مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در دانمارک

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در دانمارک

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در دانمارک  2018 چیست ، لیست مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در دانمارک را از کجا بیابیم ، مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاههای رایگان دانمارک چیست ،  آیا به دنبال اخذ پذیرش تحصیلی در خارج از کشور هستید ؟ آیا شرایط و مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در دانمارک را می دانید ؟ آیا از پروسه زمانی و مزایای پذیرش تحصیلی دانمارک آگاه هستید ؟ آیا از شرایط  و مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در دانمارک آگاه هستید ؟

مشاوران زبده موسسه حقوقی ملک پور در تلاش هستند تا بتوانند مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در دانمارک را به اطلاع شما همراهاهن همیشگی سایت ملک پور برسانند .

 

کشور دانمارک در شمال اروپا واقع شده و دارای معتبرترین دانشگاه ها در سطح اروپا می باشد . پایتخت این کشور کپنهاگ است و این کشور نزدیک به ۶ میلیون نفر جمعیت را در خود جای داده است . واحد پولی این کشور همانند سوئد کرون می باشد . هزینه تحصیل در کشور دانمارک سالانه چیزی حدود ۱۲۰۰۰ یورو است . لیسانس در دانمارک ۴ سال به طول می انجامد و تحصیل به زبان دانمارکی است . دانشجویان لیسانس در هفته ۱۰ ساعت و دانشجویان فوق لیسانس ۲۰ ساعت در هفته حق کار و فعالیت دارند . اگر شما قصد اقامت برای مدت بیشتر از ۳ ماه را در دانمارک دارید , باید هر دو مدرک و گواهی ثبت نام و اجازه اقامت را داشته باشید و به آن ها نیاز دارید .

همچنین شهروندان کشورهای خارج از اتحادیه اروپا قبل از ورود به دانمارک باید اجازه اقامت دانمارکی خود را درخواست نمایند .

 

مدرک زبان مورد نیاز برای ویزای تحصیلی

انگلیسی : شما نیاز به درجه بالایی از زبان انگلیسی خواهید داشت . نیاز است که به این واقعیت توجه شود که حتی در دوره های آموزشی که به زبان دانمارکی به شما تدریس می شود , ممکن است تکالیف و یا امتحانات نهایی به زبان انگلیسی از شما گرفته شود . یکی از دوره های زبان تافل یا آیلتس و یا  Esol   کمبریج به عنوان دلیل مهارت در زبان انگلیسی پذیرفته شده است .

دانمارکی : مگر در مواردی که شما از یک کشور اسکاندیناوی ( دانمارک فنلاند ایسلند سوئد نروژ ) باشید , اگر شما قصد ثبت نام و شرکت در یک برنامه آموزشی به زبان دانمارکی دارید , شما باید ثابت نمایید که در هر دو صورت شفاهی و نوشتن مهارت دارید .

 

مدارک مورد نیاز 

۱ثبت نام و تکمیل فرم و نرم افزار

۲گذرنامه معتبر یا شکل دیگری از سند مسافرت که این گذرنامه باید برای حداقل ۳ ماه بعد از تاریخ خروج برای کار برنامه ریزی شده تان اعتبار داشته باشد .

۳عکس پاسپورت

۴نامه پذیرش از یک دانشگاه دانمارکی

۵بیمه مسافرتی برای مدت زمان اقامت خود که حداقل پوشش ۳۰۰۰۰ یورو است .

۶پرداخت هزینه پردازش ویزا (۶۰ یورو )

۷اطلاعات دقیق در مورد برنامه مطالعه خود مانند زمان و مدت مطالعه

۸اثبات مهارت در یکی از زبان های دانمارکی سوئدی , نروژی , آلمانی یا انگلیسی

۹اثر انگشت

۱۰اثبات توان مالی برای پوشش تمام هزینه های خود در طول دوره مطالعه و تحصیل که در حدود ۷۳۰ یورو در ماه می باشد .

 

شرایط و مدارک اختصاصی برای دریافت ویزای تحصیلی دانمارک 

علاوه بر شرایط پذیرش کلی , در موضوعات خاص نیاز به مدارک بیشتر و تکمیلی تری وجود دارد. متقاضیان خارجی باید این شرایط پذیرش خاص را انجام دهند . یک نمونه از این شرایط خاص , ممکن است صلاحیت در ریاضیات , علوم طبیعی , تاریخ و یا زبان های خارجی در دبیرستان یا در برخی از دوره های تکمیلی باشد .

مثال دیگر ممکن است معدل خاصی در موضوعات خاص باشد . بنابراین متقاضیان باید دارای اطلاعات و رونوشت از سطح به دست آمده در موضوعات مربوطه باشند . به عنوان مثال تعداد سال های مورد مطالعه در دبیرستان یا دانشگاه و در برخی موارد تعداد ساعات تدریس در این موضوع .

 

در این مقاله سعی شد مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در دانمارک به طور خلاصه شرح داده شود , چنانچه خواهان اطلاعات بیشتری در این زمینه هستید , می توانید با دفاتر همکار موسسه حقوقی ملک پور در ایران و یا دفتر مرکزی موسسه در وین تماس بگیرید .

 

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

8 پاسخ
  1. Shirin گفته:

    سلام خسته نباشید خیلی ممنونم از زحمات شما آقای دکتر ملک پور که حامی و پشتیبان ما هستید من ارشد مامایی ۲۶ ساله ۶ تا مقاله isi دارم نمره تافل ۸۸هم تا ۶ ماه می تونم کسب کنم معدل لیسانس ۱۷ هست با دانشگاه odenseدر دانمارک برای ارشد بهداشت عمومی مکاتبه کردم جواب دادن که برای فوریه مدارک بفرست برای ۴ نفر هم فول فاند میدن حدود ۵۰ میلیون هم پس انداز دارم سابقه کاری هم ندارم بنظرتون من برای گرفتن فاند برای فوریه اقدام کنم یا نه؟ اگر بنظر شما صلاح هست که اقدام کنم چطور باید مدارکم رو ترجمه و برای معادل سازی آماده کنم ؟ من واقعا به جواب این سوال نیاز دارم ممنون میشم جواب منو هرچه سریع تر بدهید با تشکر از راهنمایی شما

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب شما میتوانید برای ویزای کاری نیز اقدام نمایید. پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  2. maziar samiei گفته:

    سلام و وقت بخیر خدمت شما.بنده 28 ساله و دکتر داروساز هستم و همسرم کارشناس ارشد مهندسی کشاورزی هستند. با توجه به زمینه تحصیلی ما چه کشوری را برای مهاجرت کاری پیشنهاد میکنید؟ و اگر شرایط مهاجرت کاری را نداریم از کدام شرایط دیگر میتوانیم استفاده کنیم؟ با تشکر فراوان

    پاسخ
    • maziar samiei گفته:

      با سلام
      همسر شما میتوانند برای ادامه تحصیل دانمارک اقدام نمایند و به شما نیز ویزای همراه فول تایم کاری اعطلا میگردد اما شرایط شما کاملا باید مورد بررسی قرار گیرد
      برای کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید

      پاسخ
  3. maziar samiei گفته:

    با سلام. یکی از بستگان مادرم حدود 35 سال هست که در دانمارک زندگی میکنه.چطور میتونم توسط ایشون برای کار در دانمارک راه آسونتری داشته باشم؟خودم هم لیسانس کشاورزی دارم.

    پاسخ
    • maziar samiei گفته:

      با سلام
      شما میبایست حداقل 3 سال سابقه کار در رشته تحصیلی خود را داشته باشید و مدرک زبان ارائه بدهید
      در صورت نداشتن سابقه شما میتوانید برای تحصیلی اقدام کرده و پس ازاتمام درس کار کنید.
      برای کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  4. morteza گفته:

    سلام خسته نباشید
    جناب دکتر من در یکی از مقالها در یه سایتی خونم که برا تحصیل در دانمارک نیاز به مدرک زبان یا …. نداری ایا صحت داره؟؟؟؟؟
    یه سوال دیگه اگه ما پزیرش یکی از دانشگاهای دانمارک بگیریم و ترم اول نتونیم سر کلاس حاضر بشیم و بخاییم از ترم دوم شروع کنیم چه اتفاقی می افته ؟؟؟؟؟؟؟؟

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض احترام. برای تحصیل در این کشور بسته به مقطع تحصیلی مدرک زبان مورد نیاز است. در صورت عدم حضور برای ترم اول امکان اقدام برای ترم دوم برای شما وجود دارد. برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات پیشنهاد میکنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ