تحصیل در کانادا

در این قسمت می توانید ویدیوی مربوط به نکات پذیرش تحصیلی و ویزای تحصیلی کانادا و چگونگی تبدیل اقامت دانشجویی به اقامت دائم را مشاهده نمایید.

قسمت اول

video تحصیل در کانادا

قسمت دوم

video تحصیل در کانادا

 

Rating: 4
10 پاسخ
  1. سپیده گفته:

    سلام و عرض ادب. ضمن تشکر قلبی فراوان از زحمات بی شائبه و صادقانه شما و عرض ارادت بابت بزرگواری های پرمهر شما عزیز و ادب و احرتامی که برای مخاظبان قائل هستین میخواستم بپرسم من دختر و ارشد صنایع غذایی هستم. کارشناسی رو در یک عیرانتفاعی با معدل 19.31 و 19.20 با رتبه الف و استعدادهای درخشان تموم کردم. رتبه کنکورم در آزمون سراسری ارشد 62 بود. ارشدم رو در ساری با معدل 16.72 تموم کردم و سال 95 شهریور ماه فارغ التحصیل شدم و از آبان 95 در یک مدرسه عیرانتفاعی بعنوان معاون مشغول به کار هشتم و بیمه تامین اجتماعی دارم. متولد 1 فروردین 62 (34 ساله نزدیک به 35 سال!) هستم- مجرد- ساکن ارومی- دو مقاله همایشی دارم (فارسی)- دو مقاله پذیرش نهایی شده در تربیت مدرس (فارسی)- یک مقاله لاتین که در تلاش برای سابمیت کردنش هستم و دو مقاله لاتین رئو هم جدید می خوام شروع کنم کار کنم (یعنی هنور شروع نکردم ولی در برنامم هست)- مدرک زبان MSRT دارم و برای آیلتس بعد از عید اقدام خواهم کرد. کل سرمایه ای که میتونم برای تمام مراحل کار از ترجمه مدارک گرفته تا رفتن برای تحصیل 20-25 میلیون تومن هست- از نظر فردی آدمی هستم خلاق، فعال، سهت کوش، تلاش گر، جدی و با پشتکار و اراده ی قوی- قصد داشتم موضوعی رو انتخاب کنم پروپوزال آماده کن مبا اساتید در ارتباط باشم و از این طریق اقدام کنم ولی چون سن من به 35 سال نزدیک هست کمی ریسکه نمیدونم چیکار باید بکنم.
    میخواستم برای فول فاند دکترای یک دانشگاه خوب اقدام کنم و تعریف آلمان- اتریش- اسکاندیناوی و کاناداو ترکیه رو زیاد شنیدم- میخواستم از شما خواهش کنم راهنمایی بفرمایین که با توجه به شرایطی که گفتم شما چه دانشگاه چه کشور و چه روشی رو برای بنده صلاح تر میبینین؟ ادامه تحصیل در مقطع ارشد بصورت مجدد رو ؟ (چون بر اساس مطالعه ای که کردم تو سایت متوجه شدم میفرمایین اگر اساتید شما رو از مقطع ارشد بشناسن هم شانس فاند دکرت زیاد میشه هم فول فاند میشین) – یا ادامع تحصیب در مقطع دکترا رو؟ یا اصلا با مدرک ارشد کاری اقدام کنم؟ یا روش دیگه ای رو پیشنهاد می کنین؟
    و اینکه آیا برای رشته من GRE ضروری هست داشته باشم؟
    و اگر آیلتش رو دیرتر بگیرم آیا اساتید قبول میکنن که مدرک رو کمی دیرتر بهشون تحویل بدم اگر پذیرشم کردن؟
    ممنون میشم اگر بزرگواری کنین و راهنمایی بفرمایین
    از لطف و بزرگواری و حس خوب و انرژی مثبت و انگیزه ای که بهمون انتقال میدین صمیمانه ازتون متشکرم

    Rating: 4
    پاسخ
  2. Shaun گفته:

    سلام خسته نباشین…. میخاستم بدونم برای رفتن به کانادا باید حتما برای تحصیل باشه یا سرمایه گذاری ؟ اگه بخام با مدرک تحصیلی برم باید مدرک تحصیلیم در سطح خاصی باشه؟ مثه فوق دیپلم لیسانس و فوق لیسانس؟…. من ۲۳ سالمه با مدرک کاردانیه فناوری اطلاعات IT و حقیقتش زندگیه درسته حسابی هم ندارم میخاستم بدونم چه راه هایی برا کسی با شرایط من وجود داره… عذر میخام وقتتون رو گرفتم و ممنون از توجهتون…

    پاسخ
    • P.Taghavi گفته:

      با سلام دوست بزرگوار طرق قانونی به شش دسته تقسیم میشوند سرمایه گذاری – ثبت شرکت – ازدواج با تبعه خارجی – ویزای کاری – تولد فرزند – ویزای تحصیلی. شما میتوانید از طریق ویزای کار و یا تحصیل اقدام نمایید و رشتۀ تحصیلی شما شانس خوبی برای مهاجرت دارد. البته برای پاسخ قطعی شرایط شما باید به صورت کاملتری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد. پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتر و ارزیابی مسیرهای دیگری برای شما با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  3. حانیه گفته:

    سلام وقتتون بخیر دکتر عزیزم…. خیلی دوستتون داریم… و خوشحالم که مامانم با وب سایت شما اشنا شد… من لیسانس مامایی دارم و 23 سالمه زبانمم درحد متوسط… برای اقامت کانادا چ جوری باید اقدام کنم؟ واینکه چقد هزینه باید داشته باشیم ایا 200 تومن کافیه؟!

    پاسخ
    • P.Taghavi گفته:

      با عرض سلام و احترام و با تشکر از لطف شما. دوست بزرگوار طرق قانونی مهاجرت به شش دسته تقسیم میشوند سرمایه گذاری – ثبت شرکت – ازدواج با تبعه خارجی – ویزای کاری – تولد فرزند – ویزای تحصیلی. شما میتوانید از طریق تحصیل و یا ویزای کار و یا سرمایه گذاری اقدام نمایید. البته امتیازات شما برای باید محاسبه گردد و شرایط شما باید به صورت کاملتری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد. پیشنهاد می کنیم جهت اطلاعات بیشتر و بررسی روش های مختلف با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  4. ناشناس گفته:

    سلام ،من لیسانس معماری دارم ۲۶سالمه ۳سال از تحصیلم گذشته..میخوام برای pre master اقدام کنم ،حتما باید مربوط به رشته ی خودم اونجا هم فوق بخونم؟؟و. اینکه معماری در. کانادا بازار. کار داره؟؟؟ممنون

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب بله معماری در کانادا بازار کار دارد مخصوصا در دیزاین داخلی .پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  5. arab.imani گفته:

    من بسیار خرسند هستم که یک هموطن بزگوار و ارجمند برای هموطنهایی که گرفتار معضلات کشور هستند و میخواهند از این کشور مهاجرت کنند و نمیدانند باید چه کنند و به چه کسی اعتماد کنند، وقت و انرژی و نیروهای با تجربه را بکار گرفته اید و بصورت رایگان مشاوره میدهید فقط میتونم بگم دست همگی شمارو بخصوص دکتر ملکپور را میبوسم.

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.