سرمایه گذاری در سوئد

سرمایه گذاری در سوئد

audio سرمایه گذاری در سوئد
audio سرمایه گذاری در سوئد

سرمایه گذاری در سوئد و شرایط سرمایه گذاری در سوئد در سال 2018 ، آخرین قوانین مربوط به سرمایه گذاری در سوئد 2018 و کارآفرینی در سوئد و اخذ اقامت دائم سوئد از طریق سرمایه گذاری در سوئد ، و مهاجرت به سوئد از این طریق را از منظر وکیل مهاجرت در این مقاله میخوانید ، روش های سرمایه گذاری در سوئد.شرایط سرمایه گذاری در سوئد .اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری .انواع شرکت ها در سوئد . مدارک وشرایط لازم برای سرمایه گذاری  در سوئد. کشور سوئد یکی از بهترین و رقابتی ترین کشورها  از لحاظ اقتصادی در اتحادیه اروپا و در سطح جهان است . همانطور که می دانید مهاجرت راه های گوناگونی دارد و یکی از راه‌های آن مهاجرت از طریق سرمایه گذاری است . سرمایه گذاری در کشور سوئد می تواند یک گزینه ی مناسب برای اخذ تابعیت و اقامت این کشور باشد .

دولت سوئد به افراد خارجی را که قصد سرمایه‌گذاری در کشور سوئد را دارند مورد حمایت خود قرار میدهد .

این کشور یک مرکز برای توسعه فناوری تبدیل شده است واز سراسر جهان و سرمایه گذاری در کشور سوئد جذب می شود . اگر قصد سرمایه گذاری در کشور سوئد را دارید بهتر است قبل از هر اقدامی تحقیقات لازم را انجام دهید .موسسه حقوقی ملک پور با کادری مجرب شما را درامر مهاجرت وسرمایه گذاری  کشور سوئد مشاوره مینماید .

ویدیویی از توضیح آقای ملکپور در مورد سرمایه گذاری 

video سرمایه گذاری در سوئد

سوالاتی که ممکن است در رابطه با سرمایه گذاری کشور سوئد مطرح شود :

چرا در کشور سوئد سرمایه گذاری کنیم ؟  روشهای سرمایه گذاری در کشور سوئد چگونه است ؟ شرایط  لازم برای سرمایه گذاری در کشور سوئد چگونه است ؟  آیا می توان با سرمایه گذاری درکشور سوئد اقامت این کشور را دریافت کرد ؟ شرایط ومدارک مورد نیازبرای سرمایه گذاری در کشور سوئد چیست ؟ چه نوع شرکتی می توان در سوئد ثبت کرد ؟

چرا در کشور سوئد سرمایه گذاری کنیم ؟

-وضعیت کشور سوئد از لحاظ سیاسی و اقتصادی بسیار مطلوب است .

-با توجه به اظهارات مجمع جهانی کشور سوئد جز ده اقتصاد برتر جهان از نظر امکانات و تعهدات کسب و کار می باشد .

-نظام مالیاتی کشور سوئد از نوع مالیات مستقیم و مالیات شرکت ها از جمله پایین ترین مالیات ها در اتحادیه اروپا است .

– کشور سوئد دارای نظام حقوقی متعادل است . قراردادها و اسناد و مدارک استاندارد و سرمایه گذاری در این کشور روش ساده ای دارد .

-کیفیت مدیریت در خدمات مشاوره برای سرمایه گذاری در این کشور بسیار زیاد است . تشریفات تجاری خاصی ندارد و روش های آن برای سرمایه گذاری آسان است .

-بنابر گزارش مجمع جهانی در سال ۲۰۱۴ کشور سوئد مقام سوم را در جهان در جهت شاخص آمادگی های شبکه جهانی  قرار گرفت .

روشهای سرمایه گذاری در کشور سوئد :

افراد متقاضی سرمایه گذاری در کشور سوئد که خارج از اتحادیه اروپا هستند می توانند از دو راه اقدام کنند :

۱:سرمایه گذاری و راه اندازی یک تجارت جدید .

۲:خرید شرکتی که از قبل ثبت شده و در حال کار است .

برای راه اول شما می توانید برای سرمایه گذاری در کشور سوئد شرکت ثبت نماید که تمام نکات آن به تفصیل در مقاله ذکر شده است .

برای خرید شرکتی که از قبل ثبت شده است باید حداقل ۵۱ درصد از سهام این شرکت را که به هر دلیلی مالکش قصد فروشش دارد را خریداری کنید .

دلیل حداقل میزان سرمایه گذاری ۵۱ درصد به این خاطر است شخص متقاضی می‌تواند در امور شرکت تصمیم‌گیری نماید .

اما نکته بسیار مهمی که باید آن را در نظر بگیرید این است که شرکت بدهی به اداره مالیات نداشته باشند و خلاف قانونی انجام نداده باشد .

شرایط سرمایه گذاری در کشور سوئد :

برای سرمایه گذاری در کشور سوئد باید شخص متقاضی شرایطی داشته باشد از جمله شرایط سرمایه گذاری و ثبت شرکت در کشور سوئد موارد زیر می باشد :

_شخص متقاضی باید برای سرمایه‌گذاری ثابت کند در ۵ سال گذشته ۲ سال سابقه در رابطه با امر مورد نظر خود در سرمایه گذاری داشته است .

-تحصیلات شخص متقاضی باید با امری که قصد  سرمایه گذاری  در آن را دارد مطابقت داشته باشد ، ارائه مدرک دانشگاهی لازم نیست ولی می توانند موفقیت شخص متقاضی را  افزایش دهد .

_حداقل سرمایه مورد نیاز برای سرمایه گذاری در کشور سوئد ۶۰۰ هزار کرون معادل ۱۵۰ هزار دلار است .

_شخص متقاضی باید برنامه کاری ارائه دهد که ثابت کند می تواند هزینه های زندگی خود و خانواده اش را برای مدت دو سال بپردازند که طی یک نامه بانکی به سفارت سوئد ارائه می‌شود . لازم به ذکر است این مبلغ برای شخص متقاضی ۲۰۰ هزار کرون برای همسرشخص متقاضی ۱۰۰ هزار کرون و برای فرزندان زیر ۱۸ سال ۵۰ هزار کرون است .

_فرد متقاضی سرمایه گذاری در کشور سوئد نیازی به ارائه مدرک برای زبان ندارد ،  ولی تسلط بر زبان سوئدی و یا انگلیسی می‌تواند بسیار موثر باشد .

_پاسپورت شخص متقاضی باید حداقل ۲ سال و ۶ ماه اعتبار داشته باشد .

_متقاضی سرمایه گذاری به دلیل تاثیرگذاری بر روی امور شرکت باید حداقل ۵۱ درصد سهام شرکت را دارا باشد .

فایل صوتی توضیحات آقای ملک پور در باب سرمایه گذاری در سوئد

audio سرمایه گذاری در سوئد
audio سرمایه گذاری در سوئد

فایل صوتی توضیحات آقای ملک پور در باب اقامت سوئد از طریق خرید ملک

audio سرمایه گذاری در سوئد

اخذ اقامت سرمایه گذاری در کشور سوئد :

مدت زمان اجازه اقامت برای شخص متقاضی سرمایه گذاری در کشور سوئد دو سال می باشد که بعد از  اتمام دو سال اول می تواند دو سال دیگر درخواست اقامت دهد .

بعد از گذشت چهار سال فرد  متقاضی می تواند اقامت دائم سوئد را کسب کرده و گذرنامه سوئدی دریافت کند .

شخص متقاضی دریافت ویزای سرمایه گذاری در کشور سوئد اجازه همراه دارد و می تواند همسر وفرزندان زیر هجده سالش را دارد به شرط اینکه نشان دهد بعد از دوسال شرکت آنها در آمد کافی را برای گذراندن زندگی آنها داشته باشد .

همسر شخص متقاضی اجازه کار در دو سال اول را دارا نمی باشد و در صورتی می‌تواند کار کند که به صورت جداگانه برای مهاجرت به کشور سوئد اقدام کرده باشد .

فرزند بالای ۱۸ سال می تواند از طریق تحصیل وارد کشور سوئد شود و در شرکت سرپرست خانواده خود مشغول به کار شود و بعد ار گذشت ۴ سال کار ودریافت حقوق وپرداخت مالیات اقامت دائم سوئد را کسب کند.

در طول این ۴ سال شخص می‌تواند ۴۰ روز خارج از خاک کشور سوئد باشد و اگر مدت خروج بیشتر از چهل روز شود  باید در هر صورت چهار سال تکمیل گردد تا بتواند اقامت دائم سوئد را کسب نماید .

در صورتی با اقامت دائم شخص سرمایه گذار در کشور سوئد بعد از اتمام ۴ سال موافقت می شود که :

_به مدت چهار سال مالیات پرداخت کرده باشند .

_در چهار سال  اقامت خود در کشور سوئد مرتکب جرمی نشده باشد .

برای سرمایه گذاری در کشور سوئد شخص متقاضی باید موارد زیر را برای اداره مهاجرت کشور سوئد ارائه دهد :

-طرح اقتصادی برای سرمایه گذاری

– توانایی شخص متقاضی برای مدیریت سرمایه گذاری

_بازاریابی جهت گسترش طرح اقتصادی

_قراردادهای مشتریان و خریدارها

_برنامه ریزی مالی برای سال های آتی

_تمکن مالی برای مدت دو سال

_هزینه ها و درآمدها در قالب ترازنامه

شرایط و مدارک اخذ ویزای سرمایه گذاری و ثبت شرکت  در کشور سوئد به شرح زیر می باشد :

_کپی از تمام صفحات پاسپورت

_فرد متقاضی باید از بیانیه بانک کپی نماید

_اگر فرد متقاضی ملکی را خریداری کرده باشد باید قرارداد خرید و اگر ملکی را به فروش رسانده باشد باید قرارداد فروش را ارائه دهد .

_یک نسخه قرارداد با مشتریان

_رزومه ی شغلی فرد متقاضی

_گواهینامه ثبت شرکت

_اساسنامه شرکت

_قرارداد اجاره شرکت

_قرارداد با حسابدار

افراد می‌توانند این مدارک را که به صورت رسمی ترجمه شده است به اداره مهاجرت کشور سوئد برده و پس از تایید مدارک از طرف اداره مهاجرت کشور سوئد فرد می تواند همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود را نیز به همراه خود ببرد .

مواردی که باید در اساسنامه شرکت قید شود :

_مالکیت شرکت

_سابقه کاری و داشتن مهارت اعضای شرکت

_خط مشی شرکت

_محصولاتی که شرکت ارائه می دهد

_بازاری که مورد هدف و مورد توجه مشتریان محصولات شرکت است .

_راه کارهای شرکت

_شرکت ها و یا تولید کنندگان حمایت کننده از شرکت

_نیازهای اولیه برای تولید و یا خدماتی که شرکت ارائه می دهد .

_ سرمایه اولیه شرکت ، میزان گردش مالی ، تخمین سودشرکت

انواع شرکت ها در کشور سوئد :

انتخاب نوع سرمایه گذاری و ثبت شرکت در کشور سوئد امر مهمی است . ما به معرفی انواع شرکت در کشور سوئد میپردازیم:

شرکت انحصاری :

مسئولیت تمامی امور به تنهایی بر عهده مالک است . برای هرسودی این شرکت باید مالیات بپردازد . انتخاب نام و ثبت شرکت  در کشور سوئد برای این شرکت الزامی نیست .

شرکت تعاونی :

این شرکت چند مالک دارد که برای مدیریت به توافق رسیده اند . مالیات بر سود برای این نوع شرکت تعلق نمی گیرد بلکه سهامداران این شرکت  به میزان سهم الشرکه باید مالیات پرداخت کنند . ثبت این نوع شرکت در کشور سوئد الزامی می باشد .

همانند شرکت تعاونی است ، تنها فرق آن در این است که یک نفر از اعضای هیئت مدیره باید مسئولیت بدهی هایی که شرکت ممکن است داشته باشد را برعهده بگیرد .

شرکت با مسئولیت محدود :

میزان سرمایه اولیه باید ۵۰ هزار کرون باشد میزان مالیات بر سود این دو شرکت ۲۶.۳ در سال می باشد .

ثبت نام تجاری برای شرکت الزامی می باشد . لازم به ذکر است دو نوع شرکت با مسئولیت محدود داریم خصوصی و دولتی .

موسسه اقتصادی :

حداقل ۳ نفر برای تاسیس موسسه اقتصادی باید اقدام کنند تنها تفاوتی که با ثبت شرکت با مسئولیت محدود دارد این است که نیاز به ثبت نام تجاری و  یا ثبت شرکت ندارد .

بنا بر آنچه در این مقاله بیان شد قبل از سرمایه گذاری در کشور سوئد بهتر است تحقیقات لازم  در مورد کشور سوئد و شهرهای بزرگ این کشور را انجام دهید و با توجه به موقعیت شهرو میزان لازم برای سرمایه گذاری راحت تر تصمیم به نوع سرمایه گذاری بگیرید . کشور سوئداز جمله کشورهای بسیار پیشرفته اقتصادی است که علاوه بر اقتصاد خوب ،هزینه زندگی در آن مناسب است واز امنیت بالایی برخوردار است . سرمایه گذاری در این کشور می تواند راهی مناسب برای مهاجرت باشد اما پیشنهاد موسسه حقوقی ملک پور این است که از راه تحصیل که بهترین راه مهاجرت است وارد کشور سوئد شوید و بعد از گذشت حداقل یک ترم و آشنایی با این کشور تصمیم خود را برای سرمایه گذاری و ثبت شرکت در کشور سوئد بگیرید . کافی است با یکی از دفاتر همکار موسسه حقوقی ملک پور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس بگیرید واز مشاوره تلفنی رایگان در امر مهاجرت بهره مند شوید .

Rating: 5

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

17 پاسخ
  1. عليرضا گفته:

    با عرض سلام و وقت بخير
    در متن مقاله نوشته شده مبلغ ٦٠٠ هزار كرون معادل ١٥٠ هزار دلار
    تبديل اين دو مبلغ به ريال ايران اختلاف بسيار زيادي دارد و ٦٠٠ هزار كرون امروز ٦٥ هزار دلار امريكا مي شود.خواستم بپرسم ملاك سفارت سوئد براي سرمايه گذاري كدام است
    با تشكر

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour2 گفته:

      با سلام. دوست عزیز نرخ ارز همه روزه در حال تغییر است و ملاک نرخ ارز کنونی است و نرخ ارز در زمان نگارش این مقاله به آن میزان بوده است. با تشکر از شما

      پاسخ
  2. ناشناس گفته:

    سلام.تلفن شما روهرچی میگیرم فقط صدای ضبط شده شما رومیشنوم.لطفا موبایلی بذاریدتابتونم تماس بگیرم

    Rating: 5
    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب. مشکل ایجاد شده به دلیل تعطیلات و شلوغی خطوط می باشد.

      شما می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر تکمیل کنید تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند.

      https://malekpour.ir/contact-us/

      پاسخ
  3. میرزا گفته:

    سلام من ۵۸ ساله هستم ولیسانس حسابداری دارم وهمسرم ۵۴ ساله وتدریس ریاضی می کرده آیا باسرمیه پانصد هزار کرون میتوانم از طریق سرمایه گذاری در گوتبرگ سوئد اقدام کنم.با تشکر

    پاسخ
    • محمد گفته:

      ضمن عرض سلام
      اینجانب با سن ۵۲ سال بهمراه همسرم ۴۸ ساله و یک دختر ۱۷ هستم.خواستم بپرسم که اینجانب دارای مدرک مهندسی مکانیک و بازنشسته هستم.میزان سرمایه قابل انتقال بنده در حدود یک میلیون و پانصد هزار کرون سوئد میباشد.چه راهی مناسب مهاجرت بنده به سوئد مناسب میباشد.متشکرم

      Rating: 5
      پاسخ
  4. مهرداد گفته:

    سلام . مبلغ 600هزار کرون معادل 150هزار دلار که در بالا ذکر شده. وقتی تبدیل به ریال میکنیم خیلی با هم تفاوت دارن …کدوم رو باید مبنا در نظر گرفت ؟ ضمن این که با مبلغ 1.5میلیون کرون میشه زندگی خوبی دست و پا کرد ؟ با خرید یک مغازه سوپری اماده به کار میشه اقدام کرد ؟

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  5. علی اکبر لطفی گفته:

    سلام جناب ملک پور من حدود 700 میلیون دارم می توانم با این مبلغ با یک سوئدی شریک سرمایه گذار پیدا کرد و با خانواده ام به آنجا عزیمت کرد.( خدمت شما عرض کنم دیپلم هستم و بازنسشته هستم و زبان کم بلدم، لطفا به راهنمایی شما نیاز دارم)

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست بزرگوار باید از شرایط سنی شما آگاه باشیم تا بتوانیم راهنمایی دقیق تری داشته باشیم چون میزان سرمایه شما با توجه به نرخ روز یورو زیاد بالا نمیباشد ممکن است در رزومه شما به عدم ارایه مدرک دانشگاهی خرده بگیرند لذا این پلن کاملا ریسکی میباشد همچنین پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری در این زمینه با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  6. مجتبي گفته:

    سلام و وقت بخیر
    خیلی ممنون از راهنمایی های خوب جناب اقای ملک پور
    من به اتفاق همسر و فرزند ١٣ سالم قصد مهاجرت داریم
    و راهنمایی میخواستم چه کشور اروپایی با شرایط ما مناسبتره
    بنده ۴٧ ساله هستم و لیسانس مکانیک دارم و ٢۵ سال سابقه کاری و ١٢ سال سابقه مدیریت در بخش خودروسازی
    تا ٣٠٠ هزار یورو هم نقدینگی میتونم فراهم کنم
    قصد اقامت دائم و همینطور امکان کار کردن در کشور مقصد رو دارم
    ممنون از راهنمایی و تویحات کامل و دلسوزانتون
    وقت عالی بخیر

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. برای اخذ ویزای کاری کشور سوئد باید در این کشور حضور داشته باشید همچنین شرایط شما برای سرمایه گذاری در کشور سوئد باید مورد بررسی قرار گیرد. برای اخذ اطلاعات در این زمینه پیشنهاد می کنیم با دفتر مرکزی ما در وین ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  7. mie editor2 گفته:

    با سلام و عرض ارادت. میزان هزینه های لازم برای سرمایه گذاری در سوئد را می توانید در مقاله فوق مطالعه نمایید. برای اخذ پاسپورت مالتا باید از راه های اخذ آن اقدام نمایید. برای راهنمایی بهتر شما پیشنهاد می کنیم با دفاتر ما تماس حاصل نمایید.

    پاسخ
  8. mie editor2 گفته:

    با سلام خدمت جناب دکتر ملکپور بنده خوشبخت هستم و خواهان اقامت در کشور سوئد همسر و سه فرزند دارم میخواستم ببینم اگر ٣٠٠ هزار یورو سرمایه گذاری کنم میتوانم به سوئد سفر کنم و اقامت بگیرم و یا بهتر این هست که پاسپورت مالتا بگیرم بعد به سوئد برم اگر امکان دارد بفرماید کدام راه بهتر هست تشکر از شما استاد بزرک

    پاسخ
  9. محمد گفته:

    سلام و عرض ادب من و همسرم حدود ۴۰۰ هزار کرون پول داریم و قصد خرید یک مغازه در یکی از شهرهای سوئد که شهر اکشو هست را به کمک یکی از دوستان که در این شهر اقامت دارند را داریم.قیمت مغازه حدود ۱۵۰ هزار کرون هست.آیا از این طریق امکان طرفتن اقامت دائم وجود دارد؟و اگر امکان دارد برای مراحل قانونی چه راه کارهایی باید انجام داد؟

    پاسخ
  10. علی بیکمرادی گفته:

    سلام من ۵۴ ساله استاد دانشگاه (دانشیار) و همسرم ۴۶ ساله دو فرزند دختر ۱۳ ساله و پسر ۱۱ ساله دارم خواستم سوال کنم که امکان مهاجرت به سوید (مالمو یا یوتبری) را دارم. ضمنا من دکترای خود را در زمینه medical management از کارولینسکای سوید گرفته ام خواهشمندم راهنمایی بفرمایید

    پاسخ