مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار کره جنوبی

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار کره جنوبی برای مهاجرت به کره جنوبی 2018 از جمله مهاجرت کاری به کره جنوبی پس از گرفتن وکیل مهاجرت چگونه است ؟ شرایط اخذ ویزای کار کره جنوبی چگونه است ؟ کره جنوبی چیست ؟ از مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار کره جنوبی و شرایط کار در کره جنوبی چیزی می دانید ؟

امروزه اشخاص متعددی هستند که رویای کار در آسیا را در سر دارند و به دنبال کار در آسیا هستند اما دقیقا نمیدانند که چه مدارکی برای اخذ ویزای کاری نیاز است و در بین کشورهای آسیایی کشور کره جنوبی به دلایل متعدد گزینه بسیاری از اشخاص می باشد، حال افرادی که تمایل به مهاجرت کاری به کره جنوبی را دارند میتوانند با مطالعه این مقاله اطلاعات جامعی در زمینه مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری کره جنوبی به دست آورند. افرادی که به دنبال کار در کره جنوبی هستند ممکن است با سوالات متعددی در باب مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار کره جنوبی روبه رو شوند .

موسسه حقوقی ملک پور و دفاتر همکار آن با برخورداری از مشاوران بین المللی زبده در زمینه مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار کره جنوبی آماده ارائه مشاوره تخصصی و رایگان در خصوص مدارک مورد نیاز برای ویزای کاری کره جنوبی به شما عزیزان می باشند.

کره جنوبی یکی از پیشرفته کشورهای صنعتی نمونه در جهان و آسیا می باشد، سئول پایتخت و بزرگترین شهرستان در کره جنوبی می باشد، برخی از بزرگترین شرکت های جهان در سئول و منطقه اطراف آن مستقر است نام رسمی این کشور جمهوری کره نیز می باشد و در بخش جنوبی شبه جزیره کره در شرق آسیا قرار دارد.

افرادی که قصد اقامت کاری در کره جنوبی را دارند می بایست شرایط و مدارکی را برای اخذ ویزای کاری به سفارت کره جنوبی ارائه نمایند که در این مقاله سعی شده است با توجه به قوانین سفارت کره جنوبی تمامی مدارک و شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری کره جنوبی را برای شما متقاضیان عزیز تشریح نماییم.

نیازهای اساسی برای واجدین شرایط ( مدارک مورد نیاز )

  • کارمندان نیاز به ارائه مدارک زیر می باشند
  • دو قطعه عکس پاسپورتی
  • کپی از صفحه ID گذرنامه
  • خلاصه سوابق کاری ( اگر با بیمه باشد بهتر است)
  • کپی از مدارک تحصیلی (اعتبار علمی)
  • نامه انتساب اصلی ( قرارداد)
  • تشریع شغل پیشنهادی

در صورتی که شخص متاهل باشد ارائه مدارک زیر نیز ضروری می باشد

  • دو قطعه عکس پاسپورتی برای همسر و در صورت داشتن فرزند برای هر کدام از فرزندان
  • کپی از گواهی و سند ازدواج
  • کپی از گواهی تولد فرزندان
  • کپی از صفحات ID همسر و فرزندان

شما متقاضیان گرامی برای کسب آگاهی بیشتر و اطلاعات تکمیلی در باب مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری کره جنوبی میتوانید به سایت های زیر مراجعه نمایید :

https://www.iranmohajerat.ir

حال در صورتی که از طرف شرکتی در کره جنوبی حمایت میشود ارائه مدارک زیر الزامی است

  • دعوت نامه از طرف شرکت مذکور
  • کپی از گزارش شرکت و یا گواهی ثبت شرکت تحت قانون سرمایه گذاری خارجی در کره جنوبی
  • کپی از اسناد ثبت شرکت ( گواهی شخصیت حقوقی شرکت)
  • کپی از گواهی پرداخت مالیات برای سال قبل
  • کپی از صورت های مالی برای سال مالی گذشته
  • اطلاعات کارکنان خارجی فعلی در شرکت

اسناد و مدارکی که معمولا برای درخواست ویزای کار کره جنوبی نیاز است عبارتند از :

  • گذرنامه به مدت حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ شروع کار (برنامه)
  • پاسپورت به سبک عکس (بازدیدکنندگان)
  • تکمیل و ارائه فرم درخواست ویزا ( که در داخل سایت سفارت کره جنوبی موجود می باشد و یا متقاضیان میتوانند از سفارت تهییه نمایند
  • پرداخت هزینه درخواست
  • گواهی تایید صدور ویزا (CCVI)

متقاضیان اخذ ویزای کاری کره جنوبی باید توجه داشته باشند که مقامات کره جنوبی و یا کنسولگری حق درخواست اطلاعات اضافی و یا اسناد و مدارک بیشتر از متقاضی را دارا هستند.

چارچوب زمانی برای درخواست ویزای کار کره جنوبی

زمان پردازش برای صدور گواهی تایید ویزا(CCVI) در حدود ۱ الی ۴ هفته از تاریخ تسلیم مدارک می باشد.

جابجایی با خانواده

همسر و فرزندان وابسته می بایست برای صدور ویزا ثبت نام جداگانه همزمان با شخص اصلی داشته باشند و مجوز دریافت نمایند،همه اعضای خانواده بیش از سن ۱۶ سال نیاز به انگشت نگاری دارند نکته مهم این است که اگر همسر که به عنوان همراه محسوب میشود در کشور کره جنوبی به شغلی مشغول گردد باید مجوز اجازه کار او نیز کسب شود .

ثبت نام در سیستم بیمه (تامین اجتماعی)

اگر طوری برنامه ریزی شده است که کارمند برای یک شرکت غیر کره ای برای یک دوره کمتر از ۵ سال مشغول باشد حتما باید در سیستم امنیت اجتماعی ثبت نام نماید در غیر این صورت ، اگر کسی توسط یک شرکت کره ای استخدام شده و یا قصد دارد به مدت ۵ سال یا بیشتر در شرکت کار نماید مورد نیاز است برای ثبت نام در سیستم بیمه تامین اجتماعی در کره جنوبی اقدام نماید، اکثر کارفرمایان چنین جزئیاتی را در قراردادهای کار خود لحاظ میکنند .

موسسه حقوقی ملک پور مورد وثوق ترین موسسه حقوقی در خاورمیانه دارای جامع ترین اطلاعات و دانش ها در امر حقوق بین الملل و انواع مهاجرت از جمله مهاجرت به کره جنوبی و مهاجرت کاری به کره جنوبی و مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار کره جنوبی و شرایط کار در کره جنوبی و در نهایت شرایط اخذ اقامت کره جنوبی می باشد ، لذا شما عزیزان اگر در رابطه با مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار کره جنوبی دارای هر گونه سوال وابهامی می باشید همواره می توانید با تمامی دفاتر همکار موسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا از جمله با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و از طریق کارشناسان و وکلای رسمی این موسسه به صورت تلفنی و رایگان مشاوره ی تخصصی دریافت نمایید .

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

Rating: 4
4 پاسخ
  1. ناشناس گفته:

    سلام برای اخذ ویزای کار /به عنوان کارگر ساده آیا ویزای کار وجود دارد و اگر برای کارگر ساده ویزای کار میتوان دریافت کرد چه مدارکی لازم است

    Rating: 4
    پاسخ
  2. حسین فکوری گفته:

    با سلام وقت بخیر خدمت شما خوبان
    لطفا مدارک برای ویزای اقامت و کار در کره جنوبی را برایمان ارسال نمایید .واز قوانین و هزینه آن هم بفرمایید لطفا .باسپاس

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. برای اطلاع از هزینه ها و مدارک لازم می توانید با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.