تحصیل دندانپزشکی در امارات

کشورامارات متحده عربی،یکی ازکشورهای حاشیه خلیج فارس است که باعربستان سعودی وعمان مرز مشترک زمینی دارد.این کشور باجمهوری اسلامی ایران وقطر نیزمرز آبی دارد وازهفت امیرنشین کوچک تشکیل شده است. ابوظبی، بزرگ ترین امیرنشین امارات وپایتخت این کشور می باشد.پس ازابوظبی،دوبی بزرگترین امیر نشین است که مرکز اقتصادی وتوریستی امارات متحده عربی می باشد.فجیره،راس الخیمه ،ام القوین،شارجه وعجمان،ازدیگر امیرنشینان امارات محسوب میشوند.کشورامارات متحده عربی تا سال ۱۹۷۱میلادی،مستعمره انگلستان محسوب می شد ودراین سال به استقلال رسید.در باب تحصیل دندانپزشکی در امارات اهمیت تحصیل درامارات ازاین جهت است که تقریبا تنها کشور غیر انگلیسی زبان است که تمامی کورس های آن به زبان انگلیسی می باشد.اهمیت دیگر تحصیل درامارات،وجود دانشگاههایی باملیت آمریکایی،انگلیسی وکانادایی درهمه امیرنشینان امارات،به خصوص ابوظبی ودبی میباشد.
قطعا تاکنون به تحصیل فرزندانتان درامارات دیگر اندیشیده اید ومطالعاتی دراین زمینه دارید.اگر خواهان اخذ اطلاعات بیشتر درباره واژه هایی چون تحصیل درامارات،تحصیل دندانپزشکی در امارات،شرایط ورود به دانشگاههای کانادایی امارات،دانشگاههای انگلیسی وآمریکایی امارات،هستید،مطالعه این مقاله خالی ازلطف نیست. تحصیل درامارات چه شرایطی دارد؟آیاامکان تحصیل دندانپزشکی درامارات،وجود دارد؟شرایط اخذ پذیرش و تحصیل دندانپزشکی در امارات چیست؟ موسسه مشاوره ای MIE (همکار موسسه حقوقی ملک پور) ،بزرگترین و معتبرترین موسسه حقوقی کشوربه تمامی این سوالات پاسخ می دهد.

نظام آموزش عالی درامارات

تحصیل درامارات،درتحصیلات عالیه ودانشگاهی باداشتن دیپلم کامل متوسطه آغاز می شود.متقاضی تحصیل درامارات ،باید مدرک زبان آیلتس حداقل۵/۵ ازموسسات معتبر داشته باشد.درصورت عدم تسلط به زبان انگلیسی،متقاضی تحصیل درامارات،میتواند دریکی ازکالج های خصوصی،زبان انگلیسی بیاموزد وسپس وارد تحصیلات دانشگاهی درامارات شود.طول دوره لیسانس دردانشگاههای امارات ۳الی ۴ سال می باشد وفارغ التحصیل دانشگاه امارات،امکان ادامه تحصیل دردانشگاههای اروپا،کانادا وآمریکا راخواهد داشت.همچنین متقاضی تحصیل درامارات،پس ازگذراندن ۲ سال درمقطع لیسانس نیز امکان ادامه تحصیل دربریتانیا،کانادا وآمریکا راخواهد داشت.
درمقطع کارشناسی،تحصیل درامارات ،دانشج. حق ۱۰ ساعت کارپاره وقت دارد واجازه بردن همراه ندارد.تحصیل درمقطع فوق لیسانس ۲ ساله می باشد،تحصیل درمقطع فوق لیسانس امارات،به دانشجو حق ۲۰ ساعت کارپاره وقت می دهد ودانشجو می نواند همسر وفرزندان زیر۱۸ سال خود رابه عنوان همراه داشته باشد.ازنکات دیگر تحصیل درامارات،این است که فارغ التحصیل فوق لیسانس ،امکان اقامت یکساله پس ازتحصیل درامارات جهت پیدا کردن کار رادارد تابتواند ازطریق کاریابی درامارات،ویزای دانشجویی امارات، رابه ویزای کارامارات تبدیل نموده ودرنهایت موفق به اخذ اقامت امارات شود.
تحصیل درامارات درمقطع دکتری،نیز امکان پذیر است وامکان اخذ بورس توسط متقاضی تحصیل درامارات نیز وجود دارد.شرط اصلی پذیرش تحصیلی درامارات،داشتن مدرک معتبر آیلتس،گواهی تمکن مالی،داشتن گذرنامه معتبر وهمچنین فارغ التحصیل شدن درمقطع قبلی دردانشگاههای معتبر می باشد.

پذیرش دانشجوی خارجی دردانشگاههای امارات

دانشجوی خارجی،امکان تحصیل درامارات رادارد.باتوجه به مطالب پیش گفته ،دانشجو امکان اخذ پذیرش تحصیلی درامارات رادارد وباتوجه به اینکه نظام آموزشی امارات بانظام آموزشی کشورهای پیشرفته مانند کانادا، انگلستان،آمریکا واسترالیا منطبق است،می تواند سکوی پرتاب بسیار خوبی جهت رسیدن به دانشگاههای برتر دنیا می باشد.

هزینه های تحصیل درامارات

تحصیل درامارات،درکشورهای منطقه خلیج فارس وشاید خاورمیانه یکی ازپرهزینه ترین تحصیلات می باشد.باتوجه به اینکه تحصیل درتمامی مقاطع ورشته های تحصیلی به زبان انگلیسی ومنطبق با آخرین متد های دنیا می باشد ،والدینی که خواهان تحصیل فرزندانشان درکشورهای انگلیسی زبان می باشند،یکی ازبهترین گزینه ها می باشد.هزینه تحصیل درامارات سالانه حدود ۴۰هزار دلار آمریکا می باشد که درمقایسه باسایر کشورهای منطقه،رقم بالاییست.

تحصیل دندانپزشکی درامارات

تحصیل دندانپزشکی در امارات،به صورت مستقیم وپیوسته امکان پذیر نیست.مناسب ترین راه برای تحصیل دندانپزشکی درامارات،اخذپذیرش وویزای تحصیل امارات دررشته های علوم پایه ازقبیل زیست شناسی ویاسایر رشته های علوم پایه می باشد تا پس ازاخذ لیسانس بتواند درمقاطع بعدی وارد دندانپزشکی امارات شود.علاوه براینکه اخذ پذیرش تحصیلی امارات می تواند سکویی برای پرتاب متقاضی تحصیل دندانپزشکی در امارات ویا سایر کشورهای پیشرفته دنیا باشد.

امکان اخذ اقامت وتابعیت امارات

تحصیل دندانپزشکی در امارات، یاسایر رشته های تحصیلی درمقاطع فوق لیسانس به بالا،به فارغ التحصیل امکان اقامت ۱تا دوساله درامارات می دهد تامتقاضی بتواند درخواست ویزای کارامارات ،درصورت پیدا کردن موقعیت شغلی بدهد.پس ازاشتغال به کار،امکان اخذ اقامت امارات برای متقاضی فراهم میشود.ازدیگر راههای اخذ اقامت امارات ،ثبت شرکت درامارات،سرمایه گذاری وازدواج بااتباع کشور امارات می باشد.
متقاضی تحصیل درامارات ویا متقاضی تحصیل دندانپزشکی در امارات،امکان ثبت نام واخذ پذیرش وسپس درخواست صدور ویزای تحصیلی امارات رادارد ودراین زمینه امکان اخذ مشاوره های حقوقی ازوکلای پایه یک دادگستری رادارد. موسسه حقوقی ومهاجرتی معتبر نیز می تواند انجام امور مهاجرتی شما به امارات رابه عهده بگیرد.موسسه مشاوره ای MIE (همکار موسسه حقوقی ملک پور) باهمکاری وکلای پایه یک دادگستری وکارشناسان ارشد حقوق بین الملل خصوصی،امکان ارایه مشاوره حقوقی جهت اخذپذیرش و ویزای تحصیلی امارات رادارد.امید اینکه درراه رسیدن به تحصیل دندانپزشکی در امارات ،همراه خوب وصادقی برای شما باشیم.

Rating: 5
14 پاسخ
  1. مبین تقوی گفته:

    سلام, من رشته ریاضی خوندم ولی پیش دانشگاهی رو نخوندم, و می‌خوام دندان پزشکی تو دانشگاه های دوبی رو بخونم شرایطش رو واسم بگین, پیش دانشگاهی رو باید بخونم یا لازم نیست؟ مثلا یک سال زبان رو دوبی بخونم پیش دانشگاهیم حساب میشع؟ رشته من ریاضیه اشکال نداره؟ شرط معدل داره پذیرش دندان پزشکی دوبی؟ شهریه اش چقدره؟ اجازه کار دارم یا خیر؟ ممنون میشم جوابمو بدید

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour2 گفته:

      با سلام. تحصیل پزشکی و دندانپزشکی و داروسازی و … در اکثر کشورها نیازمند گذراندن دور های پیش پزشکی و یا آزمون های تخصصی مربوطه به همراه داشتن مدرک زبان رسمی آن کشور حداکثر بعد از گذشت دو ترم از تحصیل پزشکی شما می باشد. مدارک و شرایط دیگری نیز مورد نیاز خواهد بود. هزینه تحصیل دندانپزشکی در امارات گرونه و اینکه برای کار حین تصحیل باید از دانشگاهتون و اداره مهاجرت امارات مجوز بگیرین.

      پاسخ
  2. فاطمه گفته:

    سلام وقتتون بخیر،من دانش اموز سال یازدهم رشته تجربی هستم و برای رشته دندانپزشکی در امارات باید کنکور در ایران داد یا نیازی نیست؟!برای تحصیل در این رشته چه شرایطی باید داشت؟!

    Rating: 5
    پاسخ
  3. سارا گفته:

    با عرض سلام. شرايط تحصيل در رشته دندانپزشكي براي كسي كه ليسانس مهندسي دارد چطور است؟ آيا مي تواند از اين ليسانس استفاده كرده و مستقيم وارد دكتراي دندانپزشكي بشود ؟

    پاسخ
    • miemalekpour30 گفته:

      باسلام و عرض ادب
      مهم مدرک دیپلم شما می باشد که در رشته علوم تجربی باشد. شرایط سنی شما هم مهم است و آنرا در نظر داشته باشید

      پاسخ
      • سارا گفته:

        از پاسختون ممنونم. شرايط سني براي تحصيل در دبي چطور است؟ من ديپلم يازده ساله تجربي و پيش دانشگاهي رياضي دارم. مي توانم دروس زيست پيش دانشگاهي را الان بگذرانم و با كسب اان نمره وارد دانشگاه دبي بشوم؟

        Rating: 5
        پاسخ
        • miemalekpour30 گفته:

          باسلام و عرض ادب
          جهت تحصیل در رشته دندانپزشکی در دبی باید مدرک دیپلم تجربی داشته باشید و دانشگاه های دبی شرایط سنی خاصی ندارند اما از آنجایی که برای ایرانی ها کمی سخت ویزا صادر می کنند بهتر است شرایط سنی بالایی نداشته باشید و ذکر یک نکته لازم است که دانشگاه های علوم پزشکی این کشور مورد تایید وزارت بهداشت ایران نیست

          پاسخ
  4. امیر ۹۷ گفته:

    سلام بنده دندان عمومی خوندم و میخوام برای همیشه برم دبی زندگی کنم این چجوری امکان پذیره؟
    واین که اگر من افامت دائم بگیرم دیگه نمی تونم بیام ایران؟

    پاسخ
  5. مرضیه جادریان گفته:

    باسلام ، من دندانپزشک عمومی هستم و برای ادامه تحصیل post dr میخام به دبی بروم ، با توجه به اینکه هزینه تحصیل در امارات بالاست ایا اجازه همزمان کار نیز به دانشجو داده میشود ؟

    پاسخ
  6. mie.editor2 گفته:

    شرایط مهاجرت و تحصیل در عربستان در دانشگاه ام القرای مکه در رشته دندان پزشکی چیست.برای کسی که در کنکور سراسری ایران رتبه تک رقمی اورده

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.