اقامت سنگاپور از طریق ازدواج

مقدمه

یکی از راه های مهاجرت به کشورها ازدواج با اتباع آنهاست سنگاپور هم از این قاعده مستثنی نیست و یکی از راه های اخذ اقامت سنگاپور از طریق ازدواج است.طبق قانون این کشور برای اخذ اقامت سنگاپور از طریق ازدواج کافی ست تنها دو سال پس از ازدواج در این کشور زندگی کنید در این مقاله ایتدا مدارک و شرایط لازم برای اخذ اقامت سنگاپور از طریق ازدواج  وسپس الزامات مورد نیاز برای اخذ تابعیت سنگاپور از طریق ازدواج بیان شده و سعی شده تا جای ممکن به سوالات شما در خصوص اخذ اقامت سنگاپور از طریق ازدواج پاسخ داده شود اما این امر دارای زوایا و جزییات فراوان است که نیازمند تجربه و دانش کافی در این زمینه می باشد لذا وکلای موسسه حقوقی ملک پور با جمع این دو مهم می توانند بهترین راهکارها در خصوص اخذ اقامت سنگاپور از طریق ازدواج و دیگر طرق مهاجرت به سنگاپور را پیش روی شما قرار دهند.

کسی که به عنوان ویزیتور وارد سنگاپور می شود و شهروند سنگاپور ازدواج می کند برای تبدیل ویزای خود و سپس اخذ اقامت و تابعیت این کشور باید درخواست دهد که این درخواست نیازمند شروطی ست که به آن می پردازیم:

ویزای متقاضی باید حداقل ۱۰ روز قبل از ارائه درخواست معتبر باشد.

مدارک زیر ممکن است برای تکمیل درخواست مورد نیاز باشد و شما می توانید آنها را از قبل آماده کنید:

  • صفحه بیوگرافی گذرنامه متقاضی
  • کارت هویت SC همسر
  • گواهی ازدواج متقاضی
  • گواهی طلاق همسر متقاضی SC و در صورت وجود گواهی تولد کودکان
  • بالاترین مدرک تحصیلی همسر متقاضی SC

*توجه: مالیات بر درآمد همسر SC برای ارزیابی ۳ سال گذشته و بیانیه CPF نشان دهنده سهم CPF ماهانه برای ۱۲ ماه گذشته است. روش دیگر،نامه همسر SCدر خصوص فرم مجوز امضا شده رضایت برای ICA که شامل تایید اطلاعات مالی ارائه شده در رابطه با این درخواست با سازمان درآمد داخلی سنگاپور است.

  • برای متقاضیان خویش فرما آخرین گواهی ثبت تجارت از حسابداری و سازمان تنظیم مقررات،اخرین ترازنامه و حساب سود و زیان است
  • عکس رنگی جدید دیجیتالی به اندازه پاسپورت

 

ارسال آنلاین درخواست:

تمام درخواست ها باید به وسیله همسر SC توسط سرویس الکترونیک یا e-VPAA ارسال شود.

هزینه فرایند برای هر درخواست ۳۰ دلار است که در زمان ارائه اخذ می شود و غیرقابل بازگشت است.

 

 

بعد از ارسال درخواست:

زمان این فرآیند حداکثر ۶ هفته است اما کسانی که نمی خواهند از طریق ارزیابی پیش از ازدواج LTVP عمل کنند مدت زمان بیشتری تا حداکثر ۶ ماه نیاز دارد.اگر درخواستتان همچنان در زمان پردازش است لطفا صبر کنید تا نتیجه از طریق Eservice یا ایمیل به شما ارسال شود و از پرسیدن وضعیتتان از ICA خودداری کنید.

متقاضی و همسرش ممکن است نتیجه درخواستشان را از طریق e-VPAA یا Ienquiry بررسی کنند.

https://ienquiry.ica.gov.sg/home.do

https://ltpass.ica.gov.sg/evpaa/main.do

ممکن است اصل یا فتوکپی اسناد برای فرایند درخواست نیاز باشد.همسر sc از اسناد مورد نیاز آگاهی پیدا می کند.

متقاضی و همسرش ممکن است برای مصاحبه مراجعه کنند.اگر مصاحبه ضروری باشد همسر sc آگاه می شود.

پس از موافقت با درخواست:

همسر sc باید برای صدور ویزای سفری مالتی پل ۳۰ دلار و برای ویزای بلند مدت ۶۰ دلار به e-VPAA بپردازد. پرداخت باید در عرض ۳۰ روز از نامه IPA صورت گیرد.عدم انجام این کار باعث خروج خودکار درخواست می شود.

اگر متقاضی یا همسر سنگاپوری اش برای تمدید ویزای کوتاه مدت درخواست دادند این درخواست تایید می شود.هزینه اضافی ۴۰ دلاری هم مورد نیاز است.

*۴۰ دلار در صورتی قابل اجراست که ویزا از زمان ورود متقاضی برای یک دوره سه ماه یا بیشتر تمدید شود.

متقاضی و همسرSC نیاز به تحصیل دوباره نامه IPA از طریق e-VPAA دارند که به مدت دو ماه از صدور معتبر است(نامه IPA برای ویزای بلند مدت صادر نمی شود)

چک اپ پزشکی برای متقاضیان بالای ۱۵ سال نیاز است.متقاضی از چک آپ پزشکی از طریق IPA مطلع می شود.

اصول اسناد مورد نیاز برای حمایت از درخواست باید در زمان انجام تشریفات برای صدور ویزای بلند مدت به افسر ICA ارایه شود.لیست اسناد مورد نیاز در نامه IPA بیان می شود.

ممکن است نیاز به دادن سپرده توسط همسر SC باشد.اگر نیاز باشد مقدرا سپرده و نحوه پرداخت در نامه IPA بیان می شود.

متقاضی و همسرش باید برای جمع آوری LTVP حضور فیزیکی داشته باشندو این جمع آموری تنها با توسط قرار ملاقات به دست می آید.

متقاضی باید یک کپی از قوانین ومقررات صدور کارت LTVP را  قبل از جمع آوری آن تصدیق و ارائه دهد.

نکات مهم

  • متقاضی باید در همه زمان در طول اقامت خود در سنگاپور ویزای معتبر داشته باشد.
  • متقاضی باید گذرنامه داشته باشد.
  • اسناد نباید به انگلیسی جاپ شده باشند باید به انگلیسی ترجمه شده باشند.ترجمه ها توسط سفارت کشور صادر کننده اسناد یا دفتر اسناد رسمی انجام و گواهی شده باشند.
  • ICA ترجمه هیچ شرکت خصوصی و یا اشخاص را تایید نمی کند.
  • ICA ممکن است اطلاعات شخصی شما را برای ارائه سرویس بهتر با سازمان های دیگر به اشتراک بگذارد اند ، تا که به شما  بهتر خدمت کنند مگر اینکه چنین به اشتراک گذاری قانون ممنوع باشد.

اخذ تابعیت سنگاپور از طریق ازدواج

افرادی که می توانند برای تابعیت سنگاپور درخواست دهند:

الف-افراد بالای ۲۱ سال که اقامت دائم سنگاپور را برای حداقل دو سال داشتند.این افراد می توانند با همسر یا فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال خود با هم درخواست دهند.

ب-همسر شهروند شنگاپور که حداقل ۲ سال از ازدواجش گذشته و اقامت دائم سنگاپور را برای دو سال داشته.

ج-کودکان متولد شده در خارج از سنگاپور از شهروندان سنگاپوری(پدر و مادر باید از نظر قانونی ازدواج کرده باشند)

چگونگی دادن درخواست

درخواست تابعیت سنگاپور می تواند از طریق اینترنت و یا با تکمیل فرم های درخواست و ارسال حضوری آن به ICA باشد.فرم های درخواست ارسال شده از طریق پست پذیرفته نخواهد شد.از ژوئن ۲۰۱۶ تمام درخواست ها باید با قرار ملاقاتی که از طریق زیر به دست می آید انجام شود:

  • ارائه آنلاین از طریق پستsc(درخواست تابعیت الکترونیک سنگاپور)از شما خواسته می شود بعد از ارائه درخواست sc یک تاریخ برای قرار ملاقات انتخاب کنید
  • تکمیل فرم درخواست شهروندی سنگاپور و ضمیمه کردن تمام اسناد و سپس یک قرار ملاقات آنلاین از طریق سیستم رزرو و ملاقات الکترونیک ICAاز ۱ ژوئن ۲۰۱۶ جهت ارائه درخواست به ICA

 

فرم درخواست و اسناد مورد نیاز

الف)اقامت سنگاپور برای کسانی که حداقل ۲۱ سال سن دارند

باید فرم SCRAو فرم Annex A را تکمیل کنند.

  • اگر با همسرتان درخواست می دهید همسرتان هم باید فرم SCRA را تکمیل کند.
  • اگر با کودکانتان درخواست می دهید هر فرزند باید یک فرم SCRM تکمیل کند.
  • درخواست های تکمیل شده باید با اسناد مورد نیاز همه با هم ارسال شوند.

توجه:برای افراد متاهل اسناد همسر هم مورد نیاز است حتی اگر درخواست ندهند.

ب)همسر شهروند سنگاپور

ا باید فرم SCRA را تکمیل کند.

*توجهات برای تکمیل فرم SCRA:

۱-اگر برای همسر و فرزندان زیر ۲۱ سالتان درخواست می دهید باید برای هر یک به طور جداگانه درخواست دهید.

۲-فرم درخواست به طور آنلاین یا چاپی تکمیل می شود.

۳-تمتم اطلاعات اعلام شده در درخواست باید کامل،دقیق و قابل تایید باشد.اطلاعات نادرست ممکن است باعث تعقیب شما در دادگاه شود.

۴-بخش اعلام دیدگاه را علامت نزنید.این بخش در ICA در پایان مصاحبه انجام می شود.

۵-تمام مدارک مورد نیاز باید با همدیگر و با فرم درخواست کامل ارائه شود.اسناد ناقص ممکن است باعث عدم پذیرش درخواست شود.

*توجه برای ارائه درخواست:

درخواست تکمیل شده باید به همراه این مدارک ارائه گردد. درخواست می تواند آنلاین یا حضوری ارایه شود.هم متقاضی و هم همراه باید در مصاحبه حاضر شوند.

۶-عکس مورد نیاز باید رنگی وبدون حاشیه و با پس زمینه مشکی باشد و در ۳ ماه گذشته گرفته شده باشد وصورت باید به طور کامل و بدون روسری باشد مگر اینکه متقاضی طبق آداب و رسوم مذهبی یا نژادی عادت به پوشیدن روسری داشته باشد.

اسناد:

_اصل اسناد و فتوکپی هر یک از موارد زیر مورد نیاز است.اصل اسناد بلافاصله بعد از رویت بازگردانده می شود.

_برای متقاضی متاهل اسناد همسرش باید آماده باشد حتی اگر همسرش درخواست ندهد.

_اسناد نباید به انگلیسی جاپ شده باشند باید به انگلیسی ترجمه شده باشند.ترجمه ها توسط سفارت کشور صادر کننده اسناد یا دفتر اسناد رسمی انجام و گواهی شده باشند.

-اسناد اضافی ممکن است در زمان بررسی درخواست نیاز باشند.

۷-کارت هویت

۸-گواهی تولد،فهرست سرشماری خانوار یا ثبت نام خانواده در آن

۹-گواهی رسمی ازدواج

۱۰-گذرنامه یا هر سند سفر دیگری

۱۱-اجازه ورود یا اجازه ورود مجدد

۱۲-نامه اشتغال از کارفرمای فعلی خطاب به کمیسر،ICA به تاریخی که برای بیش از ۳ ماه گذشته از تاریخ درخواست تقاضا نباشد و به بیان شغل،تاریخ شروع اشتغال،حقوق و دستمزد پایه و  ناخالص در هر ماه بپردازد.

۱۳-فرم مجوز امضا شده (ضمیمه SC) رضایت برای ICA که شامل تایید اطلاعات مالی ارائه شده در رابطه با این درخواست با سازمان درآمد داخلی سنگاپور و هیئت مدیره صندوق مرکزی است.

۱۴-برای متقاضیان خویش فرما آخرین گواهی ثبت تجارت از حسابداری و سازمان تنظیم مقررات،اخرین ترازنامه و حساب سود و زیان است.

۱۵-گواهی فوت و طلاق یا سند جدایی و اوراق حضاتت اطفال در رابطه با ازدواج های قبلی متقاضی و همسرش(در صورت وجود)

۱۶-گواهی تولد و پاسپورت همسر و فرزند یا فرزندان

۱۷-اجازه ورود و کارت هویت همسر و فرزند یا فرزندان

۱۸-گواهی شهروندی خارجی و کارت هویت خارجی

۱۹-گواهی خدمات ملی برای همه متقاضیانی که NS را تکمیل کرده اند.

 تغییر در آدرس:

اگر قبل از آنکه نتیجه درخواستتان را دریافت کنید آدرستان تغییر داده اید باید به ICA اطلاع دهید در غیر این صورت نامه های مهم مربوط به درخواستتان را دریافت نمی کنید.

اگر شما عالماً عامداً اطلاعاتتان را تحریف کنید یا واقعیت را پنهان کنید یا اسناد جعلس ارائه دهید علیه شما اقدام صورت میگیرد و از همه امکانات مهاجرت محروم می شوید علاوه بر این شما با مجازات شدیدی که توسط قانون مشخص شده هم مجازات می شوید.

هزینه ها:

هزینه پردازش غیرقابل استرداد به میزان ۱۰۰ دلار برای هر درخواست دهنده باید پرداخت شود.اگر درخواست موفقیت آمیز بود باد ۷۰ دلار برای گواهی شهروندی سنگاپور پرداخت شود.

زمان پردازش:

زمان مرود نیاز برای پردازش درخواست تابعیت سنگاپور ۶ماه تا ۱۲ ماه است.بعضی درخواست ها ممکن است بیشتر طول بکشد.

 

نتیجه گیری

همان طور که از مطالب پیش گفته بر می آید در سنگاپور هم مانند بسیاری از کشورها کسانی که تابعیت سنگاپور را به دست می آورند از حقوق و تکالیفی یکسان با شهروندانسنگاپوری برخوردارند و شاید سریع ترین و آسان ترین راه برای کسب تابعیت سنگاپور ازدواج با شهروندان آن کشور باشد.اما این مسئله مانند تمام دیگر طرق مهاجرت دارای ظرایف و مسایلی ست که جز با مشاوره با وکلای مجرب در امر مهاجرت نمی توان به آن دست یافت.موسسه حقوقی ملک پور که سرشناس ترین و بزرگترین موسسه حقوقی در خاورمیانه ست شما را در انتخاب درست ترین ها کمک و پشتیبانی می کند.

 

منابع

https://www.ica.gov.sg/page.aspx?pageid=175&secid=171

https://www.ica.gov.sg/page.aspx?pageid=132#spouse

 

گردآورنده:پریسا ایمانی شاهاندشتی

 

ضمایم:

 

1 پاسخ
  1. شهاب گفته:

    من هرطور شده اولویت اول مهاجرتم به سنگاپوره.خب آیا بایک بار سفر تفریحی به سنگاپور میشه فرد مورد علاقه رو واس ازدواج پیدا کرد که این خودش بحثیه!…سوال من اینه که آیا با ترکیب قرار دادن سرمایه گذاری در این کشور،ازدواج،تمکن مالی و احتمالا ادامه تحصیل و خرید ملک که من حتی الامکان دارم دنبالشون میکنم میشه راه مهاجرت به این کشور رو هموارتر کرد؟

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.