ثبت شرکت در اسپانیا

ثبت شرکت در اسپانیا در هنگام مهاجرت به اسپانیا 2018 و پس از گرفتن وکیل مهاجرت برای اخذ اقامت اسپانیا چه شرایطی دارد ؟ یکی از موضوعات بسیار مهم و معروف در جهت اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در اسپانیا است . به طور کلی راه های  مختلفی برای اخذ اقامت در کشورهای مختلف وجود دارد . در این مقاله موسسه حقوقی ملک پور در خصوص اخد اقامت از طریق ثبت شرکت در اسپانیا و یا سرمایه گذاری در اسپانیا توضیحاتی را خواهیم داد.

افرادی که خواهان اخد اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت در اسپانیا و یا سرمایه گذاری در اسپانیا و یا تمکن مالی در اسپانیا و یا خرید ملک در اسپانیا هستند ابتدا باید درباره ی قوانین کشور اسپانیا در این مورد اطلاعاتی را جمع آوری نمایند. در مرحله ی بعد باید درباره ی مدارک لازم برای ثبت شرکت در اسپانیا اطلاعاتی را جمع آوری نمایند.در سال های اخیر سرمایه گذاری و ثبت شرکت در اسپانیا از روش ها و مسیرهای ورود و اقامت در این کشور است.

لذا افرادی که واجد شرایط می باشند می توانند از طریق ثبت شرکت در اسپانیا اقدام به اخذ اقامت اسپانیا نمایند.

اما نکات بسیار ریز و مهمی در جهت ثبت شرکت در اسپانیا در سایت های اصلی دولت اسپانیا و اداره های مهاجرت منتشر شده است که توجه به این قواعد الزامیست .
ثبت شرکت در اسپانیا به عنوان یکی از گزینه های معتبر در صفحات مجازی مورد توجه قرار گرفته است. ثبت شرکت در اسپانیا اگر برای شما که پیرامون علم حقوق اطلاعات دارید یک هدف باشد ، ممکن است شما را گمراه کند و سرمایه های مالی خود را از دست بدهید. به طور معمول ثبت شرکت در اسپانیا از دید افرادی که بر حقوق بین الملل خصوصی تسلط دارند و از اخبار روز حقوق بین المللی دنیا آگاه هستند فقط یک امر حقوقی نا پایدار به شمار می آید . به این دلیل که با تغییر قوانین کشور اسپانیا تمامی مولفه های ثبت شرکت در اسپانیا ممکن است تغییر کند .
یکی از زیر شاخه های سرمایه گذاری در اسپانیا ثبت شرکت در آن کشور می باشد.
جهت ثبت شرکت در اسپانیا ابتدا بهتر است سفری به اسپانیا داشته باشید و باید برای ورود به بازار کسب و کار اسپانیایی اول از امکانات آن آگاه باشید .
اگر شما متقاضی ثبت شرکت در اسپانیا هستید پیشنهاد می کنیم مطالب درج شده در این مقاله را مطالعه فرمایید .

برای راه اندازی یک کسب و کار در اسپانیا شما می توانید با این عنوان ها شروع کنید :

– به عنوان یک شرکت جدید
– به عنوان یک سرمایه گذاری مشترک
– به عنوان شاخه اسپانیایی
– به عنوان یک فرد خود اشتغال
– به عنوان یک دفتر نماینده
به عنوان یک کسب

چگونه باید برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود در اسپانیا اقدام کرد :

۱- شماره شناسایی مالیات ( NIE )

قبل از اینکه شما راه اندازی یک کسب و کار در اسپانیا را شروع کنید ، همه ی خارجی های مقیم یا غیر مقیم ، باید شماره شناسایی مالیات یا NIE داشته باشند .که برای هرگونه معاملات مالی در اسپانیا ضروری می باشد .
به طور مثال برای ثبت شرکت داشتن NIE الزامیست.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت NIE :

– یک فرم درخواست the Solicitud de Numero de Identidad de Extranjero (NIE) yCertificados (form EX-15)
– رسید برای پرداخت ، مهر شده توسط بانک
– اصل و کپی کارت هویت و یا گذرنامه
– دو تا عکس گذرنامه
– اسناد و مدارک گواهی بیان دلیل برای تقاضای گزارش NIE ( شاید لازم شود )

۲- RMC ( Registro Mercantil Central )

اولین قدم در راه اندازی SL بدست آوردن گواهی ( گواهی توافقی بی نام نامیده می شود ) از the Mercantile Registry به منظور این که نام شرکت شما در قبل استفاده نشده است . سپس شما می توانید نام شرکت خود را انتخاب نمایید.
شما ی توانید خودتان از طریق سایت www.rmc.es انجام دهید .

۳- AEAT ( Agencia Estatal de la Administracion Tributaria )

بعد شما باید برای C.I.F( کد شناسایی مالیات ) درخواست بدهید ، اصل وکپی NIE را همراه خود داشته باشید و توصیه داریم این فرم مالیات را قبل از بردن به اداره مالیات با دقت چک و در صورت نیاز اصلاح فرمایید .

۴- بانک

زمانی که کد مالیاتی و گواهی بدون نام توافقی را دریافت می کنید ، یک سپرده از ERU 3,000 ( که حداقل سرمایه ی مجاز می باشد ) باید به یک حساب بانکی اسپانیایی پرداخت شود . مدارک و شواهد از پرداخت را می توان در قالب یک گواهی بانکی به دفتر اسناد رسمی یا وکیل نشان داد .

۵- دفتر اسناد رسمی

در حال حاضر شما با سه سند قبلی می توانید به دفتر اسناد رسمی جهت مدیر موسس شرکت درخواست دهید و همچنین در جهت برپا کردن شرکت آماده شوید .
شما می توانید یک قرار ملاقات با دفتر اسناد رسمی برای امضاء سند ترتیب دهید و نزدیک ترین دفتر اسناد را از سایت www.notariado.org پیدا کنید. این مرحله حداقل یک یا سه روز بسته به دفتر اسناد رسمی طول می کشد.
شما باید به دفتر اسناد رسمی اصل و فتوکپی مدارک ذیل را ارائه دهید :

– فرم مالیات AEAT
– گواهینامه خود از RMC
– NIE
– شواهد از پرداخت بانک
۶- کلیات AEAT

با گرفتن سند اصلی ثبت شرکت از دفتر اسناد رسمی ، شما باید به اداره مالیات دولتی رفته و سند را ثبت نمایید. این مرحله بیشتر از ۲ ساعت طول نمی کشد ، اصل مدارک و فتوکپی از سند و NIE را همراه خود داشته باشید .
۷- RM ( Registro Mercantil )
۸- TGSS ( Tesoreria General de la Seguridad Social )

آخرین مرحله ثبت نام به عنوان مدیر شرکت برای امنیت اجتماعی و هدف بیمه حوادث شغلی می باشد.
پرداخت های ماهیانه برای مدیران که مستقل هستند EUR 235 می باشد.

بطور کلی ثبت شرکت در اسپانیا گزینه ای مناسب است اما ریسک هایی به همراه دارد ، بنابر این جهت اینکه از طریق قانونی و ایمن پروسه مهاجرت به اسپانیا از جمله ثبت شرکت در اسپانیا و یا سرمایه گذاری در اسپانیا و یا تمکن مالی در اسپانیا و یا خرید ملک در اسپانیا و در نهایت اخذ اقامت اسپانیا را انجام دهید حتما با مشاورین موسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل فرمایید و با مشاورین مجرب و وکلای ارشد موسسه به پاسخ سوالات خود دست یابید.

Rating: 5

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

6 پاسخ
  1. علی گفته:

    سلام و ارادت ، بنده الان دانشجوی مقطع مستر هستم در اسپانیا و تازه تحصیل رو شروع کردم اینجا . و دوره یک سال هست . می خواستم بدونم امکان اینکه در طی این مدت می توانم شرکتی در اینجا ثبت کنم و حتی کار کنم ؟ با ویزای تحصیلی امکانش هست یا خیر ؟ ممنون میشم پاسخ بدید

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour2 گفته:

      با سلام. با توجه به اینکه شهروند اسپانیا نیستید و ویزای تحصیلی دارید، فقط میتونید تحصیل و کار حین تحصیل کنید و در پایان تحصیل به کار دائم و یا ثبت شرکت بپزدازید. مگر اینکه از تحصیل انصراف بدید و به دنبال کار و ثبت شرکت باشید که ریسک بالایی داره و دردسر قابل توجه.

      پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ادب. برای اخذ اطلاعات در این زمینه می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  2. محمد علی شنانی گفته:

    سلام
    مراحل
    مدت زمان
    هزینه
    جهت ثبت شرکت دراسپانیا چگونه است؟
    برای تجارت بین المللی زعفران
    کمترین هزینه ممکن که امکان تردد در اروپا هم فراهم باشد
    سپاسگذارم

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ادب. برای اخذ اطلاعات در این زمینه می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ