ویزای کار پرتغال و بررسی شرایط آن

  • ویزای کار پرتغال و شرایط عمومی آن
  • ویزای کار پرتغال و بررسی وضعیت آن
  • ویزای کار پرتغال و بررسی ویزای همراه
  • ویزای کار پرتغال و مدارک مورد نیاز ویزای کار پرتغال
  • ویزای کار پرتغال و نرخ بیکاری در پرتغال
  • ویزای کار پرتغال و میزان حقوق در پرتغال
  • ویزای کار پرتغال و مشاغل مورد نیاز 2019 پرتغال
  • ویزای کار پرتغال و نحوه کاریابی در پرتغال
  • ویزای کار پرتغال و مؤسسات کاریابی در پرتغال
  • ویزای کار پرتغال و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در پرتغال
ویزای کار پرتغال مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در پرتغال

شما میتوانید از طریق لینک روبرو با ما در ارتباط باشید و از کارشناسان موسسه مشاوره رایگان دریافت نمایید.

ویزای کار پرتغال و مقدمه ای بر آن

ویزای کار پرتغال و روش های اخذ اقامت و تابعیت از طریق آن و شرایط اخذ ویزای کاری پرتغال طبق قوانین بین المللی در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. ویزای کار پرتغال دارای چه شرایطی است؟ آیا ویزای کار پرتغال منجر به اخذ اقامت و تابعیت این کشور می شود؟ آیا موسسات کاریابی و مشاغل مورد نیاز 2019 این کشور را می شناسید؟ در این مقاله به صورت ساده و خلاصه، مهم ترین و اصلی ترین نکات را در این خصوص برای شما عزیزان گرد آورده ایم. همچنین در صورت نیاز، قبل از هر اقدامی برای مهاجرت می توانید با کارشناسان مجرب موسسه حقوقی ملک پور با همکاری موسسه مشاوره  MIE در دفتر مرکزی وین و یا دفاتر همکار ما درایران تماس حاصل نمایید و از خدمات مشاوره تخصصی تلفتی رایگان ما بهره مند شوید.

فایل تصویری موسسه ملک پور در رابطه با مهاجرت به پرتغال

video مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در پرتغال
کار در پرتغال

ویزای کار پرتغال و شرایط عمومی آن

ویزای کار پرتغال و کار کردن در این کشور به عنوان یکی از طرق ورود به کشور پرتغال و دریافت اقامت و پاسپورت این کشور، امروزه مورد توجه بسیاری از مهاجرین قرار گرفته است. پرتغال یکی از امن ترین کشورهای دنیا به شمار می رود. زیبایی این کشور به قدری زیاد است که گویی درون یک کارت پستال زندگی می کنید. پایتخت آن شهر لیسبون از زیبایی های منحصر به فرد خود برخوردار می باشد. پورتو دومین شهر بزرگ پرتغال است و به عنوان یک مکان پر از جاذبه و سرگرمی محسوب به شمار می رود. از دیگر جاذبه‌های این کشور چشم انداز های درخشان از دریاچه ها، تالاب ها و صخره های سنگی می باشد. مردم این کشور روابط بسیار دوستانه‌ای دارند و اغلب می‌توان آن ها را در حین تفریح و صرف وقت خود با خانواده یافت. بنابراین اسپانیا بهشتی آفتابی پر از مردم جذاب و غذا های شگفت انگیز و فرهنگی غنی است.

حداقل سن کار در پرتغال ۱۶ سال می باشد، از سن ۱۸ سالگی یک فرد می تواند قرارداد کار بدون دریافت مدارک تحصیلات تکمیلی منعقد نماید. کارمندان در پرتغال معمولا ۴۰ ساعت در هفته (هشت ساعت در روز) اجازه کار دارند، اگر چه قانون استخدام در موارد خاص تا حدود ۶۰ ساعت در هفته (۱۲ ساعت در روز) اجازه کار صادر می نماید. کارمندان تمام وقت، سالانه ۲۲ روز تحت عنوان مرخصی اجباری می توانند مرخصی دریافت کنند. قرارداد کار در پرتغال شبیه به بسیاری از کشورهای اروپایی دارای انواع مختلفی از جمله قرارداد دائمی، بلند مدت، پاره وقت و قرارداد کار متناوب می باشد. در جدول زیر به صورت اجمالی کشور پرتغال معرفی می گردد.

زبان رسمی پرتغالی
واحد پول یورو EUR
نوع حکومت جمهوری
مساحت 92.212 کیلومتر مربع
جمعیت 10.676.910

ویزای کار پرتغال و بررسی وضعیت آن

ویزای کار پرتغال بستگی به ملیت و طول استخدام افراد دارد. شهروندان اتحادیه اروپا، ایاالت متحده و سوئیس نیازی به ویزای کار پرتغال برای زندگی یا کار در پرتغال ندارند. با این حال، کسانی که برای کار در پرتغال برای مدت بیش از شش ماه اقامت می کنند باید گواهی اقامت (Certificado de Registo) را بدست آورند. این در حالی است که اکثر اقوام غیر اتحادیه اروپا قبل از اینکه بتوانند کار خود را در پرتغال انجام دهند، نیاز به اجازه کار معتبر از یک کارفرمای پرتغالی خواهند داشت. کار در پرتغال برای شهروندان غیر اتحادیه اروپا به دلیل نرخ بالای بیکاری پرتغال و سیاست های دولت این کشور به منظور کنترل آن، در سال های اخیر تحت تاثیر قرار گرفته است. پرتغال در حال حاضر دارای مقررات خاصی برای محدود کردن تعداد مشاغلی که به اتباع کشورهای دیگر تعلق می گیرد، می باشد. برای استخدام افراد خارجی نیاز است تا برای شغل مورد نظر ابتدا سه ماه در خود کشور پرتغال و همچنین سه ماه در کل اتحادیه اروپا آگهی شده و شخص واجد شرایطی برای آن کار پیدا نشود. تنها در این صورت است که می توان به استخدام نیروهای خارجی در این کشور پرداخت.

ویزای کار پرتغال به دو صورت می باشد. یکی ویزای کار کوتاه مدت پرتغال که برای قراردادهای موقت کوتاه مدت که کمتر از شش ماه طول می کشند، مورد نیاز است و در صورت اشتغال در تحقیقات علمی، تحصیلات دانشگاهی یا فعالیت های حرفه ای تا یک سال نیز قابل تمدید است. دیگری ویزای کار طولانی مدت پرتغالی است که این ویزای کاری برای اتباع کشورهای غیر اتحادیه اروپا که قصد دارند در پرتغال بیش از شش ماه کار کنند، مورد نیاز است. به دلیل اینکه پرتغال در منطقه شنگن است، ویزای کاری طولانی مدت آن، ویزای شنگن (نوع D) است که به صاحب آن این اجازه را می دهد تا بتواند در کلیه کشورهای عضو شنگن سفر کند.

ویزای کار پرتغال و بررسی ویزای همراه

اشخاصی که از کشور های غیر اتحادیه اروپا از طرق مختلف ازجمله ویزای کار پرتقال در این کشور اقامت داشته باشند، می توانند درخواست الحاق همراهان خود را بنمایند. افراد زیر همراه فرد محسوب می شوند

  • همسر شخص
  • شریک زندگی شخص با توجه به این که رابطه با قانون به رسمیت شناخته شده باشد
  • فرزندان وابسته شخص، از جمله فرزندان ناخوانده و فرزندان همسر شخص
  • والدین وابسته شخص و والدین همسران آن ها
  • فرزندان شخص که تحت مراقبت والدین خود هستند و در پرتغال تحصیل می کنند.
  • برادران و خواهران کوچک که تحت حمایت شخص هستند.

تصمیم گیری در مورد ویزای الحاق خانواده برای ویزای کار پرتغال می تواند تا 90 روز طول بکشد. یک هزینه غیر قابل استرداد 90 یورو برای درخواست الحاق خانواده در پرتغال وجود دارد. وابستگان کوچک از این هزینه معاف هستند.

ویزای کار پرتغال و مدارک مورد نیاز ویزای کار پرتغال

جهت کار کردن و دریافت ویزای کار پرتغال مدارکی مورد نیاز است که باید به صورت اصل یا نسخه رسمی تایید شده باشند. همچنین در صورت نیاز به ترجمه، ترجمه باید به صورت رسمی و معتبر باشد. مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای کار پرتغال در لیست زیر عنوان شده است.

  • فرم پر شده درخواست ویزا
  • اصل گذرنامه و نسخه های ویزا های قبلی در صورت وجود با حداقل شش ماه اعتبار و حداقل دو برگه خالی در پاسپورت
  • فتوکپی گذرنامه (پاسپورت)
  • شناسنامه
  • ارایه گواهی ازدواج در صورت تاهل
  • جزئیات رزرو پرواز (البته این مورد همیشه مورد نیاز نمی باشد)
  • بیمه نامه پزشکی با پوشش کل منطقه شینگن که شامل هزینه های تا 30،000 یورو است.
  • یک آدرس معتبر یا اجاره نامه برای اثبات محل اقامت در پرتغال
  • اعلامیه بانک و ارایه پرینت حساب بانکی و نامه تمکن مربوط به شش ماه گذشته
  • یک نسخه از قرارداد کاری از طرف کارفرما به صورت واقعی یا وعده کار در پرتغال
  • رزومه کاری
  • دو قطعه عکس پاسپورتی
موسسات کاریابی معتبر در کشور پرتغال

ویزای کار پرتغال و نرخ بیکاری در پرتغال

ازجمله مهم ترین مسائلی که در مورد ویزای کار پرتغال و کار کردن در این کشور می بایست به آن توجه نمود، نرخ بیکاری در این کشور است که 6.8% برآورد شده است. این رقم نشان دهنده آن است که در کشور پرتغال حدودا از هر صد نفر، 7 نفر بی کار هستند. این میزان از نرخ بیکاری در مقایسه با بسیاری از کشور ها حتی کشورهای پیشرفته دنیا رقم مناسبی است، اما در مقایسه با بسیاری از کشورهای اروپایی رقم نسبتا زیادی محسوب می شود.

در نمودار زیر، نرخ بیکاری در کشور پرتغال، از سال 2016 تاکنون نمایش داده است. این نمودار نشانگر آن است که نرخ بیکاری در طی این سال ها سیر نزولی داشته و کاهش یافته است، بنابراین از این نظر کشور پرتغال شرایط رو به رشدی را سپری نموده است.

ویزای کار پرتغال مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در پرتغال

مهاجرت کاری به پرتغال

ویزای کار پرتغال و میزان حقوق در پرتغال

زمان دریافت ویزای کار پرتغال، یکی از مهم ترین دغدغه های ذهنی افرادی که قصد مهاجرت و کار کردن در این کشور را دارند، مساله میزان درآمد و حقوق مشاغل و کارهای مختلف در این کشور است. میانگین و متوسط حقوق و در آمد در این کشور 1،124 یورو در ماه گزارش شده است. به طور کلی شکاف عمیقی بین فقیران و ثروتمندان در این کشور وجود دارد و سطح درآمد ها در پایتخت آن، شهر لیسبون، نسبت به سایر شهر ها بیشتر می باشد. در جدول زیر متوسط حقوق ماهانه برخی از مشاغل توسط موسسه حقوقی ملک پور برای شما عزیزان نمایش داده شده است.

شغل متوسط ماهانه حقوق
مدیریت 4،155 یورو
امور مالی و حسابداری 1،093 یورو
کارگر معمولی 1،176 یورو
حمل و نقل و تدارکات 1،357 یورو
وکیل و حقوقدان 4،050 یورو

 

 

ویزای کار پرتغال و مشاغل مورد نیاز 2019 پرتغال

صنعت گردشگری برای اقتصاد پرتغال بسیار حیاتی است و انواع مشاغل فصلی و نیمه وقت در سراسر این صنعت، به ویژه در هتل و غذا ارائه می شود. در سال های اخیر، صنعت مخابرات و مراکز تلفن همراه نیز رشد کرده است و فرصت های خوبی برای کارکنان چند زبانه ارائه می دهد، در حالی که بخش تجارت و ساخت و ساز نیز نشان دهنده رشد شغلی در این کشور است. همانطور که بخش تولیدی مدرنیزه می شود، در پرتغال نیز کارهای تخصصی بیشتری ایجاد می شود. برای فارغ التحصیلان و متقاضیان ویزای کار پرتغال، لیسبون با وجود شرکت های بزرگ چند ملیتی مانند نوکیا، سامسونگ و نستله، محل ایده آلی است.

لیست مشاغل محبوب پرتغال در سال 2019 به شرح زیر می باشد.

  • بیوتکنولوژی (فناوری زیست محیط )
  • محصولات شیمیایی
  • خدمات درمانی (مراقبت های سلامت)
  • فناوری اطلاعات IT
  • داروسازی و دارو شناسی

ویزای کار پرتغال و نحوه کاریابی در پرتغال

اخذ ویزای کار پرتغال و کار کردن در این کشور، مستلزم یافتن یک شغل مناسب است. شهروندان غیر اتحادیه اروپا به منظور کار در پرتغال و دریافت ویزای کار پرتغال باید اول استخدام شوند. ساده ترین راه برای انجام این مهم کمک گرفتن از بنگاه ها و موسسات کاریابی و استفاده از لیست مشاغل موجود در پرتغال و جستجو در آن ها است. افراد باید رزومه خود را که شامل سوابق تحصیلی، سوابق کاری، مدارک مربوط به سطح زبان آن ها و مدارک بین المللی آن ها می باشد را برای کارفرمایان متعدد ارسال نمایند.

برای دریافت ویزای کار پرتغال نیاز است که متقاضی دعوت نامه کاری در پرتغال از یک شرکت (فرد) که دارای صلاحیت حقوقی باشد و بتواند برای افراد دعوت نامه کاری ارسال نمایند، داشته باشد، که این پروسه امری بسیار دشوار به نظر می رسد چرا که ابتدا شغل را باید به مدت ۳ ماه در پرتغال آگهی نماید و اگر از اتباع پرتغالی شخصی استخدام نگردد می بایست ۳ ماه دیگر در کل اتحادیه اروپا آگهی گردد. اگر به طور کلی در این ۶ ماه شخصی پیدا نشد که این شغل را اخذ نماید کارفرما این اجازه را دارد که برای افراد غیر اروپایی دعوت نامه صادر نماید. پس از یافتن کار در این کشور، در صورتی که این کار طولانی تر از سه ماه باشد، کارفرما باید برای مجوز کار پرتغال (Autorização de Trabalho) به مقامات پرتغال درخواست بدهد. یادگیری زبان پرتغالی می تواند در پیدا کردن کار در پرتغال بسیار موثر باشد و یک مزیت است، با این وجود در این کشور مشاغل به زبان انگلیسی هم وجود دارند.

ویزای کار پرتغال و مؤسسات کاریابی در پرتغال

به منظور دریافت ویزای کار پرتغال و کاریابی در این کشور، یک روش ساده و آسان استفاده از سایت ها و موسسات کاریابی این کشور است. فهرستی از لیست مشاغل مورد نیاز در این کشور که آگهی شده باشند، در وبسایت این موسسات موجود می باشند که می توان به آن ها مراجعه نمود. برای این هدف ابتدا باید رزومه و سوابق کاری و تحصیلی را برای این موسسات فرستاده و آن ها نیز با استفاده از دانش و تجربه خود در امر کاریابی به متقاضیان خدمات ارایه می نمایند. در قسمت زیر، لیستی از بزرگترین و مهم ترین موسسات کاریابی و وبسایت های موجود در کشور پرتغال در زمینه کاریابی برای شما عزیزان آورده شده است.

  • Indeed
  • Learn4Good
  • SAPO Emprego
  • Net Empregos
  • Empregos Online

ویزای کار پرتغال و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پرتغال

مجوز اقامت برای کار در پرتغال و دریافت ویزای کار پرتغال، دارای انواع مختفی است و بستگی به وضعیت اشتغال دارد:

  • مجوز اقامت کارکنان: این اجازه اقامت استاندارد برای اکثر کارکنان در پرتغال است. این مجوز برای یک سال معتبر است و می تواند تا پنج سال دیگر تمدید شود و پس از آن دارنده می تواند برای اقامت دائم پرتغال درخواست دهد.
  • مجوز اقامت مهاجران و محققان بسیار ماهر: این اجازه اقامت برای محققان علمی، معلمان و کارکنان در فعالیت های بسیار حرفه ای است. این مجوز برای یک سال معتبر است و می تواند تا پنج سال دیگر تمدید شود و پس از آن دارنده می تواند برای اقامت دائم پرتغال درخواست دهد.
  • کارت آبی اتحادیه اروپا: طرح کارت آبی یک ویزای کار پرتغال و اقامت برای کارگران بسیار کارآمد از کشورهای غیر اتحادیه اروپا است که در صورت داشتن مدارج علمی و تحصیلی بالا، به عنوان مثال یک مدرک دانشگاهی معتبر، می توان برای آن درخواست نمود. کارت های آبی اتحادیه اروپا بین یک تا چهار سال معتبر هستند و به دارندگان آن اجازه می دهد تا در کشور های عضو اتحادیه اروپا به استثنای دانمارک و انگلستان کار کنند.
  • مجوز اقامت طلایی برای سرمایه گذاران تجاری: یک برنامه ویژه ویزای کار پرتغال است که برای جذب سرمایه گذاری سرمایه گذاران خارجی به پرتغال طراحی شده است.
  • مجوز اقامت برای آموزش و کار داوطلبانه در پرتغال: اتباع کشور های خارجی که مشغول به تحصیل در این کشور هستند، می توانند برای اقامت و مجوز ویژه کار داوطلبانه در پرتغال درخواست دهند.
  • مجوز اقامت برای خود اشتغالی: ساکنان غیر اتحادیه اروپا که مایل به ایجاد یک کسب و کار کوچک و یا دنبال کار آزاد در پرتغال هستند، از همان پروسه برای دریافت ویزای کار پرتغال استفاده می نمایند.
  • مجوز اقامت برای کار دانشجویان: شهروندان غیر اتحادیه اروپا به طور کلی نیازمند مجوز تحصیلی پرتغال هستند، اما مجاز به کار دانشجویی در حین تحصیل در پرتغال می باشند. آنها همچنین مجاز به انجام کار تحقیقاتی، آموزش و یا فعالیت های حرفه ای هستند.

معمولا هدف افراد از کار کردن در پرتغال و اخذ ویزای کار پرتغال و صرف وقت و هزینه های بسیار در این زمینه، رسیدن به اقامت دایم و به دست آوردن تابعیت این کشور می باشد. بطور کلی پس از پنج سال اقامت در پرتغال، می توان اقامت دائم پرتغال را درخواست نمود و همچنین پس از شش سال می توان برای اخذ تابعیت پرتغال اقدام نمود. برای دریافت تابعیت این کشور، تسلط کافی به زبان پرتقالی، تسلط به قانون اساسی کشور پرتقال، عدم داشتن سو پیشینه کیفری و ادغام شدن در جامعه پرتغالی از شرایط اصلی محصوب می گردند.

پس از مشاهده ویدئو راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت، می توانید وکیل خود در امر مهاجرت باشید.

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

ویزای کار پرتغال و سخن پایانی

در این نوشتار به مباحث مرتبط با ویزای کار پرتغال پرداختیم. به طور کلی می توان بیان داشته که برای دریافت ویزای کار پرتغال ، نیاز به یک پیشنهاد شغلی یا JOB OFFER می باشد. دریافت این پیشنهاد همانطور که اشاره گردید، کار چندان ساده ای به نظر نمی رسد. همچنین نرخ بیکاری این کشور در مقایسه با بسیاری از کشور های اروپایی نسبتا بالا می باشد. این در حالی است که در بسیاری از کشورها، دریافت ویزای کار شرایط نسبتا ساده تری دارد. بعنوان مثال دریافت ویزای کار در کشورهایی مثل آلمان و اتریش با ویزاهای جاب سیکر یا جستجوی کار صورت می پذیرد و شرایط مطلوب تری را دارا می باشد و دارای سختگیری های جاب آفر نمی باشند. به همین دلیل است که گفته می شود مباحث مربوط به حقوق بین الملل و بحث مهاجرت، مباحث پیچیده ای بوده و همواره باید با آگاهی و تامل کافی در مورد تمامی کشورها و شرایط آنها گام برداشت. در صورت نیاز به اخذ مشاوره تلفنی رایگان و تخصصی می توانید با موسسه حقوقی ملک پور با همکاری موسسه مشاوره ای MIE در دفتر مرکزی وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل نمایید. همچنین می توانید سوالات و ابهامات در رابطه با اخذ ویزای کار پرتغال را در قسمت دیدگاه ها بیان نموده تا کارشناسان ما در زمانی کوتاه پاسخ گو باشند.