترجمان رسمی (مورد تأیید) به زبان لهستانی ترجمه شود. داوطلب همچنین باید بیانیه ای ارائه دهد مبنی بر این که مدرک او اجازه ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در کشوری صادر کننده مدرک را می دهد، در صورتی که چنین بیانیه ای در گواهی قید نشده باشد.
  • گواهی تایید تسلط به زبان انگلیسی (برای تحصیل به زبان انگلیسی) و یا گواهی تایید تسلط به زبان لهستانی (برای تحصیل به زبان لهستانی).
  • گواهی بهداشت مبنی بر این که هیچ محدودیتی برای تحصیل در رشته مورد نظر وجود ندارد (معاینه پزشک عمومی).
  • سند تایید هویت داوطلب؛
  • عکس (فرمت ۴۵ در ۳۵ میلی متر، نیمرخ به طوری که گوش چپ قابل مشاهده باشد، بدون هیچ گونه جواهرات، سر برهنه و بدون کلاه و عینک تیره، با نور یکسان روی اجزای صورت).
  • فقط برای رشته های هنری- مجموعه ای از آثار و کارهای شخصی در رشته هنری انتخابی، به عنوان مثال، عکس، گزارش، فیلم و غیره

 

تحصیل در مقطع دکترا (دوره سوم) و مدارک مورد نیاز جهت پذیرش دانشگاه های لهستان در مقطع دکترا :

  • مدرک کارشناسی ارشد (همراه با مدرک تکمیلی، در صورت وجود) و یا گواهی دیگری مبنی بر اتمام تحصیلات در خارج از کشور، که طبق آن شروع تحصیل در دوره سوم در کشور صادر کننده مدرک مجاز باشد. این مدرک باید قانونی شود و یا توسط مترجمان رسمی (مورد تأیید) به زبان لهستانی ترجمه شود. داوطلب همچنین باید بیانیه ای ارائه دهد مبنی بر این که مدرک او اجازه ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در کشوری صادر کننده مدرک را می دهد، در صورتی که چنین بیانیه ای در گواهی قید نشده باشد.
  • گواهی تایید تسلط به زبان انگلیسی (برای تحصیل به زبان انگلیسی) و یا گواهی تایید تسلط به زبان لهستانی (برای تحصیل به زبان لهستانی).
  • گواهی بهداشت مبنی بر این که هیچ محدودیتی برای تحصیل در رشته مورد نظر وجود ندارد (معاینه پزشک عمومی).
  • سند تایید هویت داوطلب؛
  • عکس (فرمت ۴۵ در ۳۵ میلی متر، نیمرخ به طوری که گوش چپ قابل مشاهده باشد، بدون هیچ گونه جواهرات، سر برهنه و بدون کلاه و عینک تیره، با نور یکسان روی اجزای صورت).
  • فقط برای رشته های هنری- مجموعه ای از آثار و کارهای شخصی در رشته هنری انتخابی، به عنوان مثال، عکس، گزارش، فیلم و غیره

همه داوطلبان به محض ورود به لهستان باید برای دریافت ویزای معتبر و بیمه درمانی اقدام کنند.

موسسه حقوقی ملک پور مورد وثوق ترین موسسه حقوقی در خاورمیانه در زمینه مهاجرت تحصیلی و مهاجرت تحصیلی به لهستان و مدارک مورد نیاز جهت پذیرش دانشگاه های لهستان دارای وسیع ترین اطلاعات می باشد ، بنابراین شما عزیزان می توانید با تمامی دفاتر همکار موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نموده و از دانش و اطلاعات کارشناسان و وکلای رسمی این دفاتر به صورت تلفنی و رایگان بهره مند شوید .

 

نگارنده: طاهره گهواره

 

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

6 پاسخ
  1. مهدی گفته:

    سلام عرض ادب بنده دندانساز تجربی هستم (مدرک دانشگاهی ندارم) موضوع پیشنهاد کاری شامل حال من میشه یعنی اگرم پیشنهاد داشته باشم میتونم لابراتواری توی ترکیه مشغول کار بشم؟؟؟؟؟؟ممنون

    پاسخ
    • m.n گفته:

      با سلام دوست گرامی
      لازم است مدرک دانشگاهی را داشته باشید و معادل سازی شود تا بتوانید مشغول به کار در ترکیه گردید.

      پاسخ
  2. پگاه گفته:

    با سلام
    من کارشناس ارشد گرافیک از دانشگاه هنر تهران. لیسانس هنرهای تجسمی در دانشگاه فرهنگیان و فوق دیپلم گرافیک از دانشگاه دولتی تهران دارم… 8 سال سابقه کار در آموزش وپرورش و دبیر گرافیک هستم و استخدام رسمی آموزش و پرورش هستم.. کارگاه طلا سازی دارم و خودم مشغول کار هستم الان هم در بخش دولنی و کارگاه خودم.. دوس دارم در دانشگاه لهستان برای دکتری ادامه بدم.. ممنون میشم راهنمایی کنید

    پاسخ
    • P.Taghavi گفته:

      با سلام و عرض ادب. بزرگوار برای مقطع دکترا باید از طریق استاد راهنما اقدام بفرمایید و با ایشان به توافق برسید. اگر استاد و یا دانشگاه رزومه شمار را مورد تایید قرار بدهد میتوانید اقدام فرمایید. در واقع این روش بسته به نظر استاد راهنما می باشد. همچنین شرایط شما باید به صورت کاملتری در این مورد بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد. پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  3. سروش محمدزاده گفته:

    باعرض سلام ایا میشه با مدرک لیسانس مدیریت علمی کاربردی با سن ۳۵ سال در لهستان پذیرش گرفت یا در کشورهای اروپایی دیگر که هزینه کمتری از نظر تحصیل داشته باشن با تشکر از شما

    پاسخ
    • مشاور حقوقی گفته:

      از طرح سوال حقوقی شما دوست عزیز خیلی سپاس گزاریم لطف فرمودید و ما را قابل دانستید پاسخ سوال شما به سه طریق ممکن است منتشر گردد
      ۱-از طریق کانال تلگرام و به صورت فایل صوتی
      https://t.me/joinchat/AAAAADuuKeznpNM7t6fyVQ
      ۲-در بخش فایل صوتی وبسایت ما
      https://goo.gl/YSG82A
      ۳-از طریق متن نوشتاری و در همین جا

      باز هم از اینکه ما را برای مشاوره انتخاب نموده اید سپاس گزاریم

      پاسخ