تخفیفات پاییزی ویژه در مؤسسه حقوقی ملک پور

تخفیفات ویژه موسسه حقوقی ملک پور به مدت 3 روز

در روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه  

همین حالا تماس بگیرید واز تخفیفات فوق العاده استفاده کنید. 

خیلی زود دیر می شود.

تخفیف ویژه مشاوره با آقای ملک پور

مشاوره با مدریت محترم مؤسسه، آقای ملک پور تا 20% تخفیف
0روز0ساعت0دقیقه

تخفیفات ویژه مؤسسه حقوقی ملک پور بر روی محصولات ویدئویی

هنر زندگی کردن 20 درصد تخفیف
راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت 20 درصد تخفیف
اپلای و ویزای تحصیلی اتریش 20 درصد تخفیف
ویدئوی دوره فوق فشرده زبان انگلیسی با 20 درصد تخفیف
ویدئوی آموزش زبان آلمانی با 20 درصد تخفیف

مهلت باقی مانده برای استفاده از تخفیفات محصولات

0روز0ساعت0دقیقه

شما می توانید از این فرصت استثنایی استفاده کنید و برای دریافت مشاوره رایگان، شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند. یا در صورت تمایل می توانید با شماره 02149196000 تماس حاصل نمایید.

در صورت تمایل می توانید در بخش دیدگاه های همین صفحه، مشخص کنید که بر روی چه محصولات و خدماتی درخواست تخفیف دارید. پیشنهادات با ارزش شما برای ما محترم خواهد بود. 

law تخفیفات ویژه
37 پاسخ
  1. آزاده گفته:

    سلام وقت بخیر
    من چند بار پیام دادم اما از پشتیبان انلاین پاسخی دریافت نکردم ایا همیشه پاسخ گویی همینطور هست ؟
    من کارشناسی ارشد عمران گرایش مدیریت پروزه و ساخت دارم و 13 سال سابقه کار .37 سال سن دارم و همسرم هم کارشناسی ارشد محیط زیست دارن و 15 سال سابقه کار مدیریتی . دخترم هم 10 ساله هستن . من در مورد امکان دریافت بورسیه تحصیلی برای مقطع دکتری و یا اقامت کاری سوال دارم . از کجا شروع کنم و چطور از شما در این مورد مشاوره بگیرم .
    ممنون امیدوارم که جوابی از شما دریافت کنم

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour2 گفته:

      با سلام. حجم تماس ها بالاست و به همین دلیل ممکن است ارتباط با ما کمی زمان بر باشد. به هر حال،
      شرایط اخذ بورسیه تحصیلی:
      اخذ بورسیه تحصیلی و تحصیل رایگان در دانشگاه های خارجی با توحه به میزان بالای درخواست بورسیه تحصیلی و تحصیل رایگان توسط متقاضیان در سراسر جهان، نیازمند داشتن شرایط ویژه علمی، مقالات ISI، رزومه تحصیلی قوی، مدرک زبان با نمره بالا و سایر شرایط مشابه می باشد. همچنین می بایست از استاد دانشگاهی در دانشگاه های کشور مورد نظر تاییدیه داشته باشید. فرم زیر را پر نموده و در صورت داشتن شرایط لازم، با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید.
      https://malekpour.ir/فرم-درخواست-ارزیابی-اخذ-بورسیه

      شرایط اخذ ویزای کاری:
      کار در اروپا نیازمند پیشنهاد شغلی از کارفرمای کشور موردنظر و سن زیر 40 به همراه مدرک زبان مورد نیاز آن کشور و سایر مدارک و شراط مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری می باشد. شما می توانید در موسسات کاریابی کشور مورد نظر خود جست و جو نموده و در صورت موفقیت و اخذ پیشنهاد کاری از کارفرمای آن کشورها مشغول به کار شوید.

      شرایط تحصیل دکتری:
      برای اخذ پذیرش دکتری شخصاً می بایست از طریق یافتن استاد راهنما از یکی از دانشگاه های کشور مربوطه اقدام نمایید و این امکان بستگی به داشتن شرایطی مانند رزومه تحصیلی مناسب، نداشتن گپ تحصیلی بالا، نمره زبان خوب و مواردی اینچنینی خواهد داشت.

      پاسخ
  2. هومن گفته:

    با سلام
    من 37 سال سن دارم دارای مدرک لیسانس مکانیک و فوق لیسانس مدیریت و دارای 12 سال سابقه در زمینه نفت و گاز هستم و همسرم هم 37 سال سن دارد دارای مدرک فوق لیسانس آموزش زبان انگلیسی می باشند و یک فرزند 7 سالهدارم. میخواستم ایا امکان مهاجرت برای ما هست؟ و کدوم کشور را پیشنهاد میدهید؟

    Rating: 4
    پاسخ
    • MIE.Malekpour1 گفته:

      با سلام
      شما می توانید از طریق ویزاهای کار، تحصیل و سرمایه گذاری اقدام کنید. برای اینکه بتوان پاسخ دقیقی به شما داد شرایط شما باید با جزئیات بررسی شود. اما شما امکان اقدام برای ویزای کار کشورهایی مانند اترش، آلمان و احتمالا کانادا را می توانید داشته باشید. روش های تحصیلی نیز در برخی از کشورهای اروپایی برای شما امکان پذیر است. توصیه می کنیم مقالات سایت را مطالعه کنید و ویدئو های موجود در وبسایت و شبکه های مجازی ما را مشاهده کنید تا بتوانید دامنه تحقیقات خود را متمرکز تر کنید.

      پاسخ
    • miemalekpour30 گفته:

      باسلام و عرض ادب
      دوست گرامی شما هنوز در ابتدای راه هستید و داشتن این حس منفی باعث عدم پیشرفت شما می شود اگر برای شما ممکن است ویدئوی راه زندگی را خریداری نمایید و در کانال تلگرامی راه زندگی عضو شوید بسیار برای شما مفید و مؤثر می باشد. با توجه به رزومه علمی مناسبی که دارید می توانید برای اخذ بورسیه تحصیلی در دانشگاه اقدام نمایید و حتی شانس استفاده از تحصیل رایگان آلمان و اتریش برای شما مهیا می باشد. کافس است یک برنامه ریزی دقیق داشته باشید و طبق همان برنامه پیش بروید

      پاسخ
  3. Roozbeh گفته:

    با عرض سلام و احترام.
    من 38 سال سن دارم دارای مدرک مهندسی برق الکترونیک.سابقه کار 10 ساله مرتبط از شرکت توزیع(دیسپاچینگ) تاتعمیرات برددارم.درحال حاضر دارای نمایندگی خدمات پس از فروش می باشم.در صورت امکان جهت مهاجرت کار انگلیس می توان اقدام کردد.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

    پاسخ
    • miemalekpour30 گفته:

      باسلام و عرض ادب
      تخصص شما خوب بوده و شرایط کاری خوبی می تونید داشته باشید فقط اینکه برای کار در انگلستان بایستی یک پیشنهاد غلی از این کشور داشته باشید. اما در کشورهایی مانند آلمان یا اتریش می توانید ویزای جستجوی کار دریافت دارید و در یک فرصت 6 ماهه در این کشورها دنبال کار باشید

      پاسخ
    • miemalekpour30 گفته:

      باسلام و عرض ادب
      جشنواره تخفیفات دوره ای می باشد و در صورت لزوم در دوره های آتی ویزای تحصیلی هلند شامل تخفیفات خواهد شد

      پاسخ
  4. لیزا گفته:

    با سلام و عرض ادب
    جناب اقای دکتر تولدپرنسس زیبایتآن مبارک بسیار متشکر و سپاسگزار هستیم که صادقانه اطلاعات در اختیار هموطن خودتون قرار میدهید.

    پاسخ
    • miemalekpour30 گفته:

      باسلام و عرض ادب
      حق الوکاله های کارت قرمز سفید قرمز پس از بررسی پرونده شما قابل عرض می باشد چون یک پروسه حقوقی دارد و متغیر است

      پاسخ
  5. صبا گفته:

    سلام.
    من لیسانس حسابداری خوندم. همسرم فوق لیسانس مکانیک با ۶ سال سابقه کار و آیلتس ۵.۵. با آقای جلالی مشاوره گرفتیم پیشنهاد هلند را دادن برای ویزای تحصیلی. و همسرم بعد از چند ماه بتونن بیان. میخواستم ببینم با این شرایطی که دارن میتونن کار مرتبط پیدا کنن؟
    ممنون

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour2 گفته:

      با سلام. کار همراه در هلند بستگی به موافقت اداره مهاجرت هلند دارد. همراه بعد از کسب مجوز می تواند با مراجعه به موسسات کاریابی در هلند کار مورد نظر رو پیدا کند.

      پاسخ
  6. عباس رجايي گفته:

    سلام،
    اقاي دكتر عزيز من رشته تحصيليم مهندس شيمي هستش و هشت سال سابقه كار مرتبط با بيمه رو دارم.سنم ٣٠ سال هستش و متاهل هستم.زبان انگليسي ٦/٥ دارم آيلتس.
    ميخواستم بدونم كدوم كشورها رو ميتونم اقدام كنم براي كار؟
    ممنون ميشم راهنماييم كنين.🙏🏼

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour2 گفته:

      با سلام . کار در اروپا نیازمند پیشنهاد شغلی از کارفرمای کشور موردنظر و سن زیر 40 به همراه مدرک زبان مورد نیاز آن کشور و سایر مدارک و شراط مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری می باشد. شما می توانید در موسسات کاریابی کشور مورد نظر خود جست و جو نموده و در صورت موفقیت و اخذ پیشنهاد کاری از کارفرمای آن کشورها مشغول به کار شوید.

      کار در کانادا از طریق امتیازبندی و دارای شرایط خاصی بوده و ویژه متخصصان و نیروهای کار ماهر در مشاغل مورد نیاز این کشور است که پس از قبولی در سیستم امتیاز بندی طی مراحلی ویزای کار کانادا را به دست می آوردند این ویزا نیازمند نمره زبان و سایر فاکتورهاست که از جمله آن می توان به سن زیر 40 سال اشاره نمود. همچنین پروسه درخواست تا اخذ ویزای کار کانادا تقریباً زمان بر است.
      در صورتی که قصد اقدام شخصی و خبره شدن در امر مهاجرت از طریق اسکیل ورکر به کانادا هستید می توانید محصول زیر را تهیه نمایید.
      https://malekpour.ir/product/آموزش-جامع-اقامت-کاری-دولت-فدرال-کاناد

      پاسخ
  7. مهدی گفته:

    با سلام. مهدی هستم. 37 ساله. دارای 15 سال سابقه کار. دارای مدرک مهندسی نقشه برداری و مهندسی معماری و همچنین کارشناسی ارشد مهندسی GIS. همسرم هم 35 ساله و با 7 سال سابقه کار و مدارک دانشگاهی مهندسی عمران و مهندسی نقشه برداری و همچنین کارشناسی ارشد مهندسی GIS. میخواستم راهنمایی بفرمایید برای ویزای تحصیلی اتریش شرایط مناسبی داریم یا نه و پیشنهاد شما با توجه به شرایط گفته شده چه خواهد بود. ممنونم

    Rating: 5
    پاسخ
    • miemalekpour30 گفته:

      باسلام و عرض ادب
      شرایط شما در مجموع جهت مهاجرت تحصیلی و مهاجرت کاری مناسب می باشد و اگر از میزان پشتوانه مالی شما اطلاعات بیشتری در دسترس باشد بهتر می توان توضیحات را ارائه داد شما می توانید با ویزاهای دوره زبان وارد اتریش شوید و نفر همراه اجازه کار تمام وقت دارند

      پاسخ
  8. مریم گفته:

    با سلام و احترام
    لطفا برای پذیرش و ویزا دانشگاههای خصوصی اتریش هم تخفیف ۸۰درصدی اعمال کنید
    با سپاس فراوان

    Rating: 5
    پاسخ
  9. Ali reza گفته:

    با سلام

    آيا با توجه به تخفيف هايي كه در سايت اعلام شده اين تخفيف ها براي هر دو حالت پذيرش وكالت و در يافت ويزا صورت مي پذيرد.

    با تشكر

    Rating: 5
    پاسخ
  10. منصور گفته:

    با سلام جناب اقای ملک پور برخی از ویدئو های شما را دیده ام و همچنان می بینم . باید هماهنگی کنم در هفته آینده از طریق اسکایپ با دفتر شما در وین مشاوره کنم قبل از آن مطالبی را به عرض می رسانم . اولا بنده یک دهه با حقوقدان ها به لحاظ شغلم کار کرده ام و به آنان به جهت استیفای حقوق عامه ارادت خاصی دارم . من و خانواده ام قصد داریم به اتریش مهاجرت نماییم البته سه فرزند دارم و همسرم . از طریق سرمایه گذاری 700 تا حداکثر 800 میلیونی می توان مخارج را پوشش داد سرمایه گذاری از طریق اوراق قرضه می باشد ؟ ایا سود به آن تعلق می گیرد . توضیحات بیشتر در مشاوره اسکایپ
    با تشکر موفق باشید

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour2 گفته:

      با سلام. شما برای سرمایه گذاری در اتریش نیاز به مشاوره تخصصی خواهید داشت.
      برای مشاوره اسکایپی با جناب آقای ملک پور می باست با دفاتر ما تماس گرفته و پس از شنیدن شرایط آن، در صورت موافقت در لیست مشاوره قرار بگیرید.
      در صورت تمایل با دفاتر ما تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  11. mostafa_tj گفته:

    با سلام. جناب آقای ملک پور. لطفا در دو مورد تخفیف تولد فرزند عزیزتان رااعمال بفرمایید تا قشر متوسط هم بتواند از این تخفیف بهره مند گردد
    ۱. مشاوره اسکایپ با شخص شما
    ۲.قیمت قرارداد اسکیل ورکر کانادا
    با تشکر

    Rating: 5
    پاسخ
  12. نیما گفته:

    باسلام و عرض ادب
    باتوجه به زمان طولانی گرفتن ویزای همراه (برای همسر) در قضیه ویزای کار آلمان، میخواستم ببینم این مدت زمان در قضیه ویزای جستجوی اتریش به چه صورت هست و زمانیکه کار پیدا کنیم و برای همسر اقدام کنیم چقدر زمان می‌بره تا همسر ویزا بگیره و ملحق بشه؟ و اینکه هزینه دوره زبان آلمانی در اتریش چقدر هست که از این طریق اقدام کنیم و با همراه همزمان بریم اتریش و دنبال کاریابی باشیم؟
    با سپاس

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour1 گفته:

      با سلام
      معمولا همسر پس از 3 تا 4 ماه می تواند ملحق شود.
      کورس زبان 6 ماهه در اتریش حدود 4 تا 6 هزار یورو هزینه دارد و گرفتن دوره زبان در اتریش کار تقریبا سختی است و ممکن است نتوانید از این طریق اقدام کنید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Rating: 5