ویزای ازدواج نروژ

یکی از راه های کسب اقامت یا تابعیت یک کشور ازدواج با تبعه آن کشور است.از آنجا که نروژ هم یکی از کشورهای پیشرفته و امن جهان است از این قاعده مستثنی نسیت. در این کشور قوانین ازدواج برای تبعه و کسانی که اقامت دائم دارند یکسان است و ازدواج یک تبعه با شخصی که اقامت دائم دارد مانند ازدواج دو نروژی ست ولی ازدواج تبعه یا مقیم دایم با شخص فاقد تبعیت یا اقامت دائم نروژ شرایطی دارد که به آن می پردازیم:

قوانین ازدواج در نروژ

شما و همسرتان باید بالای ۱۸ سال باشید
هیچ یک از طرفین در حال حاضر متاهل نباشد
مدارک زیر باید پیوست شود:
تایید ازدواج صورت گرفته با رعایت تمام شرایط آنQ-0150- فرم
توصیه نامه حامیQ-0151-فرم
اگر قبلا ازدواج کرده اید مراحل قانونی و تقسیم اموال انجام شده باشدQ-0160- فرم
-درخواست تغییر نام(اختیاری)
اگر مقیم نروژ نیستید این مدارک هم مورد نیاز است:
۱)مستنداتی که نشان دهد شما قانوناً اجازه ورود و ماندن در نروژ را دارید.
۲)مستنداتی از کشور خودتان که تایید کند هیچ مانعی برای ازدواج شما وجود ندارد.
اسناد باید اصل باشند
اسناد باید تصدیق شوند.مثلا یک دفتر اسناد رسمی تصدیق کند که کسی که سند را امضا کرده قدرت انجام این کار را داشته.
اسناد باید ۴ ماه قبل از درخواست ازدواج صادر شوند.
اسنادی که به انگلیسی یا نروژی نباشند بایدتوسط مترجم رسمی ترجمه،مهر و امضا شوند.ترجمه باید به تایید وزارت امورخارجه کشور مربوطه برسد.
اصل اسناد و ترجمه آنها باید ارائه شود
۳)شناسنامه یا اسناد مربوط دیگر(پاسپورت)که نام و تاریخ تولد شما را تایید می کند باید ازائه شود.
اگر خارج از نروژ طلاق گرفتید برگه های طلاق باید قبل از رسیدگی به فرماندار شهر مربوط در نروژ ارائه شود به طوری که قبل از پیش نیاز های لازم برای اعطای مجوز قابل بررسی باشد حتی اگر مقام صادرکننده طلاق و مقام صادرکننده عدم ممنوعیت ازدواج یکسان باشد.
زمان فرآیند
این فرایند معولا ۱۴ روز طول میکشد با این حال توصیه می شود درخواست نامه در زودترین زمان ممکن قبل از مراسم ارائه شود.
مدارک موردنیاز باید کامل باشد در آن صورت گواهی نامه موثر خواهد بود.مدت اعتبار گواهی نامه ۴ ماه است.
گواهی نامه به آدرس محل سکنی عروس فرستاده می شود اما ممکن است به طور مستقیم برای شخصی که مراسم ازدواج را انجام داده فرستاده شود.
اگر زوجین می خواهند گواهی نامه اداره مالیات را داشته باشند باید یک آی دی معتبر در زمان اخذ آن داشته باشند.
زوجین باید گواهی برای شخصی که مراسم ازدواج را انجام داده آماده کنند.

مدارک مورد نیاز برای ازدواج در نروژ-اجازه ورود و ماندن
همه شهروندان خارجی که قصد ازدواج در نروژ را دارند باید قانوناً اجازه ورود و ماندن در نروژ را در زمان ازدواج داشته باشند.
شخص باید اسنادی که اجازه ورود و ماندن به او می دهد را ارائه دهد.این موضوع باید توسط پاسپورت یا دیگر مدارک شناسایی اثبات شود.
اسناد باید توسط هردو نفر(زوجین)ارائه شود.
درخواست باید از کشوری که درخواست کننده تبعه آن است یا ۶ ماه گذشته اجازه اقامت در آن کشور را داشته ازائه شود.
شهروندان برخی کشورها مانند استرالیا،نیوزلند می توانند به مدت ۹۰ روز بدون ویزا به نروژ وارد شوند یا در آن بمانند.
روز ورود برای تشخیص اینکه ورود و اقامت شما قانونی بوده بسیار مهم است و از طریق مهری که در پاسسپورت یا بلیط زده می شود قابل تشخیص است.

ویزای نامزدی

برای الحاق به همسر یا خانواده می توان از این ویزا استفاده کرد.درخواست ویزا باید به سفارت نروژ در محل زندگی فرد متقاضی تسلیم شود.زمانی که درخواست در حال بررسی ست نمی توانید وارد نروژ شوید اما بعد از صدور ویزا می توانید مکررا وارد و خارج شوید و حتی اجازه کار هم دارید.
شرایط لازم برای دریافت این ویزا:
هر دو از نظر قانونی مشکلی برای ازدواج نداشته باشند.
هر دو باید قصد زندگی مشترک داشته باشند و نباید با برنامه ریزی قبلی بوده باشد
شخص متقاضی ازدواج نباید ممنوعیت ورود به نروژ داشته باشد.
شخصی که فاقد ملیت نروژی ست به قصد ازدواج وارد نروژ شده باشد و نامزد او نروژی باشد.اگر نروژی یا مقیم دایم نروژ نباشد در صورتی می تواند از طریق ازدواج اقامت به دست بیاورد که اعضای خانواده تبعه نروژ باشند یا اقامت دائمی نروژ را داشته باشند.
باید ظرف مدت ۹۰ روز این ازدواج صورت گیرد والا ویزای نامزدی آنها باطل می شود.
باید طی دو سال گذشته همدیگر را حضورا و شخصا ملاقات کرده باشند مگر اینکه شرایطی مانند آداب و رسوم مانع این کار شده باشد که در صورت اثبات نیاز به این شرط نیست.
الزامات زندگی مانند مسکن فراهم باشد و شخص نروژی سالانه۲۵۱۸۵۶ درآمد داشته باشد و در یک سال گذشته از دولت مستمری نگرفته باشد.
بعد از ازدواج باد درخواست الحاق به خانواده را همراه همسرتان به پلیس محلی بدهید.درخواست باید همراه با انقضای اجازه نامزدی باشد.
ازدواج با جدایی عادی یا طلاق از بین می رود.

نتیجه گیری:
همان طور که از این مطلب برمی آید کشور نروژ در راستای حمایت حداکثری از اتباع خود و جلوگیری از ازدواج های صوری قوانین محکمی را در این راستا وضع نموده اما با جمع تمام شرایط پیش گفته می توان از امکان مهاجرت از طریق ازدواج بهره برد.
امید است این مقدار از مطالب گامی کوچک در جهت پاسخ به پرسش های شما برداشته باشد.
این مقاله متعلق به موسسه ملک پور است و این مسیله ابعاد گستره تری نیز دارد که نیازمند تماس و مشاوره با وکلای زبده موسسه می باشد.

منابع:

http://www.norway.org.au/Services/Consular-services/Other-consular-matters/marriage/#.V_Ipvoh97My

https://www.udiregelverk.no/en/documents/udi-circulars/rs-2013-004/#_Toc354386879

Rating: 5
7 پاسخ
  1. مرتضی گفته:

    سلام من ۲۸ سالمه تخصصم مکانیکال پالایشگاه های نفتی وگازی هست ک نروژ موقعی های خوبی داره ولی آیا ازدواج کردن میشه اقامت گرفت با شرایطی که داره خیلی سخت هست میشه راهنمایی کنید

    Rating: 5
    پاسخ
  2. turkmenhalil624 گفته:

    نامزدم تابعیت ناروی دارد در ناروی زندگی می کند خودم در افغانستان زندگی میکنم سن نامزدم ۲۲ساله خودم ۲۴ساله هستم چگونه بتوانم ویزای ناروی به دست بیاورم لطفآ رهنمای کنید تشکر .

    پاسخ
  3. Aziz Ahmad گفته:

    سلام !
    محترما! میخواستم برایم کمی معلومات بدهید .
    من إمارات هستم وفعلاً أقامت إمارات دارم
    ومیخواهم در نروژ زنده گی کنم
    و در ضمن افغان هستم .
    چی باید کنم .
    چه رایی برایم پیشنهاد میکنید .

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. برای اخذ اطلاعات در این زمینه می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  4. مامان صالح گفته:

    با سلام .من همسرم نروژ زندگی میکنه قبول شده و مقیم اونجاست منو پسرم ایران زندگی میکنیم .برای رفتن پیش همسرم دوبار درخواست دادم منفی خورده .به دلایل شرایط مالی همسرم.و حالا من شرایط زندگی بدی در ایران دارم با پسرم تنها زندگی میکنم و به خاطر دوری از همسرم مشکلات روحی روانی پیدا کردم پسرم هم دچار این مشکلات شده ما سالهاست که تنها هستیم و دیگه تحمل این شرایط رو نداریم ایا راهی هست که به طور موجه منو پسرم عازم نروژ بشیم و کنار همسرم زندگی کنیم.با تشکر لطفا راهنمایی کنید

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.