Normal
۰

false
false
false

EN-US
X-NONE
AR-SA

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin-top:0in;
mso-para-margin-right:0in;
mso-para-margin-bottom:8.0pt;
mso-para-margin-left:0in;
line-height:107%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,sans-serif;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:Arial;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

 

 

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ به چه اشخاصی تعلق خواهد گرفت ،شرایط 2018 اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ چیست ، اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ چگونه است؟ مدارک مورد نیاز اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ کدامند؟ ایا میخواهید در مورد اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ بدانید؟ ایا از اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ ، مدت زمان اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ ، و یا هر گونه سوال دیگری در رابطه با مهاجرت به استرالیا و اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ میخواهید مطلع شوید؟ما به شما عزیزان توصیه میکنیم که مقاله زیر را مطالعه نمایید و اگر هرگونه سوال در مورد اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ دارید ، میتوانید همواره با همکاران ما در موسسه حقوقی ملک پور ، در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل نمایید و با وکلا و مشاوران و حقوقدانان مجرب موسسه حقوقی ملک پور ،مشاوره تلفنی رایگان داشته باشید

 

اگر امتیاز شما ۵۵ است و نمیتوانید به امتیاز ۶۰ برسید میتوانید از ویزای ۱۹۰ که در واقع نیاز به اسپانسر ایالتی دارید استفاده کنید. با این باید ویزای ۱۹۰ را انتخاب کنید و به EOI ویزا ۵ امتیاز به شما تعلق خواهد گرفت و امتیاز شما ۶۰ میشود. برای اینکار در هنگام ثبت محضاینکه توانستید از یک ایالت اسپانسر بگیرید وارد نوبت دریافت دعوتنامه خواهید شد. در پروفایل خود میتوانید ایالتهای مد نظر خود را انتخاب کنید. در صورتی که ایالتی شما را نامینیت کند و ۵ امتیاز را بگیرید معمولاً از شما تعهدی مبنی بر حضور دو سال اول در آن ایالت میگیرند.

در لینک زیر میتوانید اطلاعات کاملی در مورد این ویزا مشاهده کنید:

http://www.border.gov.au/Trav/Visa-1/190-

 

برای دریافت اسپانسر ایالتی باید شرایط هر ایالت را که در سایت آن توضیح داده شده به دقت مطالعه کنید. محدودیتهایی مانند نمره آیلتس ۷ برای بعضی از ایالتها وجود دارد. باشد که در لینک زیر میبینید. CSOL نکته: اگر میخواهید برای این ویزا یا ویزای ۴۸۹ اقدام کنید باید شغل شما در لیست

 

https://www.border.gov.au/Trav/Work/Work/Skills-assessment-and-assessing-authorities/skilledoccupations

lists/CSOL

در ضمن باید ببنید که برای ایالت مد نظر خود شغل شما وجود دارد یا نه. برای این کار وارد سایت زیر شده و پس از ثبتنام به یک جستجوی ساده میتوانید اطلاعات کامل هر شغل را به دست آورید:

ویزای ۱۹۰ از نظر اعتبار هیچ فرقی با ویزای ۱۸۹ ندارد. تنها محدودیت آن این است که باید دو سال اول اقامت شما در ایالتی باشد که از آن نامینیت شده اید.

همچنین برای محاسبه امتیاز خود در مورد ویزای ۱۹۰ به شرح زیر میباشد:

گام اول – امتیازات

 

به شرح زیر می باشد:

 

سن

 

۱۸ تا ۲۴ سال تمام ۲۵ امتیاز

۲۵ تا ۳۲ سال تمام ۳۰ امتیاز

۳۳ تا ۳۹ سال تمام ۲۵ امتیاز

۴۰ تا ۴۴ سال تمام ۱۵ امتیاز

۴۵ تا ۴۹ سال تمام صفر امتیاز

 

نمره IELTS

 

نمره ۶٫۰ در هر ۴ مهارت ، دارای  امتیاز صفر

نمره ۷٫۰ در هر ۴ مهارت ، دارای  امتیاز ۱۰

نمره ۸٫۰ در هر ۴ مهارت ، دارای  امتیاز ۲۰

 

سابقه کاری در استرالیا

 

۱ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۵ امتیاز

۳ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۰ امتیاز

۵ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۵ امتیاز

۸ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۲۰ امتیاز

 

سابقه کاری در خارج از استرالیا

 

۳ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۵ امتیاز

۵ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۰ امتیاز

۸ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته  ۱۵ امتیاز

 

مدارک تحصیلی

 

مدرک ارزشیابی شده توسط سازمان های استرالیایی ۱۰ امتیاز (Assessment)، لازم به توضیح است به هر ارزیابی مثبت این امتیاز تعلق نمی گیرد و متقاضیان رشته کامپیوتر به خصوص باید به این نکته توجه نمایند.

– مدارک Diploma گرفته شده در استرالیا  ۱۰ امتیاز

– مدارک فنی حرفه ایی ارزشیابی شده  ۱۰ امتیاز

– مدرک لیسانس یا فوق لیسانس از استرالیا یا خارج استرالیا  ۱۵ امتیاز، لازم به توضیح است این امتیاز صرفا به مدارک لیسانسی که معادل لیسانس استرالیا باشد تعلق     می گیرد و به هر لیسانسی که اخذ شود تعلق نمی گیرد.

– مدرک دکتری از استرالیا یا خارج استرالیا ۲۰ امتیاز

 

تحصیل در استرالیا

 

۲ سال تحصیل تمام وقت در استرالیا ۵ امتیاز

 

تحصیل در مناطق کم جمعیت استرالیا ۵ امتیاز

 

سابقه کار حرفه ایی در استرالیا

 

داشتن یک سال سابقه کار حرفه ایی منطبق با تخصص و مدرک در استرالیا ۵ امتیاز

 

نمره زبان دیگر

 

زبان فارسی ۵ امتیاز،  به شرطی که فرد متقاضی حداقل امتحان Para Professional Naati را داده باشد و مدرک مربوطه را اخذ کرده باشد.

 

همسر تحصیلکرده ۵ امتیاز

توضیحات: همسر شما باید آیلتس ۶٫۰ داشته باشد و در شغلی هم لیست با نفر اصلی اسس شود.

 

اسپانسر ایالتی

 

گرفتن اسپانسر از ایالت های استرالیا ۵ امتیاز (ویزای ۱۹۰)

گرفتن اسپانسر از مناطق کم جمعیت استرالیا ۱۰ امتیاز (فقط ویزای ۴۸۹ )

 

اسپانسر فامیلی

 

اسپانسر شما نمی تواند در هر منطقه ای از استرالیا باشد و حتما باید در منطقه  Designated Areas زندگی کند.

برای استفاده از این امتیاز اسپانسر شما باید در یکی از مناطق زیر باشد:

اسپانسر فامیلی در استرالیا ۱۰ امتیاز (فقط ویزای ۴۸۹)

شما دوست عزیز هرگونه سوالی در رابطه با اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ دارید، و از چگونگی اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ بی اطلاع هستید ، همواره میتوانید با مشاوران ما در موسسه حقوقی ملک پور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل نمایید،وکلای زبده موسسه حقوقی ملک پور شما را در مورد اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ یاری مینمایند.

 

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

5 پاسخ
  1. mie editor2 گفته:

    با سلام و عرض ارادت. برای این ویزا باید امتیازات شما توسط وکیل مورد بررسی قرار گیرد. در صورت داشتن امتیازات لازم امکان اقدام وجود دارد. برای بررسی امتیازات خود پیشنهاد میکنیم با دفتر مرکزی ما در وین ارتباط بگیرید.

    پاسخ
  2. mie editor2 گفته:

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد ملک پور و همکاران گرامیشان من پزشک ٢٨ ساله هستم که طرح خود را به اتمام رساندم و میتوانم مدرکم را بگیرم ایا امکان دارد از طریق ویزای ١٩٠ استرالیا اقدام کنم ایا طرح برای من سابقه کار حساب میشود مدرک زبان ایلتس ٧ هم دارم

    پاسخ
  3. فرشته گفته:

    سلام وقت بخیر
    ویزاى کار استرلیا چقدر طول میکشد تا آماده شود؟ از این طریق پدر من میتواند اقامت خانواده را هم داشته باشیم؟ در غیر این صورت براى اقامت اعضاى خانواده باید چه اقدامى انجام بدیم؟
    من و خواهرم دو قلو هستیم و ١٩ سالمون هست اگه براى تحصیل به استرلیا بیایم میتونیم از شرایط بورس تحصیلى استفاده کنیم؟ بعد ما میتوانیم قبل از دانشگاه، کالج هایى که انگلیسى درس میدهند شرکت کنیم بعد وارد دانشگاه شویم؟ اگر مدت زمان بیشترى طول بکشد، مشکلى در ثبت نام دانشگاه پیش نمیاید؟ چون فکر میکنم اکثر دانشگاه ها اگر زیر ٢٠ سال باشیم در مقطع لیسانس پذیرش دارند، مثلا اگه ما ٢٠ سال را رد کنیم چه اتفاقى می افتد؟
    ممنون از شما، سایتتون کامل هست و اطلاعات مفیدى رو در زمینه مهاجرت به ما میدهد، موفق باشید

    پاسخ
    • مشاور حقوقی گفته:

      از طرح سوال حقوقی شما دوست عزیز خیلی سپاس گزاریم لطف فرمودید و ما را قابل دانستید پاسخ سوال شما به سه طریق ممکن است منتشر گردد
      ۱-از طریق کانال تلگرام و به صورت فایل صوتی
      https://t.me/joinchat/AAAAADuuKeznpNM7t6fyVQ
      ۲-در بخش فایل صوتی وبسایت ما
      https://goo.gl/YSG82A
      ۳-از طریق متن نوشتاری و در همین جا

      باز هم از اینکه ما را برای مشاوره انتخاب نموده اید سپاس گزاریم

      پاسخ
  4. علی اکبردلفروزی گفته:

    سلام ایا برای نیوزلند هم شما اقدام میکنید وایا سرمایه گذاری بدون برگشت نیوزلند دارد

    پاسخ